Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • ⭐⭐

    İnşallah yarın çıkar valla, bu türkiye denen yerin kahrını bir 365 gün daha çekmek istemiyorum arkadaş.


  • ben 2 kez kanada denedim biri 2010 abd vizesi almadan 1 hafta once ve red aldim kanada ogrenci vizesinden ve yaklasik 1,5 yil once de tekrar kanada ogrenci denedim yine red aldim nedeni belli olmasa da , ogrenci olup sonrasinda 2 yillik college e yazilip esimide yanima alicaktim fakat kanada cok daha zor bir vize politikasi uyguladigi icin alamadik malesef. 3 abd reddi de alinca sonra kaldik buralarda. Sadece avrupa kucak acti bize italya saolsun schengen verdi 3 ay oda bitmek uzere. Simdi ise mayis a randevu tarihi bulamadigim icin hazirana randevu alip esimle birlikte abd turist vizesine basvuru yapacagiz.


  • İltica etmek bir yol olabilir mi ABD için? Yarın GC çıkmazsa bir göçmenlik avukatına danışmayı düşünüyorum Türkiye'ye dönmeden önce. Forumda iltica etmekle ilgili bir başlık var mı, ben denk gelmedim?


  • @fkambay DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Şu mübarek günlerde %99 u müslüman olduğu iddia edilen Güzel ülkemden 4 yaşında kızım ve 9 aylık oğlumla ve eşimle birlikte inanılmaz bir usanmışlıkla beni göç etme isteğine iten kim varsa Allah ından bulsun

    Kesinlikle aynı hisleri yaşıyorum. Bende de biri 6 diğeri 3 yaşında iki oğlum var, ve gelecekleri adına artık canım dediklerimden beni vazgeçirme noktasına her kim getirdiyse yattığı yeri beğenebilir. Hiç sıkıntı etmem kendi adıma. Lanet gitsin!!


  • Yarın da çıkmazsa şu green card Kanada için kolları sıvayacam. ABD tek seçenek değil sonuçta....


  • @SUV2019 Kesinlikle, önümüzde birden fazla yol olmalı. Almanya ve İtalya gibi ülkeleri de öneririm.


  • @suv2019 Kesinlikle bir şekilde gidecem ne şekilde olduğu umrumda bile değil tek önemli olan en kısa süre içinde olması.


  • Bence bu illaki gitme düşüncesi çok doğru değil, ruh sağlığı için de doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir an evvel bu psikolojiden kurtulmak lazım,her ne olursa olsun burası bizim ülkemiz, kendi adıma daha iyi bir gelecek icin bu şansı deniyorum ama olmazsa da burası sonuçta benim ülkem.


  • @everesturkey Bende arkadaşlara aynen bunu anlatmaya çalışıyorum, bu şekilde gitmeye şartlanmak mutsuzluğa yol açabilir. Evet gitmek istemek normaldir ama gitmek sanki her şeymiş gibi davranmak doğru olmaz. Unutmayalım ki bizim ülkemizden daha kötü şartlarda yaşayan insanlar da var, her yer Amerika veya Avrupa değil. Eğer cesaretli ve özgüvenli olursak Türkiye'de de pek tabii güzel işler yapabiliriz. Eğer doğru şekilde düşünürseniz bence şansta sizi bulacaktır.


  • Ben amaç doğrultusunda yaşayan biriyim o yüzden amaçlarımı ve hedeflerimi gerçekleştirebilmem için Amerika bana bir kapı o yüzden o kapıyı açmam gerekiyor. Sıradan insanlar gibi olura bırakmayı sevmiyorum bu yaşayış amacı benim bir tutkum, risk benim tutkum, zorluklar benim tutkum ve o yüzden aslında girişimciyim. Bu hayatta dünyaya bir iz bırakmadan gitmek istemiyorum o yüzden neden bu şekilde düşündüğümü anladığınızı düşünüyorum 🙏🙂 sevgiler ve bol şanslar herkese


  • Bu kadar kısa zaman kalmışken moral bozmayın arkadaşlar. Ne olursa olsun nefes aldığımız sürece hayat mücadelemiz devam edecek. Bugün değil yarın belki diyerek hayallerden vazgeçmemeli, başka türlü gidebilmeyi imkanı olanlarımız denemeli. Ama olur ama olmaz nasip değilmiş bu sene diyerek önümüze bakacağız.


  • @brkgrms Bende aynen senin gibiyim, bir zamanlar bende öyle düşünüyordum. Ama mutsuzluk yaratacak kadar da olmaması gerek, motivasyonu diri tutmak için sürekli ben neden buradayım Amerika'da değilim demekte doğru değil. Mutlaka bir kapı açılır ama bunun içinde çabalamak ve daima olumlu olmak gerekiyor. Şimdilik elimizdeki imkanları kullanmamız gerek, Türkiye'de kalmakta bir seçenek olmalı. Umarım çıkarda diğer seçeneği seçmiş oluruz. Bol şans efendim.


  • @nobitium Bende o mutsuzluk yok aslında diyelim yarın çıkmadı o zaman ben dahada hırslanırım böyle biriyim 😄


  • @brkgrms Çok iyi, neyse biraz Western müziği dinleyip Sheriff repliği tekrarlayayım. :D
    Herkese iyi şanslar.


  • @nobitium Bende biraz Frank Sinatra'dan Fly Me To The Moon dinleyim ordanda Elvis Presley geçerim :D Moda gireyim iyice.


  • Norah Jones - Turn Me On
    Günün anlam ve önemine ithafen.
    @brkgrms


  • alt text


  • haydi popescu haydi oğlum!


  • @nobitium Harbiden çok iyi geldi yarına hazırım.


  • çıkacağından değil de işte insan heyecanlanıyor yine de.


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • Dv2020 green card ve ssn sorunu

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    434 Bakış
    crazycellsC
    DV2020 sureciyle ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari DV2020 mulakatlariyla ilgili sorulari su konuda: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri sorabilirsiniz
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.4k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum