DV2019 bekleme odası
-
@vecihi bilemiyorum ama iş işten geçmiş olmalı☹️
-
@ekpr Bu sene Türkiye’den kaç bin kişinin başvurduğunu gerçekten çok merak ediyorum.
-
@vecihi green card photo check diye yazarsanız bir site vardı. Ancak gölge yoksa yüzünüzde arka plan da beyazsa ve kaba haliyle şablona da uyuyorsa hiç telaş yapmayın.
-
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@vecihi green card photo check diye yazarsanız bir site vardı. Ancak gölge yoksa yüzünüzde arka plan da beyazsa ve kaba haliyle şablona da uyuyorsa hiç telaş yapmayın.
Beni kaygılandıran bunlar değil de fotunun boyutu oldu. Acaba fotoğrafçı doğru en boy ölçüsünde çekti mi diye düşündüm.
-
@wwinter Ben de çok merak ediyorum başvurular ne derece artmış olabilir diye bir yandan da cekilişin iptal edilip tekrar açılması ne derece etkileyecek merak içindeyim.
-
Bu ileti silindi! -
CNN haberi bu şekilde paylaşmış ancak başvuru sayısı hatalılar dahil şekilde paylaşıyordur diye düşünüyorum ancak elbette bunu kesin olarak bilemeyiz. 🤐
-
@ekpr orda kontrol ettimde şimdi saçın en üst kısmı başlangıç noktasına gelince çene altı yeşil alana gelmiyor, saçım dik ve sakalım uzun olduğundan dolayı ama saçın ortalarına doğru geldiğim o yeşik alan çenenin altına geliyor , yani genel hatlarıyla uygun, biir sıkıntı çıkmaz inşallah
-
Az önce şöyle bir video izledim. Bir çocuklu, iki çocuklu v.s ailelerin her birinin kotalarının farklı olduğunu söylüyor. Yani çekiliş algoritmasına göre bekarlarla bizlerin seçilme kota ve şansları çok farklıymış.
-
@wwinter Teşekkurler video için Izledim şimdi gayet mantıklı söylediği sonuçta belli bir karma yapması gerekecektir. 5 çocuklu bir aile ile tek çocuklu bir aile ya da bekar biri video sahibinin de dediği gibi farklı şekilde değerlendirilecektir. Yalnız söylediği oranların tespiti için kazananlar arasında bi anketle tespiti yapılabilir keşke forumun face hesabında bu tarz bir anket oluşturulsa.
-
@vecihi İçinizi ferah tutun dediğiniz şekildeyse.
-
@ekpr :) bu arada arkadşalar takip ettiğniiz youtube kanalları ve instagram hesapları tavsiyeniz varsa paylaşabilirsminiz
-
Amerika’da Yasam ve Ver Elini Amerika kanalları çok kaliteli, öneririm.
-
@vecihi Popüler olanları herkes biliyordur zaten ben diğer bildiklerimi yazayım.
Faye Eren - texas houston hemşirelik üzerine videolar çekiyor
Amerika'da Yasam- Avusturya'ya göçmen olarak gittikten sonra greenkart kazanmış bir çift Wisconsin eyaleti
Amerika Sohbetleri- Tatlı bir ablamız eşi dolayisi ile amerikada texas houston' da güzel bilgiler veriyor
Evrim Tayanc-Dv2018 talihlisi bir cift
Amerikan Ruyasi
Turk American Tube
Yengeniz ve ben
Amerikaya gidiyorum
Amerikanya gunlukleri
Amerikada Yaşam
...Daha da vardır yani
-
@ekpr @wwinter teşekkürler.
-
Benim de niyetim de gittikten sonra becerebilirsem vlog çekmek :) seattle anlatmayı düşünüyorum :)
-
@damladav merakla bekliyoruz damla hanım.
-
Öle bir soru yok fakat çıkan kişilere sordugumda bir çogu tabikide hepsi değil yurt dışına çıkmış hatta bir arkadas yazmıstı konsoloslukta böle sorular gele biliyormus yurt dışına çıktınız mı diye bunun yanında sosyal medya mail kutuları falanda araştırılacak denildi abd akıllı bir devlet her şeyi düşünmüştür
-
@ali-hiex sosyal medya ve mail kutularımı sanmıyorum , sosyal medya neyse üstün körü bakabilirde,mail kutularımıza nasıl ulaşacak . :)
-
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
CNN dv2019 başvuru dönemindeki internet haberine göre her yıl greenkart çekilişi için dünya genelindeki başvuruların 9 10 milyonunun Türkiye içinse 120 bin başvurunun hatalı fotoğraf kaynaklı elendiğini yazmış. 120 bin çok çok yüksek bir rakam sizce doğruluk payı var mıdır?
haberin linkini paylasir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum