Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

Bekleme Odalarinda sohbet illaki olacaktir arkadaslar, o nedenle bilgi almak amaciyla bu konuyu degil, forumdaki diger konulari kullanmaniz daha dogru olur. Bu konuda da sohbet edilmesine anlayis gostermek gerekiyor, tabii ki bu demek degildir ki sadece iki ya da uc kisi 100'lerce sayfa sohbet etsin :) Boyle bir niyette olan arkadaslar varsa, kendilerine ozel baslik olusturabilirler.

Su aralar seyahat halinde oldugumdan foruma her gun bakamiyorum, bu konuda yazilanlari maalesef bir bir takip edemiyorum, yazilanlari da tam okuyamadim ama sanirim konu cozulmus... lutfen birbirimize karsi anlayisli olalim. Buna ragmen provokatif soylemlerde bulunanlar varsa, lutfen bu ifadeleri sikayet edin. Ben o iletelere mudahale edebiliyorum.

Ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkurler :)

• ⭐⭐

Bekleme odasi nezaman acsam dilenci duasi arsivi sikayet odasi gibi gecensenede bitanesi vardi simdi on oldu.kimse hayallerini paylasmiyor.icinden kactigi kulturun referanslariyla takiliyor

• @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bekleme odasi nezaman acsam dilenci duasi arsivi sikayet odasi gibi gecensenede bitanesi vardi simdi on oldu.kimse hayallerini paylasmiyor.icinden kactigi kulturun referanslariyla takiliyor

hacı emmi gene alakasız şeyler yazmışsın ya :D çok ilginç huyların var :D

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Haci deyince, Houston'da milletin birbirine "haci" diye seslendigini duymustum birisinden birkac yil once. 🙄

• @MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Haci deyince, Houston'da milletin birbirine "haci" diye seslendigini duymustum birisinden birkac yil once. 🙄

oda güzelmiş abi :D

• ⭐⭐⭐

selamun aleyküm cümleten günaydın ALLAH işlerimizi rast getirsin hayır işler...

• ⭐⭐

Günaydın iyi hafta sonları

• Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar

• günaydın

• ⭐⭐⭐

Herkese tünaydın arkadaşlar iyi haftasonları🙋🏻

• ⭐⭐⭐

Günaydın Bekleme Odası sakinleri 🙋‍♀️ 4 ay 21 günümüz kaldı 🇺🇸

• ⭐⭐⭐

@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Azalttık azalttık😅Zaman su gibi akıyor yani en azından benim için öyle

• ⭐⭐⭐

@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Azalttık azalttık😅Zaman su gibi akıyor yani en azından benim için öyle

Tabi ki azaldı 5 ay lardan 4 aylara indik 😁 beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır 😁😁 dimi ama @bidünya

• ⭐⭐⭐

@Hyller aynen öyle valla😌 Ne kadar zahmetli o kadar kıymetli😬

• @bidünya 2020 çekilişine katıldınız mı bilmiyorum ama 5 aylar 4 aylar bekle bekle sonra 10 saniye içinde yıkıl işte bu kısımdan sonra insan kendine gelemiyor ki bu umutsuzluktan geçen sene burada olupta çekiliş sonrası hiç gelmeyen yada yazmayan o kadar çok insan var ki

• @Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için

haklısın mesela newyorkta iş makinası operatör saat ücreti 50 / 70 dolar arası orada yaşayan kişilerle görüştüm ve tabi birde mühendis arkadaşla. aynı şekilde tır şoförlüğü de haftalık 1500 ve 2500 dolar arası ayrıyetten mil başına ödeme yapılıyor mesela 1000 mil x 0,62 cent 620 dolara tekabül ediyor. haftalık 4000 / 5000 mil yapılıyormuş aylığa vurursak 20000 x 0,62 = 12,400 dolar + 10000 dolar maaş = 22400 dolar + bonuslar var birde.

İşi gücü bırakıp tır kullanmayı öğrenesim geldi yazdıklarınızı okuyunca 😳

• ⭐⭐⭐

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bidünya 2020 çekilişine katıldınız mı bilmiyorum ama 5 aylar 4 aylar bekle bekle sonra 10 saniye içinde yıkıl işte bu kısımdan sonra insan kendine gelemiyor ki bu umutsuzluktan geçen sene burada olupta çekiliş sonrası hiç gelmeyen yada yazmayan o kadar çok insan var ki

Yok Fatih abi katılmadım. İlk başvurum ama ben ne gün sayıyorum ne de hayatımı bu çekilişe adadım. Bazen aklıma bile gelmiyor. Şahsen ben hayatta hiç bir şeye bu kadar bel bağlamam. Sabırla hedefime doğru ilerlerim. DV kalkmadığı sürece başvurmaya devam esdicem. Ama ne kadar büyük beklenti o kadar büyük yıkım. Bunun küçük bir şans olduğunun bilincindeyim beklentim az

• ⭐⭐

Ben bu konuya nasil geldim. Kim getirdi beni bu konuya 😀

https://youtu.be/4WXhQrkcJ5I

• ⭐⭐⭐

@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için

haklısın mesela newyorkta iş makinası operatör saat ücreti 50 / 70 dolar arası orada yaşayan kişilerle görüştüm ve tabi birde mühendis arkadaşla. aynı şekilde tır şoförlüğü de haftalık 1500 ve 2500 dolar arası ayrıyetten mil başına ödeme yapılıyor mesela 1000 mil x 0,62 cent 620 dolara tekabül ediyor. haftalık 4000 / 5000 mil yapılıyormuş aylığa vurursak 20000 x 0,62 = 12,400 dolar + 10000 dolar maaş = 22400 dolar + bonuslar var birde.

İşi gücü bırakıp tır kullanmayı öğrenesim geldi yazdıklarınızı okuyunca 😳

öğrenirsen senin için daha iyi olur :) bu rakamlar hayali değil ve üst rakamları yakalamanız süpriz de olmaz. ;)

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@bidünya 2020 çekilişine katıldınız mı bilmiyorum ama 5 aylar 4 aylar bekle bekle sonra 10 saniye içinde yıkıl işte bu kısımdan sonra insan kendine gelemiyor ki bu umutsuzluktan geçen sene burada olupta çekiliş sonrası hiç gelmeyen yada yazmayan o kadar çok insan var ki

hele şükür fatihim nedir bu şafak gün sayma sevdası anlamış değilim :) çıkarsa eyvallah çıkmazsada eyvallah :)

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    54k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k