Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• arkadaşlar forumda lise mezunu olupda 2 yıllık iş tecrübesi olmayan birisine hiç greencard çıktığını gördünüz mü ? çok araştırdım ama lise mezununa çıkan kimse bişey yazmamış acaba bir tolerans olabilir mi diye düşünüyorumda üni mezunlarına ondan soruyorum

• @gizemb Açıkçası çıkmasını umut ettiklerimdendiniz :( üzücü olmuş artık kısmet seneye diyelim üzmeyin kendinizi umarı herşeyçokgüzel olacak :(

• @rüzgar hayır hayır anlatamadım 1 arkadasa bakabıldım onada cıkmamıs ben kendıme ve esıme bakamadım daha sıte coktu hemen sonrasında daha umıt var pes etmedım ama bu dırenc yoruyor :)

• EVET ARKADASLAR PES ETMIYORUZ DAHA SONUCUNU OGRENEMEYENLER MORALINI YUKSEK TUTSUN EN AZINDAN SUAN 1 IHTIMAL CASE NUMBERIMIZ BIR TUS OTESINDE BEKLIYOR HAYIR OLMSADA ONUMUZDEKI SECENEKLERI OTURUP DEGERLENDIRIYORUZ... ANKARA ANLASMASI VAR CANADA VAR YADA TURIST OLARAK GIDIP KACAK KALICAZ AMERIKADA :D

• @gizemb DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@rüzgar hayır hayır anlatamadım 1 arkadasa bakabıldım onada cıkmamıs ben kendıme ve esıme bakamadım daha sıte coktu hemen sonrasında daha umıt var pes etmedım ama bu dırenc yoruyor :)

o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

• @rüzgar sende bakamadın sanırım aynısını sendende beklıyorumm

• Bir bakamadık gitti iyi mi bilmemek başta güzel geliyordu da artık sıkmaya başladı ne olacaksa olsun umarım bugün düzeltirler. İşin kötüsü kazanamadığımı öğrenmek için bu kadar sabırsızlanıyorum gibi geliyor :D

• @gizemb çok teşekkür ederim baya bir uğraştım ama bende bakamadım kısmet hala bir umudum var yavaş yavaş azalsa da :slight_smile:

• @jesus-christ enerjını yuksek tut bayadır basvuruyorsun sanırım olma ıhtımalı var..

• Arkadaşlar şalteri kim kapattı hadi ama açın artık bu kadar şaka yeter artık :)

• @gizemb 2. Başvurum ama öncesinde çok fazla gitme şansım varken gitmedim daha obama dönemlerinde :) Umarım çıkar , umarım sana da çıkar çok istediğini görebiliyorum iletilerinden :)

• 06:04
    8 Mayıs 2019, Çarşamba (GMT-4)
    Washington, District of Columbia, Amerika Birleşik Devletleri konumunda saat

saat 6 olmuş sanırım 1-2 saate sisteme birileri müdahale eder umarım :(

• @rüzgar :D ınan dun ben oyle takıp edıyordum amerıkada sımdı saat su falan dıye lazy people bunlar 10 dan once bı cacık yapmazlar bızım burda aksam 5 ten once bıse olmaz :D

• hiç açılmadı ve hala kazanıp kazanamadıgımı bilmiyorum .. geçen sene böyle degildi , bu sene hiç açılmadı . Artık yarın yada haftaya bakarım , kazanmıs olayım isterse bir ay sonra ögreneyim sıkıntı olmaz yani , hayırlısı olsun

• ⭐⭐

Üzerimden tren geçmiş gibi :( Forumdaki güzel insanlar sizin için mutlu olayım bari var mı talihli?

• Kaybedenler kulübü +1

• Girebilsek siteye yazacağım kendim içimde has not ıvır zıvırtısını da bakamadık henüz... Yanlız değilsiniz arkadaşlar bende sizin taraftayım. Sadece geç öğrenmiş olacağım 🗽🇺🇸👍🏻😎

• @gözde :(

• İyide artık bizim forum sitesine ne oluyor arkadaş yahu. Habire kopup duruyor atıyor beni. Göbeğim çatlıyor okuyacağım diye..

Sayın @crazycells bizim forumda abd hükümetinin aynı sunucusunda mı barınıyor hayırdır acaba? 🤣😅

Yoksa kıskandımı başka siteye giriyoruz diye? 🤗

• @akıf_turk Ben lise mezunuyum ilk başvurumdu 10 yıllık iş tecrübem var ama bana çıktı

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 // Mülakat takip

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -1 Oy
    2 İleti
    806 Bakış
    K
    İlgili başlıktan takip edebilirsiniz => https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri Gereksiz başlık açmamanızı rica ederiz.
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k