Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• forumdan o kadar uzak kaldımki bir çok sohbeti kaçırmışım anlaşılan gece vardiyasında hepsini okurum zaman geçsin diye en azından

• LÜTFEN YARDIM. Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim benim bir sorum var bu soru aklıma geldiği zaman beni çok rahatsız ediyor deneyimlerinize ihtiyacım var .
    Ben green card a başvuru yaparken e posta bölümünde birinci e postamı girdim ikinci defa yazılacak olan e posta aynı olması gerekiyormuş ben farklı bir e posta yazdım sanırım yazmamışta olabilirim acaba ikinciyi farklı yazdıysam sistemin uyarması gerekmiyor mu yani ikinci e postayı farklı yapıp formu doldurduğumda sistem hata veriyormu yoksa kabul edip son bilgi kontrol ekranına mı yönlendiriyor (umarım ilk e posta ile aynı değil diye uyarıyordur )

• @Talhagokmenn Eşleşmezse uyarı veriyor, zaten öyle olmasa neden ikinci defa yazdırsın, değil mi :)

• @Talhagokmenn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

LÜTFEN YARDIM. Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim benim bir sorum var bu soru aklıma geldiği zaman beni çok rahatsız ediyor deneyimlerinize ihtiyacım var .
    Ben green card a başvuru yaparken e posta bölümünde birinci e postamı girdim ikinci defa yazılacak olan e posta aynı olması gerekiyormuş ben farklı bir e posta yazdım sanırım yazmamışta olabilirim acaba ikinciyi farklı yazdıysam sistemin uyarması gerekmiyor mu yani ikinci e postayı farklı yapıp formu doldurduğumda sistem hata veriyormu yoksa kabul edip son bilgi kontrol ekranına mı yönlendiriyor (umarım ilk e posta ile aynı değil diye uyarıyordur )

İki e-postanın birbiri ile eşleşmesi lazım yoksa hata veriyor diye aklımda kalmış benimde. Hayati bir sorun da değil bu arada kafana takma, Confirmation Number'ını kaydettiysen yanına sıkıntı yok.

• @Rhonster Ekrem kardeşim iyi akşamlar. Ayıptır sorması atanma durumun var mı?

• @The-Searcher evet şubat mart gibi olacak olan atamaya kesin gibi bakıyorum

• @The-Searcher sen ne yaptın atanabildin mi bir öncekinde?

• Herkese mutlu, huzurlu, iyi yeni yıllar. Umarım 2021 yılında (özellikle 8 mayısta) iyi haberler alırız.

• Öncelikle herkese sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı bir yıl diliyorum. Bu sene ümit ederek beklediğimiz ve üstünde hayaller kurduğumuz tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle.

• ⭐⭐⭐

2022 bekleyenleri. Artık beklemediğimiz bir sene olsun. Yanında da sağlık, huzur ve mutluluk 😊

• Arkadaşlar selam, bende uzun zamandır forumu takip etmekteydim. Ancak şimdi üye olmak nasip oldu. Şimdiden hepimiz için şansın, sağlığın, mutluluğun ön planda olduğu başarılı bir yıl olur inşallah.

• Yeni yıl benim pek anlam atfettiğim bir kavram olmamasına karşın, ben de dünya kendi etrafında 1 tur daha atarken herkes için iyi temennilerimi bildirmek isterim. Çekiliş hepimize çıkmayacak ama umarım yeni yıl herkes için hayırlı olanı verir.

• herkese mutlu yıllar umarım bu sene herkesin hayali gerçek olur 2020 benım için gene hep hayal kurmakla geçti belki 2021de birşeyler gerçek olur bekleyip görücez :)

• Hadi bir şeyler olsun artık eyy 2021 :)

tumblr_pde0tupLIn1ujmvy2o1_1280.jpg

• Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarı dolu bir yıl dilerim. İnşallah bu yıl özellikle DV2022 bekleyenleri olarak bize yeni fırsatlar, şans ve mutluluk getirir.

• Şaibeli yılbaşı piyangosunda amorti dahi çıkmadı umarım şans DV 2022 'de güler :)

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Şaibeli yılbaşı piyangosunda amorti dahi çıkmadı umarım şans DV 2022 'de güler :)

Bende 1 tane çeyrek bilet almıştım. amorti bile çıkmadı. bide bu şansla gc çekilişine katılıyoruz.:beaming_face_with_smiling_eyes:

• @clourpoint ben 2014 yılından beri yılbaşı piyango bileti biriktiriyorum ileride güzel bir koleksiyon olabilir düşüncesi ile ondan alıyorum. 2 çeyrek aldım birine amorti vurur diğerini saklarım diye düşündüm ama ikisine de hiçbir şey vurmadı :) Yılbaşında kaybetmiş olabiliriz ama 8 Mayısta kazanacağız :)

• @nevzatyildizz hepsi tüpçüde kalmış diyorlar😂😂😂

• @nevzi Büyük ikramiye çeyrek bilete çıkmış ve Manisa Akhisar'da satıldığı açıklandı. Ancak 4 çeyrek biletten sanırım tesadüf sadece 1 tanesi satılmış şans işte. Yıl içinde de ikramiyeler hep satılmayan biletlere çıkıyordu. :)

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k