DV2021 Bekleme Odası
-
@kivo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ben bir cok kişiye elimden geldiği yardım ediyorum. Gelenlere etmeye devam ederim elbette..Youtube videolarından sonra bana ulaşan çok kişi oldu. Bir coğu bizim sitede :) hazır konusu açılmışken de söyleyeyim youtube yi cok başka bir yere evireceğim. Yne temel konular amerika ve yaşam olacak ama çok farklı bir anlatım yapacağız. Bir iki aya hazırlamış olurum..
An itibariyle ben de takipteyim selamlar olsun. 👍
-
@Hasan-HASAR 33 güzel yaş ablacım olgunlaşmaya biraz yaklaşmışsındır ama daha gençsindirde. Neyim ben yaş uzmanı falan mı😂😂😂kendi kendime güldüm şu an.
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Heeeppiniz abla diyeceksiniz üleenn 😂😂 (şaka tabiki🤗)
38im ben😎
ablacım ablacım :) şaka maka bir tarafa 39 u devirdik darısı 40 ncı yaşa :)
-
@Hasan-HASAR
https://www.youtube.com/watch?v=H6ZL8-eOf90 böyle bir güzel melodiyi çalmazsak olmaz -
Bu ileti silindi! -
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş almanya yakın ondan:)
benim abim amcam dayım amerikadan gelecek boş gelme derim :) ama olmadığı için bir şey diyemiyorum :)
😂😂😂
-
@Nicomedian4135 🙏🏻 Selamlar bizden
-
alamancılar pinti olmuş nasılsın demeden ağlamaya başllıyorlar para yok iş yok diye.
-
Durun ben az ağlayım aranıza katılırım ben 40 a girdim 79 doğumluyum 🤣 teyze bile diyebilirsiniz ama siz gene kibarlık yapın abla deyin hayrınıza
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Durun ben az ağlayım aranıza katılırım ben 40 a girdim 79 doğumluyum 🤣 teyze bile diyebilirsiniz ama siz gene kibarlık yapın abla deyin hayrınıza
Yok o kadar da öldürmeyelim yaa ben Elif desem doğrudan ayıp olmaz dimi😀
-
@Oktay-İbiş @Hyller bizim buraya gelirken tanıdığımız yoktu ama başardık..
Çok güzel örneklersiniz bizim için sizi bulduğum için çok şanslıyım. Son gün başvuru yaptık ve araştırmaya başladım yolun başındayım. Verdiğiniz bilgiler altın kıymetinde var olun 🙏 @Oktay-İbiş @kivo
-
@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hasan-HASAR çok teşekkürler Hasancımm
aklıma geldi sorayım hemen :) eskiden almayadan gelenler çikolata getirirdiler :) diyelimki Türkiye,ye geliceksin akraba ana baba ziyareti :)
Skechers... Başka bir şeye gerek yok...
:) markasına dikkat etmemiştim hiç tabi o zamanlar sene 1987 felandı :)
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
alamancılar pinti olmuş nasılsın demeden ağlamaya başllıyorlar para yok iş yok diye.
2000 den sonra iyice değiştiler :) cimriler
-
@bidünya elif kızımın adı ama beyhan diyebilirsiniz
-
@asilelif memnun oldum bende Banu☺️
-
@bidünya bende çok memmun oldum
-
@ayvalik10 Hahaha gerçekten harika ama deport etmesinler sonra 😂 Ben cezayı göze aldım abi @Oktay-İbiş ya sen? 😂
-
@Oktay-İbiş amerikalı akrabımızda yok onlar nasıl acaba.
-
@Hasan-HASAR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 Hahaha gerçekten harika ama deport etmesinler sonra 😂 Ben cezayı göze aldım abi @Oktay-İbiş ya sen? 😂
başa gelen çekilir :) cezamız neyse çekeriz hatta öderiz aslanlar gibi :)
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş amerikalı akrabımızda yok onlar nasıl acaba.
almanyada canadada varda akraba amerikadada var sormak lazım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum