Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ülkemizde tek sorun sadece telefon olsa, asgeri ücretli veya biraz üstünde çalışan insanlar Allah zaten rızkını verir diyip 3-4 tane çocuk yapıyor ama eğitip yetiştiremiyorlar. Türkiye'de çocukların çoğu kendi kendini yetiştiriyor. Anneleri ve babaları da uğraşmamak için veriyor ellerine oyuncak, telefon veya bilgisayar vb. Gibi çocuklar bir köşede kendi kendine büyüyor nedeni ise daha masrafsız olması. Çoğu çocuğun futbol,voleybol, basketbol oynamak dışında bir aktiviteye katıldığı yoktur.


  • @alpert86 bende apartman no yu yanlış yazmıştım aslında doğruda ikamette öyle geçiyor sanırım ds260 da önemli oluyomuş dosdoğru bilgileri girmek o yüzden pek önemli bir detay olduğunu zannetmiyorum.


  • Maddi durumu ortalamanın altında Amerikaya giriş yapmış bir aile zaten ilk 1-2 yıl kendilerini toparlayabileceklerini sanmıyorum ki Türkiye ye tatil için dönüş yapsınlar. Ekonomik ve sosyal olarak en zor süreç. Umarım bizde bu aşamalardan geçip nasıl tatile gideceğiz kaygısını güderiz birgün 🙂


  • @Concorde Malesef gelişmiş ülkelerden daha çok çalışıp daha az kazanıyoruz daha az şey alabiliyomuyuz muamma daha çok şey yazardımda anlayan anladı


  • @Nothing-Man rica ederim, bir arkadaş daha çocuklar 10 yaşına gelince dönerim demişti galiba, ki o hiç olmaz 😁😁 çocuğu eğitimi yarım mı kalsın, daha fena, o yaştan sonra siz isteseniz de çocuk dönmek istemez zaten 😊 neyse sadece buradaki arkadaşlar için de yazmadım aslında, genel olarak daha gitmeden dönme üzerine bahis açan başkaca kişileri de okuyorum da bazen, sadece burada lafı geçince sorayım dedim belki benim atladığım birşey vardır.. Gitmeyi başaran herhangi biri veya bir aile, canı istediğinde herhangi bir sebeple döner tabiki, yargılamak kimseye düşmez, sadece bu önden koşullanmayı anlayamıyorum da o yüzden sordum 😏



  • @alpert86 Kusura bakmayın mesajınız, arada kalmış, bir sorun olmaz.Kazanırsanız ds 260 da düzeltilir.


  • @Hasan-HASAR şöyle söyleyeyim eğer üst düzey bir işleri varsa yazılımcı gibi veya mühendis ikisi birden çalışacaklar sa çabuk toparlarlar.


  • Arkadaşlar, önemli bir uyarı yapmak isterim.

    DV2020 sürecinde bazı arkadaşlarımız çekilişe başvururken yazdıkları email adreslerini ya hatırlamıyorlar, ya şifresini unutuyorlar ya da emaillerine bir şekilde erişemiyorlar.

    Sizlere tavsiyem, email adresinize sürekli olarak erişimde kalmanızdır. Buna, sadece çekilişi kazanana kadar değil, çekilişten sonra da eğer ds260 formunuza başka bir email adresi yazsanız bile erişime devam etmelisiniz. Çünkü KCC nadir de olsa evrak talep emaillerini ds260 formuna yazdığınıza değil de çekilişe başvurduğunuz emaile gönderiyor. Bilginize...


  • Dönme veya daha doğrusu git gel kendi açımdan bakarsam, gitmeden döneceği tarihi diyenleri anlamıyorum. neden; buradan konuşmak kolay gidince şartlar ne olacak o şartlara alışınca bura da mutlu olacağını mı sanıyor insanlar pişman olan bir vatandaşın videosu var youtube de, kızmış dönmüş aylak aylak bakıyor etrafına. Tatil için dönmek de ise bence ilk 3 yıl orada çocuk olur giden aaa şu böyle aaa bu böyle omu olsa bunu mu yapsam zaman uçar.maddi boyutuna bakmıyorum isteyen 3 5 kenara bir şey atsa her türlü gele bilir bence. çocuklu olanlar için çocuk oraya alışınca burada karaya atılmış balık olur bence.Ama aile kavramı vs ülke bilinci için 4-5 yılda bir antalya istanbul kapadokya vs vs gelinip gösterilmesi tarafdarıyım. Yurtdışına çıkmamış bir birey ,çocuk bence zaten geri kalır.ABD de olup bulunduğu eyaletten çıkmayanların oranı bir yerde görmüştüm çok yüksek. ABD lilerin dünyaya bu kadar sığ bakması bilgisiz olması bence tamamen bu yüzden.


  • @turcouz Bunu biri daha söylemişti de neden sürekli aktif olan mail adresini yazmaz ki bir insan başvuru formuna ? Kendi ismine mail açarsın tüm işlerin orada olur benim görüşüm.


  • @turcouz bu arada unutan arkadaşın anlattıklarını okudum.Demek ki varmış unutan 🙂 burada bulunanları da uyardığınız için teşekkürler.


  • @Nothing-Man Haklısın, ben de o tayfadanım aslında, bir şekilde yenileme, temiz bir başlangıç isteği gibi nedenler oluyor, önemli olan geçmişi bıçakla keser gibi kesmemek 🙂


  • @turcouz Maşallah o zaman size çıkmış diğer unutan arkadaşa çıkmış 🙂 Bug falan mı bu yoksa 🙂

  • ⭐⭐

    @Nothing-Man ben yargılamak veya kırmak için söylediğinizi düşünmüyorum zaten ama genelleme yapmak doğru değil diye düşünüyorum evet haklısınız yapanlar var ama ben hepsininde son model telefon aldıklarını düşünmüyorum eminim ki çoğu en ucuz hangisi diye bakarak alıyorlardır. ( Bu arada cahilliğimi bağışlayın son cümlenizi anlamadım Mî kullanıcısı kısmı 🤣 )


  • @asilelif Yok işte öyle değil, demek istediğimde bu 🙂 En azından kendi çevremden gözlemim bu. Xiaomi Mİ=Chinese Phone,
    Fiyat performans telefonu haberiniz dahi olmasa da piyasada apple ıphone dışında çok işlevsel ve kaliteli telefonlar var 🙂
    Regal reklamı gibi oldu 🙂


  • ülkenin sorunu asgari ücretin 2020 tl olması değil .herşey aşırı pahalı vergilerin vergisi ile şişirlmiş fiyatlar ile temel ihtiyaçlar ve isteklere ulaşmak günden güne zorlaşıyor.
    bugün sözde milletvekilinin biri 2002 yılında 1750 yumurta alırken şimdi 4375 yumurta alıyor diyor .elektirik doğalgazı geçiyorum diyor ve komisyon karışıyor.

  • ⭐⭐

    @Nothing-Man öncelikle şunu söyleyim yanlış anlaşılma olmasın askeri ücretli olduğum için yazmadım bunları yada çok iyi bir telefonum olduğu için de yazmadım telefonlara da çok ilgim olmadığı için anlayamadım benim için telefon işimi görsün yeter evet millet olarak gösterişe meraklıyız ama gene söylediğimin arkasındayım bu geneli kapsamıyor.


  • @asilelif peki.

  • ⭐⭐

    @birumut elektriği doğalgazı geçelim diyor aynı kişi sanki o giderler yok


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum