DV2021 Bekleme Odası
-
@Rhonster elimize düştü kadir odun ıslak mı olsun yoksa kuru mu

-
selamun aleyküm cümleten sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola hanelerimiz işlerimiz bereketli olsun.
-
........
-
@Passion E devlette ehliyet , kimlik , pasaport hepsinin numaraları veriliş tarihi ve geçerlilik süreleri yazıyor
-
Amerika yeni yaptırım için büyük bir çaba içerisinde .Amerika büyükelçisi dışış işlerine çağırlmış.Çok değil bir hafta sakin bir gündem olmuyacak bu ülkede .
-
Daha önce yaptırım vb bir sebepten GC sürecini olumsuz etkileyen bir süreç yaşandı mı? Bilgisi olan veya tecrübeleri olan varsa paylaşabilir mi?
-
@birumut Herkes birbirini çağırıyor boşverin.. Keşke benide Amerika büyük elçisi çağırsa yanına
-
@anilcangokben abd temsilciler meclisinde 16 ya 403 oy ile kabul edilen bir yaptırım tasarısı var. Ermeni soykırım tasarısı ise 11 e karşı 405 oy ile alınmış. Türkiye ye karşı büyük bir tavır alındığı ve bunun küçümsenmiyecek bir durum olduğu ortada.
-
@birumut efendim ben 4 yıldır greencard başvurusunda bulunuyorum. Bu süreçde gerçekten çok yaptırım, çok olay, çok mevzulara denk geldim okudum. Benim burada demek istediğim; hemen hemen her sene Türkiye ye zaten bir tavır alınıyor. İçiniz ferah olsun diyorum
-
@anilcangokben Bu olayların nereye kadar gideceğini kestirmek zor.Green card özelinde değil genel anlamda ülkenin rahat bir nefes almadığını hep sorunlar ile karşılaştığımızı ifade etmek istemiştim.
-
@birumut o konuda evet haklısınız. Rahat bi nefes alınsaydı Greencard başvuru sayısı da azalırdı :))
-
her şey olacağına varır her sene aynı teraneler Türk olmak zordur ama Türk,e karşı olmak daha zordur. aslında kapatıcaksın incirliği yürüyün sizi lanet olası coniler diyeceksin

-
@Oktay-İbiş ayağını pedaldan kaldır istersen çok hızlı gidiyon

-
@ayvalik10 kardeşim bizde geri vites olmaz ancak ilerden döneriz

-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster elimize düştü kadir odun ıslak mı olsun yoksa kuru mu

ıslak olsun

-
@Oktay-İbiş incirliğin eskisi kadar etkisi yok. ırakta suriye de istediği üssü kurarlar.
-
@birumut geniş düşün ortadoğunun kilidi Türkiye
2003 den bu yana neden kuramadılar ırak,a ? yada 2012 den beri suriyeye ? -
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@birumut geniş düşün ortadoğunun kilidi Türkiye
2003 den bu yana neden kuramadılar ırak,a ? yada 2012 den beri suriyeye ?İncirliği kapatamazlar abi iş istediği kadar ciddiye binsin İncirlik kağıt üstünde NATO üssü Türkiye de NATO üyesi eğer kapatmak istiyorsa NATO dan ayrılması gerek şuan NATO ya üye tek müslüman ülke kağıt üstünde müslüman ülkelerin savunuculuğunu yapıyor.
-
@Oktay-İbiş fazla değer yükleme ortadoğunun kiliti falan değiliz. nato üyesi bir ülkenin düştüğü durum ortada .tüm ülkelerin suriyedeki terörüstler arkasında oldukları ortada.
-
@birumut Türkiyenin ortdaoğudaki konumunu söyledim. yoksa 2002 den beri Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılıp Cumhuriyetten uzaklaşınca neler olduğuna ülkece hep beraber şahit olduk. Türkiye ne ıraktır ne suriyedir nede mısırdır Türkiye demokrasi ülkesidir

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum