Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @caglaror, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

    @caglaror Selective Service sistemde kayit olmak isteyince 26 yas alti olmalisiniz dedi 🙂

    Senin icin gerek yok cunku Abd’ye 26 yasindan sonra geldin. 26 yasin altinda olmadigin icin gerek yok. Aciklamaya i am over 26 years old yazsan yeterli


  • @Rookie Ben de oyle yaptim. Selective Service kabul etmedi cunku. 18-26 yas arasinda olmak gerekiyor ben 44yo dedim.
    Bilgilerimi de serbest biraktim onlar beni arasin diye. Saat ucretleri dusuktu ama benefitler icin yapilacak isler, ozellikle Amazon deliveryí gorunce bu cok anlamli geldi.
    Bakalim ne cikacak sansimiza 🙂

  • ⭐⭐

    @caglaror, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

    @Rookie Ben de oyle yaptim. Selective Service kabul etmedi cunku. 18-26 yas arasinda olmak gerekiyor ben 44yo dedim.
    Bilgilerimi de serbest biraktim onlar beni arasin diye. Saat ucretleri dusuktu ama benefitler icin yapilacak isler, ozellikle Amazon deliveryí gorunce bu cok anlamli geldi.
    Bakalim ne cikacak sansimiza 🙂

    Delivery isi istiyorsan cca yani city carrier assistant icerde calismak istiyorsan da basinda pse gecen ilanlara basvurmani tavsiye ederim. Ikisi de baslangicta non carreer olarak geciyor ama kadro sureci acik. Digerlerinde cok uzun bekleme sureleri oluyor kadroya gecmek icin. Ben iyi sartlarda 2 yil bekledim. Sansliysan kadroya 1 yilda da gecebilirsin dedigim pozisyonlarda. kadroya gecmeden benefitler cok tatmin edici degil

  • ⭐⭐

    @Rookie, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

    Merhaba arkadaslar is arayan ve USPS i dusunup henuz basvurmamis arkadaslar bu aralar basvurmaniz da fayda var cunku gorulen o ki cok ihtiyaclari oldugu icin sinav konusu es geciliyor.Sagolsun @goodluck in verdigi bilgiler neticesinde kendi sehrimde pozisyon acilmasa dahi sinava girip puanimi cepte tutmak adina baska eyalette ve sehirler icin gecen hafta basvuralarda bulundum.Ben USPS den sinav daveti beklerken direk is teklifinin oldugu ve benden drug testi almamin gerektigi e mail aldim.@goodluck `a danismam ve bu sabah tekrardan basvuruda bulundugum baska bi sehirde bulunan USPS ofisinden ayni sekilde is teklfi almam nedeniyle sinav surecinin sanirim ihtiyac ve yogunluk sebebiyle atlandigini anladim.Dedigim gibi basvurmayi dusunen arkadaslar ellerini cabuk tutsunlar belki kendi sehirlerinde acik olan pozisyonlar bulabilirler .Kendi sehirlerinde acik pozisyon bulamayip tasinmaya uygun olan arkadaslar da baska sehirler icin pek

    @Rookie nin de dedigi gibi sanirim sinav bicok yerde uygulanmiyor. Benim location da da yeni giren elemanlar sinavsiz girmisler. Baska bi arkadastan daha duymustum ama o veteran oldugu icin ayricalik aldi diye dusunmustum

  • ⭐⭐

    Merhabalar sorum ise basvurmak degil danismak. 30 martta irs e evraklarimi yolladim. Kargo takibimi yapmak icin verdikleri makbuzdaki tracking number i giriyorum ama herhangi bir kayit ,ulasim v.s gorunmuyor. Neden olabilir ?


  • ⭐⭐

    @MySea tesekkur ederim.

  • ⭐⭐

    @HockeyUmpire2, içinde söyledi: USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

    Merhabalar sorum ise basvurmak degil danismak. 30 martta irs e evraklarimi yolladim. Kargo takibimi yapmak icin verdikleri makbuzdaki tracking number i giriyorum ama herhangi bir kayit ,ulasim v.s gorunmuyor. Neden olabilir ?

    Ne zaman gonderdiniz? Henuz scan yapilmamis olabilir sabah tekrar kontrol edin

  • ⭐⭐

    @goodluck on gun once yolladim.


  • Yeni konu acacaktim ama sanki bunun altinda da olur gibi. Trump USPS odeneginde kisintiya gidiyor. Pek cok calisan isten cikartilacak diyor twttirdan haberlerde. Soyle bir imza kampanyasi acmislar. Baska bilgi bulamadim.

  • ⭐⭐

    Bu durum yeni degil 1 ay once Trump post office’in yardim beklentisini bosa cikarmisti. Post office kendi gelirleriyle ayakta duruyor. 1 ay once durumlar iyiye gitmiyor diye agliyordu menager lar. Su an duzelmis gibi. Mail sayilari iyi gidiyor. Birak isten cikarmayi overtime ile yetistiriyoruz isleri.

  • ⭐⭐

    Usps ise alim sureclerinde sinav sekli degismis. Merkezlerde yapilan sinav sadece online yapiliyormus bilgisini aldim. Tam surec netlesince guncellemeyi yapacagim.


  • Benim basvuruyu -ben de unutmusum- ama sanirim onlar da unutmus. Ses cikmamis hic. 🙂

  • ⭐⭐

    Surekli takipte olup kontrol etmek gerekiyor. Basvuruda bazi seyleri yanlis ya da eksik yapinca donus olmayabiliyor. Pozitif yada negatif dönus aliyorsun. Ben de ilk basvurularima yanit alamamistim. Sonradan ustune dusunce basvurudaki kendi hatalarim yuzunden olmadigini anlamistim.

    Bir cok degisik clerk pozisyonunda calistim su an calistigim en memnun oldugum bolum. Ilanlarda sales service associates (SSA) diye gecer. Kadroya gectigim icin daha da bir rahatlik var ama yeni giren pse pozisyonundaki clerk ler icinde hem sabah calisma olanagi bakimindan hem de isin Diger clerk pozisyonlarina gore rahat olmasi acisindan tercih edilebilir. Ben yari yariya hem window da satis yapiyorum hem de arkada distribution bolumunde calisiyorum.


  • USPS $25 milyar odenek alacak gibi gorunuyor.

  • ⭐⭐

    Gene demokratlarin tasarisi ama yazinin sonunda white house chief de destekleyebiliriz demis. Bakalim bu sefer nasil olacak. Bizim tarafta cok tepki var bir suru blue box kaldiriliyor. Soyle de bir tezat var ortada. Baska eyaletler nasil bilmem ama bizim Florida’da agustos ve eylul ayi en yavas ay bizim yata yata calisiyor olmamiz lazimken isleri yetistiremiyoruz. Overtime yapiyoruz. Bir cok kurum hedefleri kaldirmisken biz de islem hedefleri ve kontroller devam ediyor. Genel dagitim merkezlerinde isler geriden geliyor

  • ⭐⭐

    Konunun basina Usps’deki ise alim sureciyle ilgili edit yaptim. Inceleyebilirsiniz



  • Usps Houston da 3000 kisilik sezonluk eleman alımı açmış.

  • ⭐⭐

    Evet her Christmas donemi her eyalette yuklu miktarda alim oluyor. Ihtiyaca gore sene icinde tam zamanli olarak tekrar ariyorlar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum