DV2021 Bekleme Odası
-
5 mayis ta kazananlari yeni bir heyecan bekliyor hayirlisi👍
-
günaydın, her keze. Yazan kişiler epey değişmiş :)
-
@Nothing-Man günaydın Selçuk kimse kalmadı fazla
-
Günaydın yazlıkçıları giden turistik belde gibi olmuş burası sessiz sedasız mis ;) Şimdi sıra 5 Mayısı beklemekte...
-
@dmrtkn Daha çok var ya, ara ara yazmalı. @Oktay-İbiş @ayvalik10 nerelerdesiniz :)
-
@Hasan-HASAR Aynen valla :) şimdi hazır resimler nasıl olmalı soruları olmadan daha verimli bir süreç :)
-
Çokta şey etmeyin derim ben... geçen seneki heyecan çok yok üzerimde, hnbs i gördüğünde insan boşluğa düşüyor..
-
@Mendebur hnbs olma olasılığı zaten yüzde 99,08 falan :) Çokta şey etmemek lazım.Ya mahsat muhabbet zaten :)
-
Her seyi oluruna bırakın bence
-
@Nothing-Man Darısı DS260 nasıl doldurulura olsun. Hiç sıkılmayacağımız bir süreç, binlerce kez dinleyebilirim ;)
-
ds 260 a bakmıyorum hiç zaten :) bu bir sayfayı doldururken insanlar ecel teri döküyor ds de ne olur tahmin bile edemiyorum :) ama umarım burada olan arkadaşlarla tatlı bir ds 260 doldurma telaşımız olsa fena olmaz tabi :) Forumda hiç olmayıp kazandıktan sonra ilk mesaj ds260 nasıl dolduruluyor veya şu evrak nasıl alınır gibi soru gelince daha çok kötü oluyorum :) :)
-
302 sayfanın en az 250 sayfasını incele resim olayı sistem hatası yoksa sohbet konusu hiç yok başvuru bitti sezonluk işçiler de gittiler
-
@ayvalik10 her daim olmaya çalışıcaz burada zamanımız el verdikçe.
-
@ayvalik10 @Oktay-İbiş abi sizlerin eyalet ve yaşanacak yer muhabbetleriniz var :) iş ile alakalı görüşleriniz var, aile olanlar ile kaynaşma ve dayanışma konuşmalarınız var,
resim form son dönem de hortladı. -
@Nothing-Man Umarım heyecanınıda hepbirlikte yaşarız da nasıl bir his olduğunu anlamış oluruz. Yaşayan yaşamayana anlatsın ama :) Evet o fırsatçı tayfa her yerde var malesef selâmsız sabahsız işlerini görüp gidiyorlar. Yine gelecekler :)
-
insan kendini kaptırma diye frenlemeye çalışsada kaptırıyor .başvuru ve sonuç acıklanma arası uzun olduğu için hayal kurdukça bir bakmışsın kendini kaptrımış gidiyorsun.6 ay yerine keşke daha kısa sürede açıklansa önümüzdeki yıllarda böyle birşey olursa güzel olur.
-
@Nothing-Man evet son dönemde dediğin gibi resim vs yanlış anlaşılma anlama durumları hortladı sağlık olsun. diğer konuda ise eyalet iş güç ve birlik beraberlik düşüncemiz aynı hala hatta bunu fazlası ile kurduğumuz whatsap gurubunda konuşuyor tartışıyoruz.
-
Şahsi görüşüm, dileyen her kese çıksın.Fakat şimdi hiç bir konuda hazırlık yapmayan nedir ne değildir bilmeyen insana çıkacağına, burada bulunan arkadaşlarımıza çıkması beni kesinlikle daha çok mutlu eder, ister istemez burada birbirimizin hayatına dokunuyoruz , tanıyoruz belli oranlarda bir birimizi :)
-
@birumut çok fazla hayal eden umut eden insanlara tavsiyem çok kaptırmayın çokta kapılmayın bana yada bir başkasına zararı olmaz ama ailenize yada çevreniz işinize zararı dokunabilir. çıksada olur çıkmasada olur mantığında olmalı insan. yoksa hayat kısa ömür kısa...
-
@birumut İster istemez bir hayal etme durumu var, bunun miktarı önemli bence de tek dileğim 5-10-15 hnbs olmasın :) 2,3--,4 iyidir :D fazlası insana zarar.Maalesef grup da var uzun süre çıkmayan insanlar, özellikle bu yıl kazanan bir abimiz 17. başvurusu falan,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum