Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ADLİ SİCİL KAYDI

• Fİkri sinai haklar ceza mahkemesinde 5 ve 6 yıl öncesine ait iki davam var sicilde görünüyor greencard vizesi almada sıkıntı yaşarmıyım

• Muslu Law Firm

@osman-özmen, içinde söyledi: ADLİ SİCİL KAYDI

Fİkri sinai haklar ceza mahkemesinde 5 ve 6 yıl öncesine ait iki davam var sicilde görünüyor greencard vizesi almada sıkıntı yaşarmıyım

Sayın @osman-özmen,
    Önceki suç ve cezaların ABD göçmenlik surecine olumsuz etkileri vardır. Ne kadar ceza gördüğünüz ve bunların hangi şartlar altında gerçekleştiği ve ne gibi savunmalarınız olduğu önemli konulardır. Bazı suçlar (cinsel suçlar, madde bağımlılığı ile ilgili suçlar vb.), 1 yıldan fazla hapis cezasını gerektiren suçlar, zararın 10,000 USD’i geçtiği dolandırıcılık suçları gibi suçlar kişiyi ABD’ye giriş engellisi yaparlar. Bunların bazılarından feragat almak mümkündür. Sucunuzu ve cezanızı gösteren detaylı mahkeme kararınızı almanız ve bunu bir göçmenlik avukatına inceletmeniz gerekir. Bazen suçun nasıl olduğunu ve hafifletici sebepleri anlatarak avukatınızın kanun maddelerine dayanarak yazacağı bir mektupla giriş engelini asabilirsiniz. Bazen feragat prosedürünü yapmanız gerekebilir. Bazı durumlarda ise suç ve cezadan dolayı giriş engelini aşamayabilirsiniz.
    Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    185 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ugur62, içinde söyledi: Ertelenen cezalar ve adli sicil kaydının Green Card sürecine etkisi Merhaba 2016 yılında bana bağlı bir elemanın yaptığı evrakta sahtecilik ve zimmet suçu nedeniyle ben de suçlu bulundum, hapis cezası ve para cezası ertelendi, Yargıtay süreci de yeni sonuçlandı evrakta sahtecilik suçu onandı, arşivli adli sicil kaydıma yeni yansıdı, oğlum Abd vatandaşı ve benim için green card talep edecek, red edilme ihtimalin varmı? yardımınızı rica ediyorum Sayin @ugur62, bu suc ABDye gelisinize engel olabilir. Elcilikte veya ABDde ( statu degisikligi yolunu kullaniyorsaniz) waiver basvurusuna hazirlikli olmaniz gerekecektir. Konu ile ilgili elcilik araciligi ile basvuracaksaniz buraya bakiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/waivers.html Avukat kullanmanizi tavsiye ederim.
  • GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    222 Bakış
    okanatanO
    Çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim
  • silinmiş adli sicil arşiv kaydı

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    btek14B
    @Claudia-J-Muslu cevabiniz icin tesekkur ederim. konunun muhattabini tagliyorum. @dobby @brkkaratekin
  • ABD Sabıka Kaydı Expunge Yapılması

2
    0 Oy
    2 İleti
    229 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Mehmet858, içinde söyledi: ABD Sabıka Kaydı Expunge Yapılması Sayın Muslu Hukuk Bürosu Yetkilisi, Daha önce sizlere DUI ile ilgili durumumu belirtmiştim ve sizlerde yardımcı olmuştunuz. 1 adet misdemeanor sicil kaydım bulunmaktadır. Sizlere daha önce Polisten aldığım belgede Reckless driving yazdığını belirtmiştim fakat geçen gün Oklahoma State Bureau of investigation'da yapmış olduğum criminal history'de DUI olarak sonucum çıkmaktadır. 500$ ceza ödemiştim ve herhangi bir sosyal görev veya farklı bir ceza da almamıştım. Sormak istediğim, 6 yıl geçmesinden dolayı ve 1 adet DUI hariç hem ABD'de hem de TR'de farklı bir suçum olmamasından dolayı expunge talebi yapmam durumunda bu cezanın geçmişimden silinme olasılığı bulunmakta mıdır? Sayın @Mehmet858, Cezayı sildirmek size göçmenlik işlemleri acısından hiçbir avantaj sağlamaz ve hatta sicilinizde görünmese dahi yine de bunu bildirmeniz gerekir. Bu nedenle göçmenlik ve vatandaşlık icin expunge talebinde bulunmayın. Ama belki başka alanlar için faydası olabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k