Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @clourpoint ben 2014 yılından beri yılbaşı piyango bileti biriktiriyorum ileride güzel bir koleksiyon olabilir düşüncesi ile ondan alıyorum. 2 çeyrek aldım birine amorti vurur diğerini saklarım diye düşündüm ama ikisine de hiçbir şey vurmadı 🙂 Yılbaşında kaybetmiş olabiliriz ama 8 Mayısta kazanacağız 🙂

• @nevzatyildizz hepsi tüpçüde kalmış diyorlar😂😂😂

• @nevzi Büyük ikramiye çeyrek bilete çıkmış ve Manisa Akhisar'da satıldığı açıklandı. Ancak 4 çeyrek biletten sanırım tesadüf sadece 1 tanesi satılmış şans işte. Yıl içinde de ikramiyeler hep satılmayan biletlere çıkıyordu. 🙂

• ben çıkmayacağını bildiğim için almadım bunda da elleri var

• evet 1-2 sene önce canlı yayında ki top faicasindan sonra benımde inancım kalmadı kesinlikle almıyorum

• @Rhonster olmaması imkansız zaten hele ki başında tüpçü varken 🙂 Yıl içinde en son 6. kez üst üste satılmayan bilete çıkmıştı ikramiye sonrasını bilmiyorum. Dün de tamamen şans eseri ikramiye çıkan 4 biletten sadece biri satılmış 75 milyon tl varlık fonuna kalmış, tabi bir de kazanılan ikramiyelerin %20 vergisi var. Neyse inşallah DV 2022 kazananı oluruz da bundan sonra Amerika'da katılırız yılbaşı çekilişlerine 🙂

• Mutlu Yıllar Yeşil Kart Forum Ailesi 🙂

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Şaibeli yılbaşı piyangosunda amorti dahi çıkmadı umarım şans DV 2022 'de güler 🙂

Her sene en az bir tane son iki sene de Nimet abladan bilet alan biri olarak ilk kez almadım şansımı GC buraya sakladım diyebilirim.. hayırlısı..

• valla ben para felan istemiyorum uk vize başvurusu yaptım bana vizeyi versinler yeter ben kendi paramı kendim kazanırım 😃

• @Rhonster. Yok kardeşim bende beklemedeyim. 2. sinde kesin olmasada olur diye ümitliyim. İnşallah önce atamayla sonra gc ile seviniriz.

• Herkese sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı yıl diliyorum. Mutlu yıllar 🙂

• @The-Searcher kaç aldın sınavdan

• İyi akşamlar arkadaşlar, hesap açmak yeni kısmet oldu. Yeni yılınızı da ayrıca kutlarım, umarım gönlünüze göre bir yıl olur ☺️ Hepimiz için hayırlısı olsun bakalım 🙂

• Bugün, bu başlıkta etkileşim olmamış. Gün bitmeden yazayım. İyi geceler herkese 👨

• Herkese iyi aksamlar. 2 tane kücük sorum olacak yardim ederseniz sevinirim.

1. Cifte vatandas olarak basvuru yapan varmi ?
    2. Almanyadan basvuru yapan varmi ?
  • ⭐⭐⭐⭐

son 124 gün... sayılı gün çabuk geçer...

• burda bulunsun😃kazanamadığım 10 çekiliştir olmayan farklı bir umut var sanki 11 de olacak 😃🤞

• @USA umarım ben sizin kadar beklemem benım 3.de sizinde 11.de olsun 😃 herkes şu yıl benım bu yıl benım diyo bizde 2021 bizim yılımız diyebilelim artık ya 🇺🇸

• @Rhonster 68.5 Sen kaç aldın?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |