Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @hadi-BE Hocam benim de kastettiğim öyle iyi akrabası varsa elbette. Yoksa 50 bine 80 bin faiz inanılmaz rakamlar. Legal tefeci gibiler gerçekten bu kadar da faiz olmamalı. Ama hiç çaresi kalmadıysa çeksin yapacak birşey yok. Benim de durumum aynı borç isteyecek sağlam akrabam olmadığı için kredi arayışlarına şimdiden başladım 🙂 Zamanla herşeyi göreceğiz bakalım


  • bunu bende merak ediyorum


  • @Yunus-Emre-Karabıçak @haticeerk ben mülakata götüreceğim banka dökümlerini almadan 1 gün önce bankalardan kredi çekip hesabıma yatırdım ve banka dökümlerimi öyle alıp götürdüm. Mülakat sırasında herhangi bir problemle karşılaşmadım. Amerika ya 2022 Ocak başında gitmeyi planlıyorum ve yine kredi çekip gideceğim (tabi amacım orada kazanıp buradaki kredileri erken ödemeyle kapatmak ve Amerika ya ilk gittiğimde ayakta durabilecek güce sahip olmak.) giriş yapanların tecrübelerinde bir mali durum sorgusu yada kontrolü ile alakalı bir şey okumadım tabi ama size buradan yine bilgi veririm sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda. (ben şahsen ülkeye giriş aşamasında bir problem olacağını düşünmüyorum)


  • @kratos ne güzel darısı başıma diyelim


  • @haticeerk umarim🙏en kisa zamanda guzel haberler ile beraber gc surecinde destek olmak dilegiyle.


  • Merhaba bu forumla cok alakası olmasa da en yakın bilgiyi maalesef buradan bulduğum için yazıyorum :)2023 ocak da yurtdışına yetleşme gibi bir durumum var.ancak ne ülke belli ne de gidiş yolu. daha kredileri bırakın kredi kartını dahi 1 gün geç ödediğimi hatırlamam. kredi çekmek istiyorum 24 ay vadeli olarak. 100 bin tl civarlarında ödemeye devam ederken çat kapıyurtdşına gitme durumum oldu diyelim ve ben düzenli ödemeye devam edip, gittiğim de de aynı şekilde ödemeye devam etmek istiyorum.fakat benim merak ettiğim bu durum konsoloslukta gideceğim herhangi bir duruma göre red yeme durumumu oluşturur mu acaba bir bilginiz var mıdır 🙂 inanın mesaj kutumu yeşillendirirseniz çok mutlu olurum. çünkü gerçekten bilgim yok 😞

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Jay banka da bulunan hesap dökümanlarına bakarlar. Yoksa senin kredi kartı ödemeni findeks notuna kredi çektin mi gibi özel bilgilerine konsolosluk ulaşma yetkisi yoktur. Sana sorduklarında ailem verdi dersin o kadar.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

  • Türkiye'den kredi alıp ABD'ye taşınmayı düşünüyorsanız, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç nokta:
    Kredi Seçenekleri: Türkiye'de mevcut kredi seçeneklerini araştırın ve keşfedin. Kredi ürünleri, faiz oranları, geri ödeme koşulları ve uluslararası amaçlarla kredi almak için herhangi bir özel gereklilik hakkında bilgi almak için yerel bankalar veya finansal kuruluşlarla iletişime geçin.

    1. Türk Lirası (TRY) ve ABD Doları (USD) arasındaki döviz kurlarını göz önünde bulundurun. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, kredinizi TL'ye çevirdikten sonra USD olarak alacağınız tutarı etkileyebilir. Bilinçli kararlar vermek için döviz kurlarına göz atın.

    2. ABD'ye taşınmak, uygun göçmenlik ve vize prosedürlerini gerektirir. Yer değiştirme amacınıza bağlı olarak çalışma vizeleri, öğrenci vizeleri veya daimi ikamet gibi vize gerekliliklerini araştırın. İlgili belgeleri, uygunluk kriterlerini ve başvuru sürecini anlayın.

    3. ABD'de yaşarken finansal istikrarınızı ve krediyi geri ödeme yeteneğinizi değerlendirin. İstihdam beklentileri, yaşam maliyeti, sağlık harcamaları ve diğer mali yükümlülükler gibi faktörleri göz önünde bulundurun. Kredi geri ödemelerinizi rahat bir şekilde karşılamak için gerçekçi bir planınız olduğundan emin olun.

    4. Türkiye'deki kredi geçmişinizin doğrudan ABD'ye aktarılmayabileceğini anlayın. ABD'de bir kredi geçmişi oluşturmak, kredi kartı veya kredi başvurusu gibi gelecekteki finansal girişimler için önemlidir. ABD'de nasıl kredi oluşturabileceğinizi ve mali faaliyetlerinizi sorumlu bir şekilde nasıl yönetebileceğinizi araştırın.

    5. Hem Türkiye'deki hem de ABD'deki finansal düzenlemelerden ve kanunlardan haberdar olun. Uluslararası finansal işlemler, para transferi veya kredi geri ödemesi ile ilgili tüm kısıtlamaları veya düzenlemeleri anlayın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum