Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Diploma ve Transkript Apostil Sorunu

Eğitim
21 5 5.6k 8

• @Volkan-Şale Kabatasta okuyan bir tanidigimiz var, onlar ingilizce almis mesela. Bir okula sorun, bir yol gosterirler sanirim. Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

• Lise 3 denklik amerikada nedir?

Eğitim
    1
    0 Oy
    1 İleti
    35 Bakış
    O
    Merhaba arkadaslar benim bir sorum var, ben MDC (Miami Dade College) cybersecuirty okumak istiyorum. Fakat ben Lise 3 bitirip hollandaya geldim yani Lise Diplomam yok. Lise 3 amerikada lise bitirilmis gibi gozukuyor mu? Bilen yardimci olabilirmi, sagolun.
  • Lise sonrası ABD'de eğitim.

Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    277 Bakış
    Katzfiell_K
    @DenizMaths Bulunduğum ilde eğitim fuarı yapılırsa mutlaka giderim. Önümüzdeki aylarda TOEFL ve SAT'ye her türlü gireceğim bakalım.
  • ABD Geneli - En Eğitimliden Eğitimsize 150 Şehrin Siralamasi

Eğitim
    12
    7 Oy
    12 İleti
    1k Bakış
    K
    Merhaba herkese 😊 Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Doktora Programı kapsamında yürüttüğümüz bir araştırma için katılımcı arıyoruz. Yurt dışında 8 yıldan uzun süredir yaşayan Türk bireylerin dil deneyimlerini incelemeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle katılımcılarla Zoom üzerinden kısa bir çevrim içi görüşme yapacağız. Eğer siz de 8+ yıldır yurt dışında yaşıyorsanız ve araştırmamıza katkıda bulunmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm bilgileriniz gizli tutulacak ve yalnızca akademik amaçlarla kullanılacaktır. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDKamvhTgm0aIQtSCsTjmYGVk8WJdkH0l3-t4jqpboNFw40w/viewform?usp=header
  • Kariyer degistirmek

Eğitim
    142
    6 Oy
    142 İleti
    11k Bakış
    MySeaM
    @baharg Faydali bir site: https://immigrationforum.org/article/map-to-success-identifying-job-opportunities-and-career-pathways/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k