Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Records İndicate Maili Gelmiyor


Benzer Başlıklar

  • The case information you entered does not match our records

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    1
    0 Oy
    7 İleti
    535 Bakış
    smartcellsS
    @myym, içinde söyledi: The case information you entered does not match our records @smartcells yorgunluk hat safhada sanırım sadece soyad yazmam gereken yere isim de yazmışım...ama mülakat tarihi yok tabii yeni ayı beklemeye devam...teşekkürler En son mülakat verdiklerinde 28XX'e kadar gelmişlerdi. 28XX'den 88XX'e kadar olan dosyaların hepsi onaylı ki sizin numaranız da bu aralıkta. İlk toplu mülakatta gideceklerin en başarında yer alıyorsunuz. Beklemeye devam.
  • evrak maili

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    303 Bakış
    RhonsterR
    @fatih2604 yanlış yere yazmışsınız konuyu ama doğru 30 eylülden sonra vize alamazsının ama 2020 talihlisisin 2021 eylül e kadar vaktin var.
  • "Further DV Documents Required" diye gelen mail

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @hasta-la-vista-baby "Further DV Documents Required" diye gelen mail içinde söyledi: @gokce-taskiran Gokce hanim merhaba, ben askerligimi yapmadım ve herhangi belge alamiyorum edevletten benim için sorun olurmu askerlik tecilimde yok. Mulakat sureciyle ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri Bunlarin hepsini uzun uzadiya bu konuda konustuk zaten. Maalesef her yeni email alan kisi icin yeni bir konu olusturamayiz forumda.
  • EEOC'den gelen anket maili

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @soner "You are receiving this email because the EEOC received information from Cognizant that, as an applicant applying sometime between January 1, 2014 and the present, you may have been affected by its policies or practices." Cognizant diye bir firmaya is basvurusu yapmissiniz, veya yapmak uzere web sitesinden hesap acmissiniz. Bu firmanin esitsizlik ile ilgili uygulamalarindan olumsuz etkilenmis olabilirsiniz diye bir sorusturma yurutuluyor. Muhtemelen basvuru yapan herkese bu mesaj gitmistir. *Pardon, bu firma sanirim federal hukumet icin sorusturmayi yonetiyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum