DV2021 Bekleme Odası
-
@metn ''Bu durum hiçbir zamanda söz konusu olmadı, yanlış bilgilendirmeyin. '' cümleniz yanlış olmuş. Yazdığım şeyi tekrar okuyun! Ayrıca bu durum daha önce oldu demedim! Bahsettiğiniz CAATSA tasarısı Temmuz ayındada gündeme gelmişti mesela
-
@Birkan-Öztürk isterseniz dvlottery.me sitesine göre ayarlayın içiniz daha ferah olsun.
-
Benim kafama takılan Şubat 2020 son tarihli pasaport ile başvuruda bulunmam sorun yaratıp yaratmayacagi. Müracaatlarin bitmesinden sonraki süreçte süresi dolan bu pasaport sonrasında Şubat 2020 de tekrar yenilenir ve uzatılır ise sorun olup olmayacağı durumu bende deli bir soru isareti. Pasaport numarası değişecek mi yenilerken o da önemli bir durum tabii ama tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.
-
"Benim burada demek istediğim; hemen hemen her sene Türkiye ye zaten bir tavır alınıyor. İçiniz ferah olsun diyorum"
demişsiniz. Sizce bu uygulanan bir tavır mı? Arkadaş sormuş, ne olur bu yaptırım olayı diye, sizde sıradan politik bir söylemmiş gibi konuşmuşsunuz, ona istinaden cevap yazdım, yanlış bilgilendirmeyin dedim. Yanlış anlamanıza gerek yok. Ayrıyetten ünlem kullanmanızdaki amaç nedir? Eleştiriye, tartışmaya tahammülünüz yok mu? Kızmanızı gerektirecek birşey söylemedim ki. Bu arada doğru evet Temmuz ayından beri gündemdeydi bu yaptırım meselesi, daha doğrusu s400 konusu gündeme geldiğinden beri. Unutmayın, bizden farklı olarak Amerika'da kurumlar, kişiler gibi birbirinden bağımsız ve özgürdür. Kanunlar, yasalar herşey düzgün ve etkin bir şekilde çalışıyor. Ciddi bir atım atılmışsa, siyasi bir söylemmiş gibi algılamamak lazım. Olası süreci zaten ilk mesajda yazmıştım.
-
@metn yanlış bilgilendirmeyin dediğiniz için evet kızdım. tabiki tartışmaya tahammülüm var :) Benim bi bilgilendirmem olmadı onu anlatmaya çalışıyorum. Beyefendi içini rahat tutmasını dile getiriyorum hepsi bu. Bir de bana hala sıradan bir politik söylem geliyor kusura bakmayın.
-
@anilcangokbe Siyasi söylem ve politik eylem arasındaki farkı anlamak lazım aslında. Bir politikacı çıkıp böyle böyle yaparız deseydi, siyasi söylem olurdu. Ama meclisin ezici çoğunlukla kabul etmesi politik eylem/hareket. Velhasıl kelam sizin bakış açınız farklı benim bakış açım farklı tabiki, saygı duyarım. :)
-
@metn bu olay caatsa yaptırımlarından daha büyük bir duruma gidiyor.şuan suriye ordusu ile tsk arasında büyük çatışmalar oluyor kaç haber ajansı veriyor. eğer anlaşmaya yanaşmazsa baştakiler bu işin sonunda savaş suçu ile yargılanmaya kadar gidebilecek durumlar sözkonusu olabilir.
-
@Nicomedian4135 şubat 2020 bitiş tarihli pasaportunuzla başvurabilirsiniz, bu pasaportu saklamanız gerekir, olası kazanmanız durumunda sizden bu pasaportu mülakatta göstermenizi isteyeceklerdir
-
@Birkan-Öztürk herşeyden önce idphoto4you yapmadan bu iki siteden de sakın kontrol ettirme çünkü dediğin gibi hata alırsın
-
Bugün sabah 8.30 'da eşim ve ben pasaport başvurusu yaptık. Şu an e devletten pasaportumun bilgilerini görebiliyorum yani 1 günde pasaport bilgisine ulaşabiliyorsunuz.
Başvurunun son gününe kadar gelir mi gelmez mi diye tereddütte kalanlara yardımcı olması açısından paylaşıyorum. -
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Nicomedian4135 şubat 2020 bitiş tarihli pasaportunuzla başvurabilirsiniz, bu pasaportu saklamanız gerekir, olası kazanmanız durumunda sizden bu pasaportu mülakatta göstermenizi isteyeceklerdir
Bu bilgiyi aldığım iyi oldu çok teşekkür ederim hocam.
-
Üstat tecrübeler konusunda konu açtım soracağınız sorular doğrultusunda elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışırım.
Konu Linki: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2911/amerika-ma-de-5-aylık-tecrübe
@karakurtsert, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar pasaport işlemleri kaç günde hallolur. Bugün başvuru yapsam elime kaç günde geçer? Başvuru yapsam gerekli bilgileri hemen verirler mi bana?
-
Sorun çıkmadan ögrenmek istiyoruz herşeyi, zaten böyle ilgilenenlere de çıkmıyor :)
-
ben daha bugün pasaport başvurusu yaptım..istenirse aynı gün pasaportun basıldığı yerden yani yenimahalleden elden alabileceğimi söylediler..işim olduğu için gidemedim ama 2 gün içinde posta yoluyla elinizde dediler...
-
Arkadaşlar green card a başvuru formunu doldurup continue tuşuna basınca bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum firefox edge chrome da denedim 3 ündede hata alıyorum ne yapmam lazım?
-
@Badblood işlemleri biraz hızlı yapmaya çalışın, dikkatli ama hızlı olursanız başarılı olursunuz
-
@Oktay-İbiş siyaset sayfasimi olduk
-
@vecihi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba
Tekrar basvurumuzu yaptik hayirlara vesile olmasi dilegiyle,umut ederek 6 aylik bekleme suresinde herkese iyi sanslar diliyorumherkes gibi size de bol sanslar sayin @vecihi , ben de yoksa bu yil basvuru yapmayacak mi diye dusunuyordum sizin icin :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
şimdi çıkma şansı %1 bile altında mı?
su konuda bilgileri bulabilirsiniz:
-
@krc4141, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş siyaset sayfasimi olduk
nerden çıkardınız bunu yada nasıl böyle bir düşünceye kapıldınız ? düşüncelerimizi aklımızdakileri söylemek hata yada suçmu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum