Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese selam, bir sorum olucaktı, ben 2019 kazananıyım, cn 23k mülakat tarihi bekliyoruz ancak mülakat ile eşimin dogumu aynı aya denk geliyor, mülakata eşim gelmezse ben tek gidersem ben tek başıma vizeyi alabilirmiyim, veya mülakata gitmeden tek geleceğimi bildirmelimiyim ? Birde ds260 formunda eşiminde bilgileri var ayrıyetten evrak mailinde eşiminde evraklarını vs göndermiştik.

    Bu süreçte ne yapabiliriz, mesela bana tek vize verirlermi, bana tek vize verirlersede eşimede erteleme tarzı bişey oluyormu yoksa hakkı yanıyormu, hakkı yanarsa ilerde ben sponsorlu vizeye basvurabiliyormuyum ?

    Cevaplarınızı bekliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @enisbaris sizin durumunuz benim şuanki sürecime uyuyuyor. Mülakatta iken eşinizin durumunu bildirip askıya alabilirsiniz.Size vize verebilirler. Ancak eşinizin ileri aşamada mutlaka vizeyi alması ve Engeç agustosta vize işlemini bitirmesini tavsiye ederim. Eğer ileride sizin yanına gelmek isterse vize ile ilgili işlemler veya reject tabiri uygularlarsa hem USA vize alamaz hem Schengen gibi vize alma sıkıntısı çeker ayrıca gidiş geliş zor olacağı için aile sadetiniz biraz bozulabilir.Case numaranızın yüksek olması nedeniyle vize alımlar dolacağından eşinize vize de alamıyabilirsiniz. (Bu riskiniz var) Düşük case noları için bu operasyon bir şımarıklık olabilir. Ancak yüksek case noları için riskli. Eğer hala tek olarak gitmek istiyorsanız agustos ortasına kadar eşinizinkini kesinlikle tamamlayın derim. Benim ilk usa tek girişte eşimin nerede olduğunu sordular. Bunlara da hazırlıklı olun.


  • @redsat2000 hangi durumdan mülakata gelemediğini bildiren haklı belgeler sunarsak belki sıkıntı olmayabilir dimi, ilerdede örn; yıl sonuna dogru veya yılbaşından sonra ben onlara sponsorlu basvuru yapsam olurmu acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @enisbaris eşinizin işi veya bakmaya yükümlü annesi nedeniyle geçikitrimesi haklı sebep olabilir. Eğer eşiniz vizesini 2019 agustos sonu almazsa sponsorluk , 5 yıl sonrası vatandaşlık veya vize ile ilgili red almanız veya uzun sürece kalması büyük olası. Bu tipte olan USA aileler gördüm. İşleri avukatlık yoluyla işlemlere devam ediyorlar Onların tavsiyesi bu süre dolmadan en azından eşinizin immigrant vizesini alması yönünde. USA bu süreci almayan eşleri hiç gelmeyeceği şeklinde telaki ediyor.


  • @redsat2000 anladım, en azından vizeyi alıp, 6 ayın için olmadı gelip giriş yapar, tek çare bu galiba.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @enisbaris Evet bende aynı yöntemi deneyeceğim. Eşim hala mülakata gitmedi .Benim işimi garantileyip, USA yerleşmemi bekliyor. Ben giriş çıkış yaptım. Eşimi de haziran gibi mülakata gitmesini ayarlamaktayım. Bu bana eşim için 8 ay kazandırdı. Ayrıca vize onayı sonrası 6 ay kadar ek bir zaman tanıdı.Başarısız olma durumunda riski minimize etti.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum