Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @sefer-çavuş hepimizin forumu sayin @Sefer-Çavuş :)


  • Haklısınız :)


  • @sefer-çavuş Kiziniz kolayca adapte olur. Okullar immigrant ogrencilere aliskin. 8 yasimdaki oglum ve esimle birlikte 10 ay once ayni gerekcelerle geldik. Rahatiz, mutluyuz, huzurluyuz, kendimizi guvende hissediyoruz. Size gore dil ve is avantajim varmis gibi gorunuyor. Ama insan ailesi icin herseyi yapiyor. Bol sans dilerim.


  • @sadriabi sizin gibi insanların verdiği cevaplar beni daha çok motive ediyor. Dediğiniz gibi insan ailesi için herşeyi yapar, yapmalıda. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ne kadar istediğiniz ve nasibiniz ile alakalı... 8 yaşındaki oğlumun tepkisini ölçmek için bir iki kere Türkiye ye donmekle tehdit ettim :)

    Bende 36 yaşımda geldim... Her şey iyi de gidiyordu aslında... Ama şuan daha mutluyum


  • :@semavi haklısınız. Artık geri dönüş yok hele ki ülkede yaşanan olaylardan sonra pişman olacağımı pek düşünmüyorum. Görüşleriniz için teşekkür ederim.


  • @sefer-çavuş merhaba. Ben senden 4 yaş büyüğüm ve 2 kız babasıyım. Yaşadığın tedirginliği çok iyi anlıyorum. İlk defa bu sene Dv çekilişine katıldım. Mutlaka zorluk çekeceğiz ama kızlarımızın geleceği için gitme kararı aldık. Gerisi nasip kısmet. Her şey gönlünce olsun.


  • @hunturk35 teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre versin, yolunuz açık olsun.


  • 15 Mayısı bekleyen arkadaşlar sizlere bir sorum var içimden bir ses bu sene green cardı kazanacağımı söylüyor acaba sizlerde de öyle mi ? Bu hissi kardeşime söylediğimde galiba başvuru yapan herkes aynı şeyi hissediyor çünkü bende aynısını hissediyorum dedi benimle dalga geçti :D Sizlerde de aynı duygular var mı ?


  • @gözde 6 sene ben de o hissleri yaşadım her yıl


  • Umarım bu yıl bana çıkacak kime çıkacak ki hissini yaşadığımız son yıl olurda ekranda" You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2019" yazısını gören yaklaşık 12-13 milyon kişinin başvurup tahmini 50.000 kişinin kazandığı kişiler arasında oluruz.


  • @gözde Yalnız değilmişim :)


  • Umarım hepiniz kazanırsınız.


  • İnşallah hepiniz kazanırsınız ve dosya numaralarınız düşük olur :) yoksa kazandığına bile sevinemiyor insan, hahahah...


  • @asilcenk məndə də CN numarası yüksək olduğuna görə qalib olduğuma inanmağım gəlmir hələki )))) İnşallah bizim də nömrələrimiz gəlib çıxar


  • @azeusa inşallah... Ben ying-yang felsefesini uyguluyorum, her iyilikte bir kötülük ve her kötülükte bir iyilik vardır. Green karttada iyiylik var ise olsun, kötülük var ise olmasın :) Yada nasip ise olsun :)

    Elimizden bir şey gelmeyince dogmalara kalıyor iş :)


  • @asilcenk gönlünü ferah tut.Ağustos ayında mülakattasın :)


  • Bizim durumumuzda olanlarda GC çıksın da dosya numarası önemli değil diye düşünüyor:) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepimize hayırlı olur inşallah.


  • @ikizbabasi inşallah, herşey hepimizin gönlünce olsun.


  • umudunuzu ve dualarınızı eksik etmeyin. bu ay bitti dolu dolu 4 ay 19 gün kaldı. Bana çıkacakmış hissi var mı bilmiyorum. Varda diyebilirim. onun için o tarafa sorunsuz geçiş yapabilmem için bu taraftaki yükü yok etmem gerekli, ek iş, arta kalan zamanlarda ingilizce, arta kalan zamanlarda forum bu 3lemeyi dv2018 başvurularını 1 hafta süreyle kaçırdığımdan beri her gün yapıyorum. Çokta fazla kaptırmak istemiyorum kötüyede hazırlamak istiyorum ama olmuyo. Evdekileride psikolojik olarak hazırladım 3 güne bir ailecene bir walmart videosu amerika videosu izliyoruz. Bilmiyorum nasıl olacak, Rabbim en iyisini bilir.Dilerim isteyen herkese çıkar.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • Dv2019 icin baska sans kaldi mi

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    886 Bakış
    crazycellsC
    @dtsbp Dv2019 icin baska sans kaldi mi içinde söyledi: Yeni cekilis vesaire olma olasiligi var mi kontenjan dolmamasi yada ek seçim tarzi sadece bir sefer boyle bir durum oldu, o da buyuk ihtimal bir hatadan kaynaklandil o nedenle ek bir aciklama olacakmis gibi dusunmeyin ya da buna gore plan yapmayin. cekilis yonergelerinde yer alan bir durum degil bu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum