DV2021 Bekleme Odası
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Passaport kaç iş gününde çıkıyor?
Ayın 17 sinde başvurdum 22sinde halen ptt deydi sonunda gidip kendim aldım.
-
Bu ileti silindi! -
@Concorde Benim Ankara'da yaklaşık 30 saat sürdü :) Yani başvurudan 30 saat geçtikten sonra kapımdaydı pasaport
-
İstifa etmeniz yani müstafi olmanız. Yeşil pasport u hak edecek kadro olan 3 e düşmeniz sebebiyle kazanılmış hak olmakta ve bu hak kaybedilmemektedir. Sadece istifa ettikten sonra istifa ettiginiz kurumdan istifa tarihinde kadro derecenizin 3 ve altı oldugunu belgeler yazı alıyorsunuz.
-
@crazycells teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@azize33 sorunuzu yeni gördüm yoksa yardımcı olurduk ben mersinde yaşıyorum kardeşimin inlgilizcesi ileri seviyede ve az çok form doldurma işlerinden anlar ne yaptınız halledebildiniz mi işlerinizi
-
Herkese günaydın. Bugün ben de başvurumu yaptım. Herkese bol şans diliyorum.
-
@dreamcountry Hayırlı olsun başarılarr
-
@dreamcountry hayırlı olsun kardeşim...
-
@dreamcountry hayırlı olsun
-
Hayırlısıyla başvurumuzu yaptık.
-
@dreamcountry Hayırlı olsun
-
Herkese merhabalar, ben de başvurumu tamamladım. Yalnız önce chrome tarayıcı ile denedim ve ilk sayfadan sonra hata verdi, daha sonra opera tarayıcısından girdim bu sefer ilk sayfayı sıkıntısız geçtim, kontrol sayfasını da geçtim tam submit dedim yine hata verdi :) üçüncü kez yine opera ile denedim ve sorunsuz şekilde success yazılı sayfayı gördüm ve confirmation numberı kaydettim. Bu teknik hatalar yüzünden birden fazla başvuru yapmış şekilde gözükmüyorumdur umarım. Planlamasını yapmış ve kendini hazır hisseden tüm arkadaşlara bol şans diliyorum.
-
@Cupzen Teşekkürler bilgilendirme için.
-
@Cupzen Bugün ben de aynı şeyi yaşadım. Chrome'dan olmadı. Sonra Edge'e geçtim. İlk seferde hata verdi. Sonra mail'i yanlış yazmışım. Üçüncü de succes yazısını gördüm. Umarım birden fazla başvuru yapmış gibi gözükmem.
-
@dreamcountry, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Cupzen Bugün ben de aynı şeyi yaşadım. Chrome'dan olmadı. Sonra Edge'e geçtim. İlk seferde hata verdi. Sonra mail'i yanlış yazmışım. Üçüncü de succes yazısını gördüm. Umarım birden fazla başvuru yapmış gibi gözükmem.
Succes yazısını bir kere karşınıza çıktıysa bir sorun olmaz endişelenmeyin.
-
Merhabalar günlerdir kitap okur gibi sayfalarca forum mesajını okudum öncelikler herkese bol şans piyango sürecinde. dün akşam itibariyle başvurumu tamamladım bi kaç denemede sürekli sayfa görüntülenemiyor hatası aldıktan sonra forumda bir kişi bilgi girişi esnasında internet bağlantısı kopuyor olabilir baska sekmede video açın benzeri bişey yazmış onu okumuştum dün o şekilde yaptım youtube dan video acıp yeni sekmede başvuru yapmayı denedim sıkıntı yaşamadan halloldu belki tesadüftü ama sonuç olarak eşimin ve benim başvurumu peş peşe girdim
-
Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadaşa form dolduracağım fakat aöf okuyor şuan bu durumda formda lise mezunu mu demeliyim yoksa üni öğrencisi mi demeliyim?
-
Başvurumu bugün yaptım. Chrome ile yapmaya çalıştığımda ilk sayfadan sonra hata aldım. Firefox ile hatasız tamamladım.
-
@ossy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar bir sorum olacak bir arkadaşa form dolduracağım fakat aöf okuyor şuan bu durumda formda lise mezunu mu demeliyim yoksa üni öğrencisi mi demeliyim?
lise mezunu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum