Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• merhaba günaydın, şimdi 2020 talihlilerinin nerede yaşayacaklarına bir baktım.New york,Los ang,Flrida,New jer, ... Teksas da var ama genelde ilk saydıklarım daha çok gibi.
    Burada genel olarak bir Teksas görüşü hakim 🙂 tekrar alevlendireyim bu konuyu 🙂 Aaa San Francisco- California da çok 🙂 🙂
    Kazananlar da ilk defa ve 2 . sefer katılanlarda kazanma oranı yüksek bu arada, bir kişi 17. sefer de kazanmış helal olsun dedim 🙂
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Lshia067qJy9QKKDqB7Fi9YLgnt2RJtwwPdP0Ebj4Po/htmlview

• @ayvalik10 @Muhtaradana @crazycells selamlar, selamlar, yeni pasaport çıkartıp yeni soyadıyla başvurursa eski pasaportunu neden bildirmesi gerekiyor bunu anlamadım??

Eski pasaportuyla başvurup, evrak mailiminde başvururken eskiydi şimdi yeni pasaportum bu diye belirtmesi gerektiğinimi kasteddiniz? Doğru olan hangisi acaba; eskiyle başvurup sonrasında yenisi çıktı diyip bildirmek mi? yoksa direkt pasaportu yenileyip yenisiyle mi başvurmak? desteğiniz ricasıyla.

• @gezgin34 imkan varsa yenisini çıkarıp o şekilde basvurması daha isabetli olacak
    Ancak mevcut pasaport ile basvuru yaparsa daha sonra cıkarılacak yeni pasaport ile beraber basvuru anında numarası girilen eski pasaportun da ibrazı gerekecek

• @Nothing-Man o zaman Can Çolpani 2021 liler daha çok izlemiş 🙂 ve bende genelde gördüğüm ilk basvuruda kazanmış genelde herkes

• @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@optimistic sorun yok, guncel ise ayni fotografi kullanabilirsiniz.

Cevabınız için eşekkür ederim Ali Bey..

• @Merika, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@optimistic Evet, turkce ifadesinden dolayi karisiklik olmustu dun, ama yonergenin ingilizcesinde yazdigina gore, pasaportun uzerinden scan edilmedigi surece guncel fotografin kullanilmasi herhangi bir sorun teskil etmeyecektir.)🙌 Bol sans!

Cevabınız için teşekkürler @Merika hanım..

• @ahmet-34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Herkese merhabalar pasaportum geldi başvuru yapıcam bu pasaport no sağ üst köşedeki pasaport sanırım onumu yazcaz ❓❓

Merhaba @ahmet-34 bey. Pasaportunuzun ilk sayfasında önünde U harfi ile başlayan toplamdada 8 rakamdan oluşan numaradır sizin pasaport numaranız onu yazacaksınız pasaport no kısmına. U harfinide pasaport numaranızın başında yazmanız gerekiyor bunu sakın unutmayın.

• Merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum kısmetse ilk kez ailemle şansımı deneyeceğim bana çıkarsa eşim ve cocuklarim da benimle amerikaya gelebiliyor mu bu arada kadrolu özel eğitim öğretmeniyim amerika da özel eğitim merkezlerinde ya da rehabilitasyon merkezlerinde calisabilirmiyim yoksa orada tekrar bu alanda eğitim mi görmemiz gerekiyor 14 yıllık öğretmenim bir de çıkarsa istifa süreci nasıl oluyor amerikaya gitmek için herkese bol şanslar ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler

• kütahyalı kimse yok mu ya 😃

• rosetta stone kullananlardan kim var bende programın sesi bazen gidiyor hiç söylemiyor ya da sesi algılamıyor nasıl düzeltiriz bunu ?

• @Rhonster @Oktay-İbiş abi kullanıyordu sanırım.Memnun musun programdan ? senin de paylaştığım video eğitim seti vardı galiba, hangisi faydalı?

• @Rhonster ben kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım ses konusunda ilk giriş te mikrofon kulaklık ayarlarını soruyor. şimdi bende 1141 hatası verdi reset atayım

• @dmrtkn can çolpan mı etkili Teksas için ? daha önce de videolarına denk gelmiştim şimdi yine bir bakındım, çok takip ettiğim biri değil.

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

rosetta stone kullananlardan kim var bende programın sesi bazen gidiyor hiç söylemiyor ya da sesi algılamıyor nasıl düzeltiriz bunu ?

aşşağıya ss leri yükledim programı açtığında bu şekilde soru sorması lazım

https://imgyukle.com/i/adsiz1.EsrlSA

https://imgyukle.com/i/Esr4eS

• @krgnhlada başvuru esnasında derken; mülakat tarihi aldığında veya evrak talep maili aldığında mı ibraz edecek?

• @ayvalik10 teşekkür ederim bilgilendirme için.

• @Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Rhonster @Oktay-İbiş abi kullanıyordu sanırım.Memnun musun programdan ? senin de paylaştığım video eğitim seti vardı galiba, hangisi faydalı?

bende paylaşmıştım eğitim seti benim set teorik benim setle beraber kullanılırsa efsane etki bırakır bu rosetta stone. gayet iyi bir program. kulaklığı çıkar tak yapınca düzeldi ses

• @gezgin34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@krgnhlada başvuru esnasında derken; mülakat tarihi aldığında veya evrak talep maili aldığında mı ibraz edecek?

mülakat esnasında ibraz edecek

• @gezgin34 Evet evrakları iletirken diyelim

• @gezgin34
    şimdi siz hanımefendinin sadece pasaportunun üzerinde eski soyismi olan ama geçerlilik tarihi olan pasaportla başvurmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla

Eğer bu işlemi yapacak ve sadece geçerli pasaport nosunu kullansanız bile, dv lottery başvurusunda hanımefendinin güncel isim soyismini kombinasyonunu kullanması gerekli

Çünkü loto başvurusunda da o anki bilgileri istiyor

Teknik olarak geçerli bir pasaportla başvuru yapmanın, eğer değişmiş soyisim le başvuru yaptığı takdirde bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum

Benim asıl merak ettiğim konu, eğer ki hanımefendi dv 2021 talihlilerinden olursa

Mülakat aşamasında mutlaka dv lottery başvurusunda kullandığımız pasaportu(şu an geçerli olmasa bile, bunu sahte numarayla başvuruları engellemek için istiyorlar) götürmeniz isteniyor

Burada başvuruda kullandığı güncel soyisimle, soy isim dışında tüm bilgileri eski pasaportundan aldığı bilgileri kullanarak yaptığı başvuru problem olurmu?

Esasen baktığımızda başvuru aşamasında geçerli bir pasaport, ama formda güncel soyisim

Bunu yalan beyanda sayarlar mı? Esas önemli olan bu

Buna en net ve doğru cevabı sayın @crazycells verecektir

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    177
    1 Oy
    177 İleti
    10k Bakış
    MasdaM
    Bu konu "Sayılarla DV2021" başlığı altında tartışılsaydı daha iyi olurdu ...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k