Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
25 10 2.1k 9

  • @serkanist, içinde söyledi: Miami'de kiralik oda ariyorum

    @redsat2000 çok çok teşekkürler abi . ispanyolca şart desene biz ingilizce bilmiyoruz valla birde ispanyolca. :(

    miai güzel görünüyor kesin. ama işte yaşayan daha iyi biliyor.

    hocam su tepkilere hazirlayin kendinizi"; - hola ispanyolca biliyor musunuz
    +hayir
    -e o zaman ne bi dakik a nasil?=- 404 kum saati
    ingilizcen iyi degil tamam cepte, ispanyolca da bilmiyorsun ,bi dakika ... hey sen dunyali misin :D


  • kiralik icin craiglist e bakabilirsiniz

  • ⭐⭐⭐⭐

    Craglist dekiler sahtekarlar ağırlıkta @guyacase . Özellikle ev kiralama konusunda aman dikkat .


  • @redsat2000 Merhaba. Eylül ayına vurgu yapmışsınız. Sizce kiralık odayı daha kolay ve daha uygun fiyata bulmak için hangi aylarda Miami'ye taşınmak avantajlı olur?

    Ayrıca İspanyolca bilmiyorum. Brickell veya Wynwood veya Design Destrict'te cafe-dondurmacı-pastane gibi yerlerde iş arayacağım gelince. Her türlü öneriye açığım. (İş-Konaklama-Ulaşım vs gibi)

  • ⭐⭐⭐⭐

    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .


Benzer Başlıklar

  • Houston merkeze yakın oda ilanı

    İlan ve Duyuru konaklama kiralik ev houston
    7
    1 Oy
    7 İleti
    466 Bakış
    cgokhanC
    @Mahmut-Tuncel çok teşekkür ederim özelden iletişim bilgilerimi size yazacağım.
  • Farkli Bir Amerikan Eyaletinde Is Ariyorum

    İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    347 Bakış
    HakanxH
    @kksl, içinde söyledi: Farkli Bir Amerikan Eyaletinde Is Ariyorum Merhaba su anda Atlanta'da yasiyorum elektrik pano teknisyeniyim Amerika'da daha iyi sartlari olan daha guvenli bir eyalette is ve kalacak yer ariyorum yasim 21. 1 yildir Atlanta'da yasiyorum toplu tasimasi olsun alt yapisi olsun, insani vs. varos ve cekilmez bir yer tesekkurler. Merhaba. Kuzenim greenkard sahibi. Ek iş arıyor. Atlanta yakınlarında yapabileceği bir ek iş. Eğer uygun iş ilanı olursa dönüş yapılırsa sevinirim.
  • NJ/ Calisma arkadaslari ariyoruz

    İlan ve Duyuru
    7
    2 Oy
    7 İleti
    507 Bakış
    marti2771M
    2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

    İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

62

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum