Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

abd'de adres bulmak

Benzer Başlıklar

• adresleri girerken hata almak

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    390 Bakış
    crazycellsC
    https://yesilkartforum.com/forum/category/77/diversity-visa-greencard-lotosu-süreci bolumunde sadece DV sureciyle ilgili onemli basliklarin acilmasina izin veriyoruz. O bolume girip basliklari inceleseydiniz bunu gorebilmeniz lazimdi. Buyuk harf ile baslik ve yazi, gereksiz bir baslik, yanlis kategori ve uyarilari okumama. Sizi forumdan 1 haftaligina cikariyorum, lutfen bu surecte forumu okumayi unutmayin. [image: nlW5yr.png]
  • Ds260 formu adresler, hakkında...

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    775 Bakış
    crazycellsC
    @ozgurastan ayni soruyu birden fazla konuya kopyalamamalisiniz. Zaten bu sureclerin konusuldugu konular belli, ayri bir baslik olusturmak yerine halihazirda var olan konulari kullanmalisiniz.
  • greencard ile abd'de universite okumak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    23
    0 Oy
    23 İleti
    5k Bakış
    Mustafa İlhanM
    @furkandao kardeşim selamün aleyküm nasılsın iyisindir inşallah umarım hayallerini gerçekleştirmişsin şu anda senin bu yazdıklarını okudum ben de 19 yaşındayım ve Amerika'da bilgisayar bilimleri okumak istiyorum aynı şekilde green card başvurusu yaptım vs vs senden tek farklı olayım ailemin bana destek olması yerine köstek olması başka bir farkımız yok neler yaptığını merak ediyorum benimle iletişime geçersen sevinirim.
  • ABD

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    696 Bakış
    crazycellsC
    @malefez Green Card cekilisi hakkinda bilgi icin su sayfalari inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/abd-ve-greencard-hakkinda/ sayin gkhanfeez 'in dedigi gibi bu yilki basvurular bitti, 2018 yilinin sonunda DV2020 Green Card cekilisi icin basvuru yapabilirsiniz. Bu konudaki yasal guncellemeler icin forumu takipte kalin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k