Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar ben 2009 ile 2014 yıllarında norvecte kacak olarak kaldım. Bu süre içinde yakalanıp iltica ettim. İltica talebim ret edildi ve ben gene kaçak olarak kalmaya devam ettim. Daha sonra kendi isteğimle Türkiye'ye döndüm. Gidiş ve dunus tarihlerim emniyette ve e devlette gözüküyor. 1. sorum bu durumu ds260 formunda belirtmelimiyim? 2. sorum eğer bu durumu belirtirsem ABD buyukelciligi benden, norvec devletine ait polis kagıdı ( sabıka kaydı ) istermi? 3. Sorum Türkiye'de yaşıyorum bu Norveç ten polis belgesini nasıl ve nereden alabilirim? 4. Sorum acaba bu durumu hiç karıştırmadan belirtmesem ABD büyükelçiliği bunu öğrenebilirmi? 5. Sorum belirtsem veya belirtmesem her iki durumdada bu olay ret almama sebeb olacak bir durummudur? Biraz uzun oldu ama elime geçen bu fırsatı kaçırmak istemiyorum ve mülakata en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum.bunun içinde sizin gibi değerli insanların bilgilerine ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @memet bu sekilde ayrintili ve madde madde sorularinizi bu bolumde soramazsiniz, bu bolumu ne amacla kullanabileceginizi ogrenmek icin su basligi okumalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız

    30 gunlugune sizi forumdan yasakladim, bu bolumu bir daha uygun olmayan sekilde kullanmaniz durumunda kalici olarak forumdan yasaklanacaksiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum