Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD sim kart hattı

Kilitli Gündem ve Sohbet
3 2 1.1k

Benzer Başlıklar

  • Neden ABD'de Türk Göçmenlerin kurduğu büyük şirketler yok?

    Gündem ve Sohbet
    32
    1 Oy
    32 İleti
    1k Bakış
    M
    @OffGuard Elinize sağlık, çok güzel açıklamışsınız. Sıfırdan holding'e giden bir şirketler yaratmak istiyorum lakin, eninde sonunda ya birinin, birilerinin veyahut devletin el koyacağını bildiğim için tüm maddi manevi varlığımı yurtdışına taşımaya odakladım. Amerika. Şirketler, ticaretler hepsi bu ülkede olacak ve Amerika'da büyük bir şirketin önderi olacağım. Hayal değil, gerçek. kafayı bununla bozdum sanırım.
  • yurt dışı fiziksel sim kartları nasıl alabilirim

    Gündem ve Sohbet
    9
    0 Oy
    9 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @ufo349, içinde söyledi: yurt dışı fiziksel sim kartları nasıl alabilirim @crazycells paypal hesabı açmak istiyorum bunun için yurt dışı sim kart gerekli. bu yüzden fiziksel sim kartı almayı düşünüyorum. daha önce hiç yurt dışı hatları almadım kullanmadım. nasıl oluyor merak ediyorum. paypal için telefona onay kodu gelmesi lazım. türkiyede hat çekiyor mu nasıl kod falan gelicek onu bilmiyorum. Hesaba baglayacaginiz bankalar Turk bankalariysa zaten ayri bir problem yasama ihtimaliniz yuksek. Adres konusunda da... ben zamaninda adresimi faturalarin fotolarini gondererek onayladigimi hatirliyorum.
  • ABD polisinin sert müdahalesi sonucu olen siyahi adam

    Gündem ve Sohbet
    201
    0 Oy
    201 İleti
    9k Bakış
    S
    Üzgünüm ama burada polis memuru tarafından oldukça net direktifler verilmiş. Araç sürücüsüne araçta kal denilmiş fakat araç sürücüsü, araca dönmemiş ve kaçmaya başlamış. Bu noktadan sonra siyahi kişinin kaçması oldukça şüpheli bir davranış. Amerika'da yaşayan herkes polis tarafından durdurulunca polis memuru gelene kadar beklemesi gerektiğini az çok biliyor olmalı. Tabii, son dakikalarda olan silahın ateşlenmesi durumunun haklı ya da haksız olmayacağı konusunda sadece bu videodan yorum yapacağım. Burada NTV eksik video paylaşmış. Polis memuru 'drop the taser' diyor, yani taserı bırak. Siyahi şüpheli, polis memurunun teçhizat kemerindeki taser ekipmanını çalmış, bu ekipman vücuda şok veriyor. Memur da son çare olarak vuruyor gibi. Polis tarafından durduruluyorsun, direktiflere uymuyorsun, kaçıyorsun, yerde tekrardan durdurulmuşken kaçmaya çalışıyorsun, üstüne memurun güç uygulayan bir ekipmanını çalıyorsun. Taserı çalan memurun silahını da çalabilir. Memurun şüpheliyi başından vurması pozisyonla alaklı. O noktadan sonrasını da artık departmanı değerlendirmiştir. Bence memurun vurması için makul sebepleri var.
  • noter islemleri abd'den yapilacak

    Gündem ve Sohbet
    1
    0 Oy
    1 İleti
    282 Bakış
    ayvalik10A
    https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000025434?=A
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum