DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vulture ben aslında şöyle düşünüyorum bizler neysede hanımlarımız ve çocuklarımız için zorlu bir süreç olucak. en azından forumda kazanan arkadaşlar olur bence aynı yer üzerinde karar kılmak daha mantıklı. sebebi ise şöyle hem yardımlaşma hem okul vs. şahsen benim yanımda 1 kaç tane türk aile olursa en azından eşimde ve diğer ailelerde zorluk yaşamaz.
Oktay abiye katılıyorum, aile olarak gidecekler için hem çocuklar hem de eşlerimiz için en azından ilk 1 seneyi atlatmakta çok faydalı olur. Tabi önce birlikte GC ı kazanmak lazım :)
-
@omerelci KAzandık say. KArıştırma orasını :D
-
@dmrtkn biz kimseye söylemedik 😃😃 istisnasız, hiçkimseye.. kafamız rahat o yüzden 😎
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş aynen öyle abi inşallah bana çıkarsa burda konuştuğum insanlardan 2-3 kişiye daha çıkması mesela @Final-Approach gibi çok güzel olur en azından birbirimize faydamiz dokunur
Teşekkür ederim.
Sizlerin duasıyla bana çıkacak bu gidişle. :face_with_tears_of_joy:
-
@vulture ben şöyle düşünüyorum eşlerimizden önce bize çıkarsa mesela forumdan arkadaşlara @vulture @dmrtkn @omerelci ve diğer arkadaşlar önden biz gideceğimiz için en azından beraberce iş aramak olsun yerleşim yardımlaşma olsun daha kolay olacağı kanaatindeyim hem aynı siteden bir yer tutar hemde en azından akşamları bir araya gelir gördüklerimizi konuşur ve fikirleri üretiriz.
-
@vulture inşallah kardeşim kazanalım da ben birlik beraberlik içinde olacağımızdan eminim.
-
whatsap gurubunu kuruyorum gelmek isteyen arkadaşlar özel mesaj atarsa eklerim whtasaptan hem forumda hemde forum dışında arta kalan zamanlarda bilgi alışverişinde bulunuruz.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vulture ben şöyle düşünüyorum eşlerimizden önce bize çıkarsa mesela forumdan arkadaşlara @vulture @dmrtkn @omerelci ve diğer arkadaşlar önden biz gideceğimiz için en azından beraberce iş aramak olsun yerleşim yardımlaşma olsun daha kolay olacağı kanaatindeyim hem aynı siteden bir yer tutar hemde en azından akşamları bir araya gelir gördüklerimizi konuşur ve fikirleri üretiriz.
Aynen öyle. Çıktığı zaman umarım case numaraları da yakın olur. Bütün süreci birlikte paylaşarak geçirmiş oluruz.
-
ben diğer senelerin aksine yani 2019un aksine 2020 talihlilerinin daha iyi yardımlaşma fikir alışverişinde bulunmasını istiyorum farkımız olsun dimi :)
-
@Oktay-İbiş evet abi öyle birşey olsa çok güzel olur ama şöyle bir durum var bildiğim kadarıyla asıl talihliyle birlikte girmek lazım yoksa gidemiyormussun birde eslerimize çıkarsa 🙂🙂
-
@dmrtkn dedim ya eşlerimize değilde bize çıkarsa inşallah diye :) onların 6 ay süresi var gelmek için o sürede biz işi ve yeri ayarlarız. aynı sitede olursak en azından yabancılık çekmeyiz.
-
iyi günler..
önümüzde ki yaz abd turist vizesi için başvuru yapacağım ama greencard çekilişi içinde başvurmak istiyorum..merak ettiğim;greencard çıkmaması durumunda abd vizesine olumsuz bir etkisi olabilir mi? -
@aysegul en güzelini yapmışsınız
-
@dmrtkn birlikte girmek zorunlu değil de, asıl talihlinin ilk girişi yapması zorunlu(hep birlikte veya yalnız). Yani eşinize çıkarsa, ilk girişi onun yapması gerek, yalnız veya sizinle 😁
-
@Oktay-İbiş abi eğer çıkarsa zaten bir yerde bulusamasak bile telefonda sececegimiz şehirleri birlikte istişare edip karar veririz iyi yanlarını kötü yanlarını
-
@aysegul bende öyle biliyorum 🙂 neyse ciksinda birlikte gideriz eşimle beraber çok çok 🙂
-
@dmrtkn aynen kardeşim ;)
-
@dmrtkn bu konu yoruma çok açık tabi ama bence zaten birlikte gidin 🙂
-
Whatsapp grubu kuruldu gelmek isteyenler @Oktay-İbiş arkadaşımız ile iletişime geçebilirler.
-
@vulture evet WhatsApp grubuna bekleriz sonuçta bu sene çıkmasa bile diğer senelerde basvuracaz 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum