DV2019 bekleme odası
-
@arnblt sana sonuna kadar katılıyorum,
-kota için herhangi bir yüzde, araştırmama rağmen, bende hiçbir yerde göremedim, hatta tüm okuduklarımda otoritenin belirleyeceği yada değiştirebileceği şeklinde yazıyor.
-NACARA artıkları bize umut olabilir
-Ben hesap yapar iken AP %100 ve Ready'lerin %50 sini vize alacak diye hesaplıyorum, ancak bir kısmı Eylül sonunda atıl kalacak. Buda case noları yukarı taşıyacak ama en en en fazla 33-35bine kadar etkili olur diye düşünüyorum.
-Tabi belkide sonlardaki dosyalarda vize almak isteyenler başlardakiler kadar çok olmayacak ve bu boşluk biz yüksek noluların işine yarayacak. Bilemeyiz.Ancak ben her zaman kendimi en kötüye hazırlayıp, iyisi olunca sevinmeyi tercih ediyorum. Maalesef kendi hakimiyetimde olmayan olaylara karşı biraz pesimistik yaklaşımı olan bir insanım...
-
@azeusa evet kulaktan duyma bir rakam bu, ben hiç bir yerde bu rakama ulaşılan yüzdeyi bulamadım. Bulabilen var ise paylaşsın lütfen...
-
Vay bee, 27 gün sonra burda yeni umutlar doğacak :) hepinize iyi şanslar
-
Bu ileti silindi! -
@burak-yavuzalp inşallah herkesin şansı bol olsun.
-
Daha önce kuraya girenlerin çoğu kuranın ona çıkacağına dair hisse kapıldığını ve sonra hüsrana uğradıklarını tekrar kez okumuştum. Eğer kısmetinizde varsa gideriz yoksa da yapacak birşey yok. Ama hergün dua ediyorum "Hayırlısı olsun" diye. Umarım gerçekten isteyene çıkar.
-
@ekpr valla ben de hiç şanslı değilimdir ama daha önce de yazdığım gibi başvurduğum gün direk beni de seçtiler gibi bir his oluştu içimde fekat 15 Mayıs 'ta öğrenebileceğiz. Şimdi düşününce hayırlısı olsun diyorum. Çıkacaksa düşük numara çıksın diyorum bir daha aylarca beklemek istemiyorum çok zor geçiyor çünkü. Eğer çıkmazsa da baska planlarim var...Bakalım kısmet ama hep içtenlikle diyorum laf olsun diye değil burdaki herkese heyecanla bekleyen herkese çıksın inşallah...
-
stres stres stres bu işin her anı stres , çıktıktan sonra süreç stres, herşeyi hallettikten sonra amerikadaki ilk yılınız stres :) ama ben bu stresleri çekmeye razıyım ve çekmeye razı olan herkeze çıkmasını diliyorum.
-
@sefer-çavuş evet işte ben de o yuzden pek bilemiyorum.
Eger tutarsa üfürükçülüğe mi başlasam ne?😁
Tövbe estağfurullah 😓 -
En enteresan olanı benimki galiba :D son gün son saat ekşide görüp basvurdum.telefon kamerasından vesikalığı çekip atmıştım :)) sonrasında hiç önemsemedim aklıma dahi gelmedi taki açıklandıgı gün yine ekşiden fark ettim girdim sistem çökmüştü 1 saat sonra baktım ve kazandım :)) Tabi ozamanlar case nonun önemini bilmiyoruz :D
-
@yekta yok artık
Bir de utanmadan yazmış 👏🤣 -
Arkadaşlar ahan da buraya yazıyorum 15 Mayıs 'ta eğer kazanmadıysam Orhan Gencebay'dan Batsın Bu Dünya isimli şarkıyı dinleyeceksiniz.
Eğer kazandıysam heyecandan ölmediysem Mezdeke koyacam posta. Artık ruh halimi ordan anlarsınız hepinize bol bol şans. -
Bence Sıla'dan Oluruna Bırak şarkısının nakaratını paylaş, :)
Oluruna bırak, her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak, her neyse geçer
Gün doğsun hele bi', üzülmeye mi değer? -
@asilcenk bu şarkıyı da çok seviyorum ama o ilerleyen gunler icin daha uygun sankim🤔
-
@asilcenk dualarım sizinle inşallah bir mucize olacak ve sizde mülakata gireceksiniz çok istiyorum sizin numaraya sıra gelmesini
-
@gözde iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bende içimde hala ufak bir umut ışığı tutmaya çalışıyorum...
-
Bizde çok kazanmak istiyoruz ama kendi içimde kendimi telkin ediyorum hep çıkmazsa da dünyanın sonu değil 35 senedir bu ülkede yaşadığım gibi 1 sene daha beklerim çıkmadı mı bir sene daha beklerim ama asla vazgeçmeyeceğim. Green Card ile ilgili kendime tek kızdığım nokta çok okuyan araştıran bir insanım ailemin çoğu sürekli Amerika'da yaşamasa da tatillerde yada doğum için gidip geliyorlar ben senelerdir kardeşime derim GC ye başvur diye söylerken ben neden başvurmamışım .Bu yılda başvuru zamanından 2 ay önce tekrar kardeşime derken bak bu sene kesin başvuru yapıyorsun diye eşimin biz neden başvurmuyoruz sorusu üzerine aklım başıma geldi bunda da bir hayır vardır diyorum ama kısmet çıkmazsa yıkılmak yılmak yok .Gruptaki bütün arkadaşların gönüllerince olmasını diliyorum .
-
@asilcenk siz gideceksiniz bizden önce bende köpüşünüzü nasıl götürdünüz diye size sorup tecrübelerinizden yararlanacağım daha
-
Lottery şeklinde devam ettiği sürece yılmam çıkana kadar her sene başvururum ancak korkum bu kaldırılırsa o zaman ümitler benim için bitti demektir.
-
@gözde inşallah isteyen hepimize çıkar ve daha iyi hayatlara sahip olacak şekilde gelecekler inşa ederiz.
Kazanınca, bu yıl olur ise olur olmaz ise bir daha başvurmam dedim. Başvurmayacağımda, bazen ilkel inançlar (nasip, kader, hayırlısı her ne ise) ile hareket etmek (özellikle 40'ından sonra) daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Gidebilir isek mutlaka ufaklığımız ile uçakta yaşananları, sınır kapısından geçişi, belgeleri vb. herşeyi detaylı anlatırım. Sizin PUG'ınızda sizinle gelecek değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum