DV2021 Bekleme Odası
-
@ayvalik10 dayı oğlu var hallederiz :)
-
Olmuyor 2. Sayfada kaldi
-
@hellboy212 Dostum 2. Sayfada sürekli ileri geri diyip yükleme yapmaya devam et olacaktır. Bende dahil bir çok arkadaşımız bu şekilde başvuruyu sonlandırdı...
-
Saat 2 den beri yapiyorum 1 kere formu gondere kadar geldik.kac ssat tir o da yok
-
https://compressjpeg.com/tr/ gir resmi kucult telefona edge indir oradan yap oldu benim bol şans.
-
Onuda deniyim
-
kafayı yiyecem 3 gündür yapamadım.
-
Edgeden hic girmiyor ayrica diğer telefondan suan miami deki yakinima yaptiriyorum onda da acilmiyor
-
@FreeWoRLD teşekkürler :) inşallah :) :)
-
Vaybe 40 dk kaldi oysaki sabah tam formu gonder e kasar gelmistim.
-
Sırf merakımdan girdim bakayım diye yemek hazırlamayı bıraktım valla benim içime dert oldu bu başvuramama işi.. inşallah gercekten ciddiyetle isteyenler, en azından son dakikalarda da olsa muvaffak olurlar, üzüldüm valla okudukça..
-
Heraldi hayatim da hic bu kadar basim agrimamistir.2.sayfanin sonun da tam resim var en altta 3 yasinda kizimin hemen altta devam butonu var bi resime bakiyorum bir devama basiyorum hala yok zaten onun icin basvurmustum burda gitmeyi en cok ta onun gekecegi icin istedim.
-
Siteye girilmiyor
-
@hellboy212 daha zaman bitmedi denemekten başka bir çare yok şu için .umarim başarırsınız .bir çok kişi bende dahil çocuklarımız için uğraşıyoruz .onun şansına belki son dakikalarda başarırsınız.
-
Tesekkurler umarim son dakikaya kadar deniycem
-
Ben aynı internet üzerinden hem telefondan hemde bilgisayardan siteye girmeye çalıştım. Telefon daha hızlı gibi telefondan da deneyin.
-
yaptım çok şükür. chrome + chrome gizli+opera+edge+explorer hepsinden sürekli uğraştım operadan yapabildim.
-
son 15 dk kaldı mı yapamayan
? -
@yapay-zeka açılmıyor.ne yazıyor orada
-
14 dk sonra dükkanı kapatıyorlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum