Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nfs741 Yok hocam numaranın tamamını veriyorlar. Az önce baktım.

• @nfs741, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

E devlette tam numarayi vermiyorlar bas ve son rakam diye biliyorum

Hayır öyle değil. E-devlette değerli evrak bilgileri bölümünden baktığın zaman pasaport nosunun tamamını görebiliyorsun.

• Tesekkurler

• iyi günler herkese, dün gece saat: 2,00 sularında anca başvuru yapabildik gc için. sürekli sayfa takılı kaldı,dondu, bir ara bilgileriniz işleniyor bekleyin yazısı çıktı(ilk defa gördüm böyle birşeyi) . tabiki bu aralarda sayfayı mecburen tarayıcı üzerinden geri -ileri yapmak zorunda kaldık. 2. sayfanın sonuna geldik tam başvuruyu bitirecez submit yaptık gene takıldı. toplam 4 kere tekrardan giriş yaptık sonuncuda success yazısını göre bildik . umarım bu durumdan dolayı fazladan giriş yapmış sayılmayız-diskalifiye olmayız.
    gerçi hiç birinde success yazısını göremedik hep sayfa dondu.

• @önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

iyi günler herkese, dün gece saat: 2,00 sularında anca başvuru yapabildik gc için. sürekli sayfa takılı kaldı,dondu, bir ara bilgileriniz işleniyor bekleyin yazısı çıktı(ilk defa gördüm böyle birşeyi) . tabiki bu aralarda sayfayı mecburen tarayıcı üzerinden geri -ileri yapmak zorunda kaldık. 2. sayfanın sonuna geldik tam başvuruyu bitirecez submit yaptık gene takıldı. toplam 4 kere tekrardan giriş yaptık sonuncuda success yazısını göre bildik . umarım bu durumdan dolayı fazladan giriş yapmış sayılmayız-diskalifiye olmayız.

success gördüğünüz denemenizde başvurunuz gitmiştir hocam, endişelenmeyin 🙂

• Evet arkadaşlar an itibari ile başvurumu tamamladım.

Sitenin kurucalarından olan sayın @crazycells e sonsuz teşekkürler.

Bu sonuçların açıklanmasına kalan 200 küsür günde , gerek bu forumda gerekte facebook grubundan almak üzere vakit öldüren arkadaşlara sabır diliyorum , evet uzun bir süre.

Bu süre zarfından eminim forumda bir çok arkadaş dolaşmaya devam edecek, bu konu an itibari ile 205 sayfa ancak mayısa kadar 1000 i bulur 🙂

Ancak bu konudaki arkadaşlara söylmek istediğim bir acı gerçek var ;

Arkadaşlar burada hayal kurmak , gidicemiz eyaletleri tartışmak , güzel ve eğlenceli şeyler farkındayım ancak şunu unutmamak gerek ki ,en iyi ihtimal dahi olsa %98 ile bize çıkmayacak 🙂

Ben 2014 den beri varım , bilenler bilir bundan önce gen.tr vardı.

O forumdada bir çok arkadaş çok ama çok hayal kurdu . Sonuç forumun içinde kazanan sayısı bir elin parmağını geçmedi .

Kazananlara dikkat edin , hep mayıs ayında sonuçlardan sonra kayıt olanlardır 🙂

Hele hele daha çıkmadan , hatta başvuru dahi yapmadan buraya gelip , ülkemiz hakkında kötü şeyler yazıp , diğer insanaları dahada üzen , sanki bu bir çekiliş değilde yarışmış gibi konuşan kişiler , onlara kulak asmayın , bu bir çekiliş ve neredeyse kesin (%98) size çıkmayacak . Ve bu şansı arttırmak için yapıcak birşeyimiz yok , kanada yada başka ülkeler gibi puan sistemi yok . O yüzden siz siz olun çıksa bile ülkenize küsmeyin .

Eee o zaman bu forumun amacı ney o zaman gelip burada hayalde kuramayacaksak ?? Diyenler olucaktır . Aslında forumun künyesinde yazıyor , bu forumun kuruluş amacı amerikada bir türk topluluğu oluşturmak. Türkiyede türk topluğu değil 🙂

O yüzden nacizane tavsiyem başvurun , ve foruma mayısa kadar girmeyin , zira daha sonra çok üzülürüsünüz .

Çıksa dahi mayıstan ekime 5 ay varken daha şimdiden herşeyi tartışmak , planlamak , insanı çok daha umutlandırır...

Umut herzaman iyi birşey değil arkadaşlar...

Bu 7 aylık zamanda dil kasın , okulunuz varsa okuyun daha çok çalışın , ama buraya gelip hayal kurmayın , 2014 den beri yüzlerce hayal kırıklığı gördüm ben , kıscacası keyfinize bakın 🙂

Son sözlerim murphy kanunlarından gelsin 😃

''Herhangi birşeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır.''

Hoşçakalın arkadaşlar...

• @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Evet arkadaşlar an itibari ile başvurumu tamamladım.

Sitenin kurucalarından olan sayın @crazycells e sonsuz teşekkürler.

Bu sonuçların açıklanmasına kalan 200 küsür günde , gerek bu forumda gerekte facebook grubundan almak üzere vakit öldüren arkadaşlara sabır diliyorum , evet uzun bir süre.

Bu süre zarfından eminim forumda bir çok arkadaş dolaşmaya devam edecek, bu konu an itibari ile 205 sayfa ancak mayısa kadar 1000 i bulur 🙂

Ancak bu konudaki arkadaşlara söylmek istediğim bir acı gerçek var ;

Arkadaşlar burada hayal kurmak , gidicemiz eyaletleri tartışmak , güzel ve eğlenceli şeyler farkındayım ancak şunu unutmamak gerek ki ,en iyi ihtimal dahi olsa %98 ile bize çıkmayacak 🙂

Ben 2014 den beri varım , bilenler bilir bundan önce gen.tr vardı.

O forumdada bir çok arkadaş çok ama çok hayal kurdu . Sonuç forumun içinde kazanan sayısı bir elin parmağını geçmedi .

Kazananlara dikkat edin , hep mayıs ayında sonuçlardan sonra kayıt olanlardır 🙂

Hele hele daha çıkmadan , hatta başvuru dahi yapmadan buraya gelip , ülkemiz hakkında kötü şeyler yazıp , diğer insanaları dahada üzen , sanki bu bir çekiliş değilde yarışmış gibi konuşan kişiler , onlara kulak asmayın , bu bir çekiliş ve neredeyse kesin (%98) size çıkmayacak . Ve bu şansı arttırmak için yapıcak birşeyimiz yok , kanada yada başka ülkeler gibi puan sistemi yok . O yüzden siz siz olun çıksa bile ülkenize küsmeyin .

Eee o zaman bu forumun amacı ney o zaman gelip burada hayalde kuramayacaksak ?? Diyenler olucaktır . Aslında forumun künyesinde yazıyor , bu forumun kuruluş amacı amerikada bir türk topluluğu oluşturmak. Türkiyede türk topluğu değil 🙂

O yüzden nacizane tavsiyem başvurun , ve foruma mayısa kadar girmeyin , zira daha sonra çok üzülürüsünüz .

Çıksa dahi mayıstan ekime 5 ay varken daha şimdiden herşeyi tartışmak , planlamak , insanı çok daha umutlandırır...

Umut herzaman iyi birşey değil arkadaşlar...

Bu 7 aylık zamanda dil kasın , okulunuz varsa okuyun daha çok çalışın , ama buraya gelip hayal kurmayın , 2014 den beri yüzlerce hayal kırıklığı gördüm ben , kıscacası keyfinize bakın 🙂

Son sözlerim murphy kanunlarından gelsin 😃

''Herhangi birşeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır.''

Hoşçakalın arkadaşlar...

Başvurunuz hayırlı olsun hocam inşallah kazanırsınız lotoyu, Mayısta görüşmek üzere 🙂

• @önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

iyi günler herkese, dün gece saat: 2,00 sularında anca başvuru yapabildik gc için. sürekli sayfa takılı kaldı,dondu, bir ara bilgileriniz işleniyor bekleyin yazısı çıktı(ilk defa gördüm böyle birşeyi) . tabiki bu aralarda sayfayı mecburen tarayıcı üzerinden geri -ileri yapmak zorunda kaldık. 2. sayfanın sonuna geldik tam başvuruyu bitirecez submit yaptık gene takıldı. toplam 4 kere tekrardan giriş yaptık sonuncuda success yazısını göre bildik . umarım bu durumdan dolayı fazladan giriş yapmış sayılmayız-diskalifiye olmayız.

Hayırlı olsun.

Ben de başvurumu yaptığımda hata vermişti ardından tekrar denediğimde olmuştu.

Yoğunluk olabiliyor.

• Merhaba birşey sorabilirmiyim sanırım 2021 green card başvurularına geçerli pasaport isteniliyormuş benım babam memur yeşil pasaportum var şubat 2020'ye kadar acaba geçerli olur mu ?

• @AgeGuns O kadar haklısınız ki insanın canı sıkılıyor okuduktan sonra. Gerçekler hiç işime gelmiyor şu an için 😁

• @Text-Tastiğ, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Merhaba birşey sorabilirmiyim sanırım 2021 green card başvurularına geçerli pasaport isteniliyormuş benım babam memur yeşil pasaportum var şubat 2020'ye kadar acaba geçerli olur mu ?

Merhaba hocam Başvuru tarihleri arasında pasaportunuzun kullanım süresi dolmadığı için başvurunuzu bu pasaport ile yapabilirsiniz. Olaki lotoyu kazandınız diyelim bu pasaportuda kaybetmeden yeni pasaport çıkarıp sürecinizi devam ettirebilirsiniz.

• @Text-Tastiğ Pasaportun üzerinde geçerlilik tarihi yazar.

• @optimistic Teşekkür ederim 🙂

@optimistic Teşekkür ederim 🙂

rica ederim ne demek 🙂

• ⭐⭐ Yasaklı

site hala kilitli

Merhaba birşey sorabilirmiyim sanırım 2021 green card başvurularına geçerli pasaport isteniliyormuş benım babam memur yeşil pasaportum var şubat 2020'ye kadar acaba geçerli olur mu ?

Yeşil pasaportumla başvuru yaptım.

Başvuru tarihi itibariyle geçerli olması yeterli pasaportun.

• Merhabalar başvurduktan sonra herhangi bir mail gelmesi gerekiyor mu?

• @furkanyildiz Merhaba, başvuru yaptıktan sonra herhangi bir mail vs gelmiyor. Başvuruyu tamamladıktan sonra çıkan “confirmation number” ı kaydedip saklamanız yeterli.

• @likable, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells ve Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bugün itibarıyla 5 aylık USA macerasından sonra ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu arada GC başvuruları da açılmış herkese hayırlı olsun Dv-2021 çekilişleri 😉

maceralarınızı deneyimler konusunda bekliyoruz 😃 hoşgeldiniz.

• Arkadaşlar başvuru yaparken fotoğrafta 2 inç yerine daha büyük bir foto kullanmışım güncelleme yapabilir miyim yoksa direkt elendim mi bilgisi olan var mı yardımcı olabilir misiniz?

Benzer Başlıklar

• 7674
  • 4060
  • 193
  • 177
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |