Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Current süreci

Benzer Başlıklar

• Ödenmemiş vergiler ve göçmenlik süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik gelirvergisi eb3 eb-3 tax cash
    1
    0 Oy
    1 İleti
    139 Bakış
    F
    arkadaşlar merhaba. Neredeyse 1.5 yıldır amerika'da öğrenci statüsünde yaşıyorum. Geldiğimden bu yana çalışıyorum. ilk ve ikinci çalıştığım iş yerinde ödememi cash olarak alıyordum ve sonrasında banka hesabıma (wells fargo) yatırıyordum. Şuan devam ettiğim üçüncü işimde ise ödememi şirket sahibinin bireysel banka hesabından Zelle üzerinden transfer alarak alıyorum. Geldiğimden bu yana ortalama tahminimce $50.000 dolar para kazanmışımdır. SSN'im veya ITIN number'ım yok. Dolayısıyla bu paranın vergisini hiçbir şekilde ödemedim. Bu paranın ortalama $30.000'ını banka havalesi üzerinden aldım. Şimdi ise EB-3 sürecine girdim. Sorum ise şu; olur da interview olursam, vergi ödememiş olmam bana bir sıkıntı çıkarır mı? ınterview'de geçmiş banka hareketleri görebilirler mi? evet ise, green card'ı bu sebepten ötürü onaylamamak gibi durum olur mu ve ek olarak şuan da ITIN number basvurusunda bulunmam mantıklı olur mu? Tecrübelerinizi ve bilgilerini aktarırsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
  • Evlat edinmek ve göçmenlik süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    2 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    L
    Merhabalar. ABD de yasiyorum ve evlat edinmek icin gerekli sartlara sahibim. 18 yasindan kucuk Soyadi benimle ayni Amerikan tursit vizesi olan Turkiyede yasayan yegenimi evlat edinerek buraya getirmek istiyorum. Konuyla alakali bilgisi olan var mi acaba? Simdiden tesekkurler.
  • Nvc başvuru süreci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik national visa c
    2
    0 Oy
    2 İleti
    395 Bakış
    crazycellsC
    @Nursen-Nursen, içinde söyledi: Nvc başvuru süreci NVC dr n sürekli durum güncellendi mesajı geliyor..sebep nedir ve sizde benzeri durumla karşılaştınız mi? Sitede bir hata olabilir, yapmaniz gereken bir sey yoksa o durumda mesajlari gozardi edebilirsiniz. Zaten emailin iceriginde ya da CEAC sayfanizda yapmaniz gerekenlere dair notlar vardir.
  • J1 vizesi ile ogrenci iken GC sureci

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    679 Bakış
    T
    Sayin @crazycells post'u belirttiginiz konuma tasidim. Ilginiz icin tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k