Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @crazycells anlıyorum heyecanla beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok o halde. Çok teşekkür ederim cevabınız için.


  • Bende aynı şeyi sormak için girmiştim. tek farkla bizim numara 17binlerde. Documents Received emailini 27 şubatta aldık, sizce mülakat tarihi için ne zaman bilgi gelir veya ne zamana mülakat tarihi çıkar? Nisan ayında bir mülakat beklemek fantezi mi olur?
    Şimdiden teşekkürler.


  • @levendt1 Nisan mülakatları bitti diye biliyorum bu ayın sonuna kadar mayıs randevuları verilecek.


  • @levendt1 Nisan randevuları dağıtıldı. Bu ayın sonunda da Mayıs randevuları dağıtılacak.

  • ⭐⭐

    Arkadaslar nerelere yerleşmeye karar verdiniz? 😊


  • @hockeyumpire2 senin gibi aile için video paylaşmıştım onu seyretmedin mi linkini koyuyorum sana
    https://www.youtube.com/watch?v=efEktRR8-rk


  • @crazycells slm ben 11 eylulde mulakata girdim evlilik yoluyla green kart ve 6 ay oldu hala birsey gelmedi normalmi?


  • @tlgtlg3538 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells slm ben 11 eylulde mulakata girdim evlilik yoluyla green kart ve 6 ay oldu hala birsey gelmedi normalmi?

    sorunuzu forumdaki ilgili baslikta sormalisiniz.

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 yeni gördüm hemen bakıyorum. Tesekkür ederim.


  • merhaba herkese. 9 Mart 2019 dv260 formunu gonderdik, cekiliş numaramız 21*** . dv260 fromunun ulastıgına dair teyit formu geldi ama henuz evrak istendigine dair bir mail gelmedi. mayıs cut off kısmında numaramız gozukuyor, kcc den , evrak istenmesi ile ilgili mail in ne zaman gelmesini beklemeliyiz. Tesekkurler.

  • ⭐⭐

    @cnpist bana da otomotik reply den sonraa birsey gelmedi! Tam olarak nasıl bir E-Mail almamız lazım arkadaslar?


  • @hockeyumpire2 dogru anladı isem, cekiliş numarası ve dv260 formunun gonderilmesi ile bagıntılı bir sekilde, kcc bir grup evrak isteyeceke ve bunu dv260 formunu gonderdikten sonra yapacaklar. e-mail ile evrakları ne zaman isteyecekler, ne kadar beklemek gerek diye tahmini bir sure var mı diye merak ettim. forumu olabildigince okuyorum ama aradıgım yanıtı yakalayamadım henuz :)


  • @cnpist siz ds260 formunu henüz submit etmişsiniz. 12 olmuş. Sizin süreciniz yeni başlıyor. Niye bu tarihe kadar beklediniz. Sizin mayıs ayına randevu almanız imkansız. Size mail hemen gelse bile mayısa yetişmez. Çünkü mayıs randevuları 1 hafta içinde dağıtılacak. Siz ds260 formunu geç göndererek sizden sonraki çoğu kişinin arkasına düştünüz büyük ihtimalle.

  • Yasaklı

    Çok tuhaf bir durum yaşıyorum yardımcı olup yol gösterebilecek kimse varsa sevinirim. Haziran ayında Lufthansa uçuşuyla İzmir - Münih - Houston uçacağım ve köpeğimiz de uçağın altında bizimle gelecek. Ancak sorun şu. Uçuşu Lufthansa satıyor uçuş İzmir'den Münih'e Sun Express, Münih'ten Houston'a United firmasına ait. Lufthansa'yı arayınca "Biz hayvan için rezervasyon yapamıyoruz" diyorlar. United firmasına soruyorum "Tamam biz uçuyoruz ama satana soracaksın" diyorlar. İzmir - Münih bacağında sorun yok ancak Münih - Houston için köpeğime rezervasyon yapamıyorum. Böyle saçma bir durum yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek?


  • @mhepekiz merhbalar, köpeğinize (boyutundan bağımsız olarak) "emotional support animal" sertifikası alırsanız uçakta yanınıza alabiliyorsunuz diye biliyorum.

    Bir araştırın isterseniz, belki de aşağıda gitmesine gerek kalmadan hallolur..

  • Yasaklı

    @volkanu yok boyut olarak gitmesi biraz zor kabinde ama biz razıyız aşağıda gitmesine de ama cevap alamıyoruz firmadan "Yer var yer yok" bu kadar basit bir işi çözemiyorlar. İzmir - Münih uçuşunda sorun yok Münih - Houston belirsiz...


  • @the-black-eagle tesekkurler bilgi için. ailevi bir takım sebeplerden dolayı kontrol etmek aklımıza gelemedi açıkçası ve yeni fark ettik. Açıkcası Mayıs değil ama Haziran için olur diye düşündüm ama forumda bu konuda tecrübeli insanlardan fikir almak istedim.


  • @mhepekiz İlk başta tebrik ederim, hayırlı olsun. Bileti acenta uzerinden mi, LH ofisinden mi yoksa online acenta mı ve son olarak online olarak LH sitesinden mi aldınız diye sormam gerekecek. LH diger havayolları ile codeshare yaptıgında diger firmalardan da onay almanızı istiyor bildigim kadarı ile lakin bileti satan firma kurallar hakkında bilgi vermekle yukumludur. Konustugunız agent konuya hakim olmayıp basından savmıs olabilir, basıma baska konularda geldi. Bir de ( kopek sahibi olarak siz daha iyi bilirsiniz) sınırlı sayıda kopek alıyorlar ucaga, o konuda direk cevaptan size yanıt veren kişi kaçmış olabilir. Nacizane tavsiyem var ise sehir ofisine gitmeniz (LH için ) , yuzyuze daha kolay cozebilirsiniz. Kolay gelsin.


  • @cnpist DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    merhaba herkese. 9 Mart 2019 dv260 formunu gonderdik, cekiliş numaramız 21*** . dv260 fromunun ulastıgına dair teyit formu geldi ama henuz evrak istendigine dair bir mail gelmedi. mayıs cut off kısmında numaramız gozukuyor, kcc den , evrak istenmesi ile ilgili mail in ne zaman gelmesini beklemeliyiz. Tesekkurler.

    Sadece haber verilmesini beklemelisiniz :)
    Emailin gelecegi tarihe dair bir beklentiniz olmamali.


  • @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Çok tuhaf bir durum yaşıyorum yardımcı olup yol gösterebilecek kimse varsa sevinirim. Haziran ayında Lufthansa uçuşuyla İzmir - Münih - Houston uçacağım ve köpeğimiz de uçağın altında bizimle gelecek. Ancak sorun şu. Uçuşu Lufthansa satıyor uçuş İzmir'den Münih'e Sun Express, Münih'ten Houston'a United firmasına ait. Lufthansa'yı arayınca "Biz hayvan için rezervasyon yapamıyoruz" diyorlar. United firmasına soruyorum "Tamam biz uçuyoruz ama satana soracaksın" diyorlar. İzmir - Münih bacağında sorun yok ancak Münih - Houston için köpeğime rezervasyon yapamıyorum. Böyle saçma bir durum yaşayan var mı? Yardımcı olabilecek?

    Maalesef ne yapmaniz gerektigini bilmiyorum ama bileti aldiginiz sirket yerine ucusu gerceklestiren sirketlere ulasmaniz daha garanti olur gibi geliyor. Zaten bilen arkadaslar fikirlerini yazacaklardir...

    Daha sonra bu konuyu nasil cozdugunuzu su konuya aktarabilirseniz harika olur:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-goturmek


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum