Doğum yerim almanya
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Doğum yerim almanya
@mstf hangi şehirde doğdun diye bir soru sormuştum oradan indireyim diye görmedin galiba evrak bu
https://ibb.co/Wctqy7Fkusura bakma gozden kacirmis olabilirim. Dogum yeri frechen Kerpene bagli sanirim ama Koln de olabilir tam emin degilim. Yarin arayip soracagim. bu belgeyide doldururum. Cok tesekkur ederim yardiminiz icin.
-
Arkadaşlar, peki police belgesi, benim bildiğim sabıka kaydını da almamız gerekiyor mu Almanyadan? Ben küçük yaşta döndüm sabıka kaydı alsam yeterli mi? Siz nasıl yaptınız?
-
Police Belgesi için bana yazılan bu; 7 yaşımda Almanyadan dçnüş yaptım ve o zamandan beride Türkiyede yaşıyorum. Sicilim yok. Aşağıda gelen maile göre ne yapmam gerekir.
Police Certificates: If you are 16 years of age or older, you must submit a scanned copy of a police certificate from all countries you have lived in using below criteria:
1-If you ... Are 16 years old or older - AND you... Lived in your country of nationality for more than 6 months at any time in your life - THEN submit a police certificate from...Your country of nationality,
2-Are 16 years old or older-Have lived in your country of current residence (if different from nationality) for more than 6 months- Your country of current residence,
3-If you ... Have ever lived in another country for 12 months or more - Were 16 years or older at the time you lived there - THEN submit a police certificate from... The country where you used to live.
4-If you ...Were arrested for any reason, regardless of how long you lived in that city or country, and no matter what age you were - The city and/or country where you were arrested.
-
@mstf 16 yaşından sonra yurtdışında 6 aydan fazla kaldıysan sabıka kaydı alacaksın 7 yaşta döndüğün için almayacaksın sadece doğum belgesini alacaksın o kadar
-
-
@mstf, içinde söyledi: Doğum yerim almanya
3-If you ... Have ever lived in another country for 12 months or more - Were 16 years or older at the time you lived there - THEN submit a police certificate from... The country where you used to live.
Bu maddeye gore almaniza gerek yok gibi gorunuyor.
Bu emaili KCC mi yolladi, konsolosluk mu?
-
@crazycells KCC nin istediği belgeler.
-
@mstf istenilen belgeler herkese özel hazırlanmıyor standart bir mail şablonu var herkese aynısını gönderiyorlar. Sana hangileri uyuyorsa ona göre evrakları gönderiyorsun. Mesela bekar birisine evlilik cüzdanını istiyorlar.
-
@crazycells KCC nin istediği belgeler.
Onemli olan konsoloslugun istedigi belgeler, simdilik KCC icin istenilen seyleri gondermeniz yeterli.
-
Kurayı kazanırsak almanyada doğanlardan doğum belgesi isteniyor mu istenmiyor mu isteniyorsa bence şimdiden çıkartmak hazırlıklı olmak mantıklı geliyor 1ay sürebiliyor galiba belgenin gelmesi ama net bi bilgi yok galiba
-
@al_ti74 Türkiye de doğduysan vukuatlı nüfus kağıdı eğer Türkiye dışında ise doğduysan her şehrin nüfus müdürlüğünün formu var o formu doldurup euro olarak parasını yatıracaksınız ondan sonra size posta ile geliyor. Siz ilk iletileri okumadığınız belli çünkü okusaydınız 3 hafta da geldiğini yazan olduğunu görürdünüz. En canlı örnek @burakk evrak eline geldi
-
@crazycells evet. Ama öyle bir şey ki mesela aşağıdaki isteğe bakın;
Birth Certificate: You and each family member immigrating with you must submit a scan of an original birth certificate or certified copy.
Eğer sizin tavsiyeleriniz olmasa, ben vukuatlı nüfus kayıt örneği veya Uluslararası Doğum Belgesi (Form A) Bu form A aslında orjinal belgenin de kanıtı niteliğinde.
Ama sizin dediğiniz gibi ne olur ne olmaz ben orjinalini Almanyadaki nüfus idaresinden alacağım.
-
@ayvalik10 odeme kismini nasil doldurdunuz? nereden odeyebildiniz?
-
-
@crazycells evet. Ama öyle bir şey ki mesela aşağıdaki isteğe bakın;
Birth Certificate: You and each family member immigrating with you must submit a scan of an original birth certificate or certified copy.
Eğer sizin tavsiyeleriniz olmasa, ben vukuatlı nüfus kayıt örneği veya Uluslararası Doğum Belgesi (Form A) Bu form A aslında orjinal belgenin de kanıtı niteliğinde.
Ama sizin dediğiniz gibi ne olur ne olmaz ben orjinalini Almanyadaki nüfus idaresinden alacağım.
ben polis belgesi ozelinde yazmistim, eger Almanya'da dogduysaniz dogum belgenizin orijinalini Almanya'dan almalisiniz.
Sizce A ulkesinde dogan bir bireyin orijinal dogum belgesini A ulkesinden almasi daha mantikli degil mi? Kaydin orijinali kendilerinde :) Diger turlu B ulkesinden alinan kayitta "A ulkesinde dogmustur" yazacak sadece :)
-
@ayvalik10 doğum yerim osnabrück almanya doğum belgesi almak için bana adım adım web adresleriyle ne yapmam gerektiğini yazabilir misiniz lütfen
-
@al_ti74
Önce bu linkten formu doldurman gerekiyor
https://www.osnabrueck.de/online-formular/Geburtenbuch
Daha sonra almanca bilmiyorsan translate çeviri yaparak doğum evrak başvuru online doldurdum orada çıkan ücreti ve takip numarası alabileceğim posta ücretini nasıl yatırabilirim diye mail atarsın
[email protected]
Gelen cevaba göre hareket edersin. -
@ayvalik10 tamam takıldığım konu olursa sorarım yine size teşekkürler
-
https://www.osnabrueck.de/online-formular/Geburtenbuch
Forumda altta seçenekler var hangisini seçmeliyim
-Doğum kaydının onaylı kopyaları
-Doğum belgesi (sertifikalı kopyaya
-doğum belgesi
-Damızlık defteri için doğum belgesi
-Uluslararası doğum belgesi -
@al_ti74 onaylı kopyası gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum