DV2021 Bekleme Odası
-
@Amerikali-Volkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
sa Başka Bir Yerdemi Tam Hatırlamıyorum. Mulakattan Sonra Bir Yere Daha Para Yatırılıyormuş. Sayfayı Kaydetmek Hiç Aklıma Gelmedi O An. Yatırılan Para İse Amerikaya Gittikten Sonra Siz Gelecek Evraklar İçin Kargo Ücreti Gibi Birşey Bu Kounu Hakkında Bilginiz Varmı Acaba?
green card ücretini diyorsunuz galiba, basılması için ödenen ücret diye hatırlıyorum
-
@Sercinyo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Amerikali-Volkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
sa Başka Bir Yerdemi Tam Hatırlamıyorum. Mulakattan Sonra Bir Yere Daha Para Yatırılıyormuş. Sayfayı Kaydetmek Hiç Aklıma Gelmedi O An. Yatırılan Para İse Amerikaya Gittikten Sonra Siz Gelecek Evraklar İçin Kargo Ücreti Gibi Birşey Bu Kounu Hakkında Bilginiz Varmı Acaba?
green card ücretini diyorsunuz galiba, basılması için ödenen ücret diye hatırlıyorum
tam emin degilim ama elçilikte kişi başı verilen 330 dolardan bahsetmiyorum.
-
@Amerikali-Volkan mülakattan sonra yatırmanız gereken ücret siz usa ye giriş yaptıktan sonra green card ınızın basım işleminin başlayabilmesi için gereken ödeme. USCIS fee diye bahsediliyor kısaca. Usa ye giriş yapmadan önce de ödeyebilirsiniz gittikten sonra da size kalmış ama tavsiye edilen odur ki, gitmeden hemen önce ödeyin ki siz giriş yaptığınızda kartinızın basılıp size gönderilme işlemi hemen başlasın.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Amerikali-Volkan mülakattan sonra yatırmanız gereken ücret siz usa ye giriş yaptıktan sonra green card ınızın basım işleminin başlayabilmesi için gereken ödeme. USCIS fee diye bahsediliyor kısaca. Usa ye giriş yapmadan önce de ödeyebilirsiniz gittikten sonra da size kalmış ama tavsiye edilen odur ki, gitmeden hemen önce ödeyin ki siz giriş yaptığınızda kartinızın basılıp size gönderilme işlemi hemen başlasın.
Teşekkür Ederim. İyi Ki Sizi Bulmuşum Çok Teşekkürler.
-
@Amerikali-Volkan bu arada yazmayı unutmuşum kişi başı 220$ bu bahsedilen ücret.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
tırmanız gereken ücret siz usa ye giriş yaptıktan sonra green card ınızın basım işleminin başlayabilmesi için gereken ödeme. USCIS fee diye bahsediliyor kısaca. Usa ye giriş yapmadan önce de ödeyebilirsiniz gittikten
aynen buydu :D
-
Kanada öncesindeki son başvurum. Çıkmazsan da canın sağolsun be GreenCard. Seni beklemek bile güzel.
-
@koraydaric benim de öyle olacak, Allah Nasip ederse Kasım sonuna doğru kanada da olacağım.
-
Kayıtlar açıldımı
-
dün başvurdum pasaporta bugün geldi :D
-
@Soner94 2 ekimde açılıp 5 kasımda son bulacak
-
@Rhonster acaba hangi tür pasaport aldınız?
-
arkadaslar merhaba fotoda arkadaki beyaz fona yansiyan golgeyi photosopla silmek foto standartlarini bozuyo mu
yoksa yeterli aydinlatmayla en aza indirmek mi gerekir @crazycells -
photoshop ile golgesi silinen fotolarda basvuruyu gecersiz kilar mi
-
@Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
arkadaslar merhaba fotoda arkadaki beyaz fona yansiyan golgeyi photosopla silmek foto standartlarini bozuyo mu
yoksa yeterli aydinlatmayla en aza indirmek mi gerekir @crazycellsproblem olmaz.
-
Fotograf şartnamesinde degişiklik varmı geçen seneye göre?
-
@crazycells tesekkur ederim :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Fotograf şartnamesinde degişiklik varmı geçen seneye göre?
bir degisiklik yok.
-
2021 Talimatlar resmi olarak sitede yayınlandı mı ayın 25'inde deniyordu... Fotoğraf için kesin bilgiye ihtiyaç var
-
@anilcangokben bordo umuma mahsus aldım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum