DV2021 Bekleme Odası
-
@ossy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadaşa form dolduracağım fakat aöf okuyor şuan bu durumda formda lise mezunu mu demeliyim yoksa üni öğrencisi mi demeliyim?
lise mezunu.
-
Eyw. hocam sağolasın
-
-
İkici sayfaya geçişte hata veriyor. Sorun bende mi anlamadım. Var mı durumu tecrübe eden acaba.
-
Sisteme göremiyorum ikici sayfa error veriyor. Sebebi ne ola ki.
-
Farklı tarayıcıda deneyin.
-
Opera ve Chrome ile denedim ama ikisi de problemli.
-
Ben chrome ile hata aldım. Firefox ile sıkıntısız başvurdum.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadaşa form dolduracağım fakat aöf okuyor şuan bu durumda formda lise mezunu mu demeliyim yoksa üni öğrencisi mi demeliyim?
lise mezunu.
neden lise mezunu? üniversite öğrencisi değilmi şu anda
-
@Burak-10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
lise mezunu.
neden lise mezunu? üniversite öğrencisi değilmi şu anda
üniversiteyi bitirdi mi peki ? şuan resmi olarak lise mezunu gözüküyor seçmesinde hiç bir sakınca yok ki zaten şuan ki durumunu soruyor üniversiteyi bitirmediği için böyle yapması daha iyi.
-
@Rhonster bende ayni durumdayim forumda basvuru aciklamarinda Some university courses in secilebilecegi yazilmis. Bende basvurumu bu sekilde yaptim sorun teskin eder mi?
-
@ssenturk, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster bende ayni durumdayim forumda basvuru aciklamarinda Some university courses in secilebilecegi yazilmis. Bende basvurumu bu sekilde yaptim sorun teskin eder mi?
hayır etmez zaten 2 sini de yazabilirsiniz liseyi seçmek daha mantıklı ama
-
arkadaşlar fotoğraf test etme yerlerinin linkini atabilir misiniz?
-
@marcus94 idphoto4you.com
-
@dmrtkn hayır başka birkaç tane daha vardı. direk fotoğraf uygun mu değil mi söylüyordu. Sizin attığınızda kırpma yapılıyor.
-
@marcus94 https://www.greencardphotocheck.com/tr/
Ben bunu kullandım ama karar senin -
@profaxes hocam birkaç sorum olucak lütfen cevap verin 1)Büyük harflerle mi dolduracağız hepsini?
2)Pasaport numarasını girerken 'U' harfini yazıyormuyuz?
3)İn care of kısmına ne yazacağız ya da birşey yazmamız gerekiyor mu?
adres yazarken örneğin MAH. SOK. diye kısaltabilir miyiz? 4)apartman ve daire numarasını nasıl yazacağız NO:4 DAIRE:6 gibi mi yapacağız?
şimdiden teşekkürler -
@marcus94 bende senin gibiyim ve yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
-
arkadaşlar rosetta stone'u nereden indiriyorsunuz ben bugün bir tane indirdim ama kurarken beceremedim kurulumu kolay indirme adresi bilen varsa bana özelden yardımcı olabilirse şimdiden çok teşekkür ederim.
-
selamunaleyküm sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli olsun. HAYIR CUMALAR cümleten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum