bir soru very kelimesi hakkında
-
internetten bi r video buldum
video bu https://www.youtube.com/watch?v=sgl4IPCOO2Y
video anlatılanlar very kullanılmayacak kelimelermi tam anladım
very bad : yerine awful mu kullanmamız gerekli -
very kullansak olmuyor mu
-
'Very' kelimesini kullanmadan da ayni seyleri baska kelimeler kullanarak ifade edebileceginizi anlatiyor. Hemen hemen ayni anlamlari veriyor.
-
@MySea günaydın anladım hepsini öğrenmemiz gerekiyor ve kullanma yerlerini de sanırım
-
@yapay-zeka very kullansaniz da olur, gunluk hayatta bir fark yok; ama makale ya da resmi yazilarda "cok" kelimesi Turkce'de tercih edilmez. Kullanirsaniz daha resmi ve profesyonel bir yazi ortaya cikarmis olursunuz.
"Hava cok soguktu" (ya da cok cok soguktu) demek yerine, "hava dondurucu soguktu" demek gibi dusunun, ya da "cok buyuk bir evdi" demek yerine "kocaman bir evdi" gibi... "cok" deyince de herkes anliyor, ama kullanmayinca daha profesyonel duruyor.
-
Very bla bla bla... kullanımına alternatifleri anlatan keyifli bir ders.Improve your Vocabulary: Stop saying VERY!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum