DV2021 Bekleme Odası
-
@Aydın-Emre-Alım, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar başvuru formunda city-town kısmına bizim adresteki ilçeyi yani Toroslar yazdım state-province kısmınada oturduğum yer Mersin yazdım ama bu sitede örnek başvuruda birth citye Çankaya yani ilçe yazılmış ben Mersin doğumlu olduğum için birth city MERSIN yazdım ilceyi yazmadım(Toroslar) sizce bir problem olurmu cevaplarsaniz çok sevinirim teşekkürler
Bir sorun olmaz
-
@dmrtkn Hatta çocuk başına 1000$ ödüyormus. geçen bizim kaave de konuşurlarken duydum... ;)
-
@MuradVURAL çocuk parasının yanında da iş bulamazsan maaşa bagliyoarmis dedelerden duydum bende 🙂
-
@bolatmali benim pasaportumda place of birth kısmında ilçe yazmıyor il(MERSIN) yazıyor
Kimliğimdede doğum yeri MERSIN yazıyor ilçe yazmıyor bu yüzden ben ilçe yazmadım umarım bir problem olmaz -
@MuradVURAL, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@dmrtkn Hatta çocuk başına 1000$ ödüyormus. geçen bizim kaave de konuşurlarken duydum... ;)
Bu dediginize benzer bir programi sadece Alaska eyaleti yapiyor, ayrintili bilgi surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/18/alaska -
@Aydın-Emre-Alım
Endişelenmenize gerek yok. Sorun olmuyor -
Sayın @crazycells normalde ayın 15indr gocmenlikle ilgile yeni kanun çıkacakmış ama 2 eyalet iptal etmiş tam anlamadım askıya alınmış kanada gibi olacakmış. Öyle birşey olursa bizim yaptigimiz başvurular iptal mi olacak
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın @crazycells normalde ayın 15indr gocmenlikle ilgile yeni kanun çıkacakmış ama 2 eyalet iptal etmiş tam anlamadım askıya alınmış kanada gibi olacakmış. Öyle birşey olursa bizim yaptigimiz başvurular iptal mi olacak
neden bahsettiginizi anlayamadim maalesef, isterseniz direkt haber linkini paylasin. Su an ABD kongresinin yasa tasarisi gecirecek durumu yok, bir yandan Suriye-Turkiye olaylari diger yandan Trump'in gorevden alinmasi konusuluyor...
-
2-3 ay sonra cezayire çalışmaya gidicem türkiyede üstünde fazla maaş veriyorlar.inşallah olur bir aksilik olmazsa green kart için para biiktirmek lazım.
-
Merhabalar bu sorunun yeri bura değil biliyorum ama nereye sorucagimi bilemedim aklıma takildi Benim hepatit b aşısı olmam gerekiyor ve şu anda hiçbir yerde bulamıyorum ve ileride bulamamam durumunda bir problem yaşanır mi Hepatit b hastalığı bana bulasabilir ama ben hepatit b değilim bir problem olur mu SAĞLIK kontrolünde teşekkür ederim
-
@Aydın-Emre-Alım, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar bu sorunun yeri bura değil biliyorum ama nereye sorucagimi bilemedim aklıma takildi Benim hepatit b aşısı olmam gerekiyor ve şu anda hiçbir yerde bulamıyorum ve ileride bulamamam durumunda bir problem yaşanır mi Hepatit b hastalığı bana bulasabilir ama ben hepatit b değilim bir problem olur mu SAĞLIK kontrolünde teşekkür ederim
Eğer Sağlık raporu almaya gittiğiniz esnada bu hastalığa sahip olursanız bu kararı Unganlar verecektir. Siz yinede bir an önce aşınızı olup sağlıklı olmaya bakın. Greencard için değil sadece buradaki yaşamınız içinde sağlıklı olmaya bakın.
-
@bolatmali çok teşekkürler çok haklısınız
-
@crazycells Bende avukat beyden dinledim bu olayı bizi aydınlatırsanız sevinirim link paylaştım.
-
@ChipsTR, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells Bende avukat beyden dinledim bu olayı bizi aydınlatırsanız sevinirim link paylaştım.
hocam bu avukatı izlemedim ama etrafa yaydığı bir kaç yanlış bilgiye denk geldim o yüzden güvenmiyorum kendisine ve yayınlarına hiç bakmıyorum iyice araştırmak lazım.
-
@Aydın-Emre-Alım hastanelerin enfeksiyon polikiliniklerine gidip aşı olmanız gerektiğini söylediğinizde gerekli kan testini yapıp sonuca göre gerekli dozları yapıyorlar ücretsiz.. daha önce işe girerken benden istenmişti, devlet hastanesinden kolayca halletmiştim.. ki hepatit a da olmam gerektiğini gördü doktor ve ona da başlamıştık.. en kolay ve ucuz oradan yaptırabilirsiniz.
-
selamunaleyküm cmleten sabah şerfileriniz hayr şerler def olsun hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli olsun. Hayırlı Cumalar
-
Bu ileti silindi! -
@iacar [email protected] şimdiden teşekkürler
-
@caglaror abi ünlü olmuşsun sende bir kanal aç seni de takip edelim :)
-
@likable, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells ve Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bugün itibarıyla 5 aylık USA macerasından sonra ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu arada GC başvuruları da açılmış herkese hayırlı olsun Dv-2021 çekilişleri ;)
@likable merhaba, edindigin tecrubeden hareketle Amerika hakkinda ki dusuncelerini yazarsan senin gibi diger genc arkadaslar icin de yol gosterici olur. Ornegin, butun sartlari zorlayacagini yazmistin gitmeden once. Kalmak icin ne tur yollari denedin? Hayal ettigin gibi cikti mi Amerika?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum