Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sağlık Raporu ve Sponsorluk hakkında

Benzer Başlıklar

• Greencard ve evlilik hakkında

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    446 Bakış
    crazycellsC
    Basligi onceden tab'de actigimdan cevabinizi gormeden yazmistim, ama sorunuzu sorduktan yarim saat sonra "güncel+++" yazmanizi hic hos karsilamadim ve forum duzenine saygisizlik olarak degerlendiriyorum. Acaba ne gerek var boyle bir cevaba? Gercekten anlayamiyorum... Eger bu kadar ilgi alaka bekliyorsaniz bir avukattan danismanlik hizmeti alabilirsiniz. Forumdan 48 saatligine sizi cikariyorum, bu surede forumu ve ilgili konularini okuyabilirsiniz.
  • Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    554 Bakış
    crazycellsC
    @ssg Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk. içinde söyledi: Selamlar,sağlık raporu alırken geçmişte psikolojik rahatsızlığınız oldu mu diye soruyorlar diye yazılar gördüm yanlışım varsa affola önceden anksiyite-okb rahatsızlığı olup şu an ilaç kullanmayan birisi için sağlık raporu sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı,teşekkürler herkese çekiliş yaklaşırken bol şans :) Sorunuzu surada sorun isterseniz, benzer konular orada da konusuldu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1441/göçmen-vize-için-yapılan-sağlık-muayenesi-hakkında-sorular
  • Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    432
    1 Oy
    432 İleti
    38k Bakış
    O
    @gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
  • Green kart çekilişi hakkında

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    920 Bakış
    crazycellsC
    @byte81 Green kart hakkında içinde söyledi: Merhaba sizlere iki sorum olacak 1-Bu ekim ayında da green kart çekilişi olacak mı ? 2-Daha önce ki çekilişte kullandığımız fotoğrafı kullanabiliyormuyuz ? duzeltme yapayim. Sorunuz green card hakkinda degil, green card cekilisi hakkinda :) ikisi farkli. Su anki yasalara gore hala olacak. Bu hususta hicbir yasa degisikligi olmadi henuz. Bu konudaki gelismeleri su konudan takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/333/cesitlilik-vizesinin-green-card-lotosu-kaldirilmasi-ile-ilgili-yasalar-ve-durumlari Hayir, farkli bir fotograf kullanmalisiniz. Fotografi kendiniz evde cekip ayarlayabilirsiniz. Ayrintilar icin su konuyu okuyabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k