Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• Amerika çalışma vizesi sponsor bulma hakkında

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    27
    0 Oy
    27 İleti
    12k Bakış
    slckgrlykS
    Şöyle bir sponsora bi biz denk gelemeyiz :/
  • Amerika'da Community College nursing programı?

2
    0 Oy
    2 İleti
    267 Bakış
    crazycellsC
    @elina, içinde söyledi: Amerika'da Community College nursing programı? Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim . Genelde bahsettiginiz programlar F1 sonrasi size OPT sagliyor, ama bunu programdan veya okuldan kesinlikle kontrol ettirin. Sonra bir surpriz yasamayin. Bu OPT surecinde 1 veya 2 yillik calisma izniniz oluyor, ama bu sureyi size sponsor olup calisma izni verebilecek bir yer bulmak icin kullanmalisiniz. Mesleklere dair bilgiler icin su bolumu kullanmaniz daha dogru olur: https://yesilkartforum.com/forum/category/7/sağlık-sektörü Ayrica J1'den F1'e cevirirken de bu statu degisikliginin cok hizli olmayacagini hatirlatmak isterim. Programa baslamaniz 1 yili bulabilir.
  • (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi

13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    A
    @crazycells, içinde söyledi: (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi @hasta-la-vista-baby (Q) Uluslararası Kültürel Değişim Programı Vizesi içinde söyledi: Bu vizenin detaylı şartlarını nereden öğrenebilirim? çalışma ve oturum veriliyor değilmi bunda ? Suradan bakabilirsiniz: https://www.uscis.gov/working-united-states/temporary-workers/q-cultural-exchange Evet, 15 aya kadar Q statusuyle ABD'de kalabiliyorsunuz. Sponsorunuz basvuru baslatiyor. Sanirim programi uzatamiyorsunuz, tekrardan alabilmek icin ABD disinda 1 yil kalmaniz gerekiyor. Merhaba, Bu vize türü ile 1 haftalık kültürel gezi-tanıtım için giden birisi aynı zamanda b1-b2 turist vizesine başvurabilir mi sorun olur mu? Pasaporta 2 farklı vize türü basılabiliyor mu nasıl oluyor işlemler?
  • (O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) o vizesi
    79
    1 Oy
    79 İleti
    12k Bakış
    R
    Herkese selamlar, Bu yıl içinde o1 vizesi için başvuranlar oldu mu ? Olduysa sonuçları ne oldu ? süreç ne kadar sürdü, rfe geldi mi ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k