DV2021 Bekleme Odası
-
@Muhtaradana hocam yarın pazar fotoğrafcıların bana yakın olanların bircogu kapalı o yüzden mecbur çarşamba gününe kaldı. pazartesi tüm evrakları hazırlarım çarşamba’da artık gider hallederim. yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
-
@n0ne pazartesi başvurunu yap ertesi gün içinde e devlete girip arama kısmına aşağıda eklediğim resimden ilgili bölüme girip pasaportun seri numarasını not alıp hemen başvurunu yapabilirsin pasaportun eline geçmesini beklemeden.
https://imgyukle.com/i/3a7201bd-e36c-4216-9a91-22b596ff3998.EzYdWY
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr şerler def olsun. hanelerimiz huzurlu işlerimiz bereketli olsun....
-
Herkese merhabalar,
Başvuru sırasında pasaport numarasının başında yazan U harfini yazmayı unuttuysak ama kalan numaraların doğruluğundan kesin eminsek ve mayıs ayında kazandığımızı öğrendiğimizde konsolosluk kesin olarak eler mi yoksa basit bir harf hatası olarak görüp sıkıntı çıkarmaz mı ? görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. -
@Oktay-İbiş teşekkürler hocam.
-
Sonunda bu yılın başvurusunu da yapmış bulunuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
-
maddi imkandan dolayı pasaportumu çıkarttıramadım ancak toplayabildim parayı yarın pasaport başvurusu yapsam 5 ekime yetişir mi ?
-
@aysegul başarılar
-
@Cupzen sorun olmaya bilir, bir harf içinizi rahat tutun önce bir çıksın.
-
@aysegul Şansınız bol olsun, umarım hayırlısı olur.
-
@Nicomedian4135 bol şans.
-
@n0ne evde resim çekebilirsin.
-
@ALi-BALANAN öncelikle çıksın sonrasında, düşünürsünüz bu konuyu.
-
@Erdem-M çıkarta bilirisiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Daha önce 2 defa (2013-2018) F1 ögrenci vizesi için Amerikada konsolosluğu tarafından reddedildim. Sizce GC çıkması halinde bu durum mülakatımı nasıl etkiler? -
@profaxes 2 defa ret edildin de neden ret edildiğin çok önemli çünkü önce çıksın sonra da mülakata gidince görecekler eğer öğrenciliğnle ilgili ise hiç etkilemez ama başka neden ise yorum yaparız ama önce nedeni bilmeliyiz
-
Biraz önce bende aranıza katıldım ve başvurumu yaptım arkadaşlar,ilk kez şansımı deniyorum,umarım herşey istediğimiz gibi olur =)
-
@ayvalik10 2013 yılında gezi olayları vardı ve o dönem kimseye vize vermedikleri için reddedildim, 2018 yılında ise banka hesabımda borsa nedeniyle yüklü para transferleri yapmıştım. Bu hareketleri görevliye açıkladım ama finansal yetersizlik nedeniyle reddetti.
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10 2013 yılında gezi olayları vardı ve o dönem kimseye vize vermedikleri için reddedildim, 2018 yılında ise banka hesabımda borsa nedeniyle yüklü para transferleri yapmıştım. Bu hareketleri görevliye açıkladım ama finansal yetersizlik nedeniyle reddetti.
Herhangi bir sorun olmaz.
Önemli olan;
Sabıkanızın olmaması,
Yalan beyan sunmamanız,
Diplomanızın olması.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum