Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Nothing-Man Kardeşim siz benim yazdiklarimi yanlış anlamışsınız.Ben kendim için değil kararsız arkadaşlar için dedim.Ben gideceğim paramida ayarladım.esim ve çocuklarda çok heveslendiler.yani şu an herşey tamam deseler bize en geç bir hafta içinde uçacak durumdayız.beni çocukların okulu düsunduruyor.okullari kapanmadan gitmek zorunda kalinirsa diye.geri de annem ve babam haricinde bir kac dostumu bırakacağımız icin üzülüyorum okadar.biz zihinsel olarak kendimizi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyoruz çünkü sonu çekiliş olan bir olay.Ben bu yüzden gerçekten gitmek istemeyen gitme durumu olmayan arkadaşların da başvuru yaparak gerçek gidecek arkadaşların önunu engellemeselerdi.sonucta kimse kimse başvurma demeye hakkı yok.onlarda cikarsa uygulayacaklari bir b plani olabilir.Benim inancım sudurki Nasibimizde varsa Allahım bunu bizlere nasip etmişse bu dünya uzerinde yasayan kimse engel olamaz.


  • @gizemb Hiç bir yaptırım olmayacak. Bu birilerinin gazını almak için yapılmış bir açıklama.


  • @gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    trumpın son açıklamasını yorumlayanlar?? dolar alsakmı acaba?? veya gc iptali olurmu??

    Kürtler, bizi dahil etmek için bazılarını serbest bırakıyor olabilir. Türkiye veya pek çoğunun geldiği yer olan Avrupa Ulusları kolaylıkla yeniden yakalar ama çabuk hareket etmeleri lazım. Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor! İnsanlar gerçekten NATO üyesi Türkiye ile savaşa girmemiz gerektiğini mi düşünüyor? Asla bitmeyen savaşlar bitecek!"

    trump'ın klasiği oldu artık bu tweet'leri. borsacılar olarak bir trump indikatörü bekliyoruz. her pazartesi Türkiye ile alakalı kötümser bir tweet atar piyasa çakılır. Salı veya Çarşamba Türkiye bizim Nato müttefiğimiz ilişkilerimiz çok iyi 100 Milyar Dolarlık bir iş anlaşması imzalamak üzereyiz der piyasalar yükselir. Hatta trump'ın Türkiye'de hisse senetleri olduğunu düşünmeye başladım. eğer imkanınız varsa son 1 aylık dönemdeki borsada P.tesi düşüşleri ve Çarşamba yükselişlerine bakmanızı tavsiye ederim.

    Öte yandan eğer bir fırsat yakaladığınıza inanıyorsanız ve yatırım için gerekli maddi kaynağınız varsa ALTIN'a yönelmenizi tavsiye ederim. Hem güvenilir bir limandır hem de dolar alarak bir nebze olsa bile dolar borçlularımıza yara vermemiş olursunuz.


  • Trump'ın twitter'daki my great and unmatched wisdom (mükemmel ve eşsiz bilgeliğim) tabirine çok gülmüştüm. 😂

    Normalde biri bu lafları etse psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünür ciddiye almayız.

    Ama adam ABD'nin başında olunca mecburen herkes dikkate alıyor.

    Babadan zengin, tepeden gelme. Aşırı şımarık, üslup konusunda zaten kendini aşmış durumda.

    Demokrat partili biri gelmeli artık ABD'nin başına.

  • ⭐⭐⭐

    @gizemb dolar çıkar iner tahminimce ama sağlam bir silkeleme olur ama bana göre doların çıkışı suni ama doları olan birileri iyi köşeyi dönecek. amerika Türkiyeyi kaybetmeyi göze alamaz nitekim incirlik üssü ve stratejik ortaklığı var çok zor. Türkiye nato ile savaşa girmez ama şöyle bir durum var Türkiyenin birlik beraberliği olmadığını ve askerin zayıfladığını görseler saldırmaları olası Türkiyenin şu anki operasyonu aslında Dünyayada net bir mesaj kimse Türkiyenin Birlik Beraberlik ve Topraklarından hak talep edemez sınırlarında fink atamaz. Gc olayına gelirsek ben sürecin etklieneceği kanısında değilim iptal olması söz konusu değil.


  • @likable, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells ve Arkadaşlar merhaba, nasılsınız? Bugün itibarıyla 5 aylık USA macerasından sonra ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım. Bu arada GC başvuruları da açılmış herkese hayırlı olsun Dv-2021 çekilişleri 😉

    Merhaba hoş geldiniz hocam.

    Evet başvurumuzu yaptık, heyecanla bekliyoruz sonuçları. 🙂


  • @karakurtsert kardesim biz pazertesi sabah 10 gibi basvurduk çarşamba günü öğleden sonra elimize ilasti.


  • @Ayhanes altını da dolar ile alıyorsun.

  • ⭐⭐⭐

    ama inşallah rusya ile abd anlaşıp Türkiyeyi bataklığa çekmezler. çok iyi hareket etmemiz lazım. ama iran ve ıraka anlam veremiyorum özellikle irana Türkiyeden sonra hedefte sen varsın akıllı olda Türkiye ile beraber harket et hatta askeri operasyonlarda yardım et iranı anlamış değilim.


  • @Oktay-İbiş her ülkenin çıkarı farklı iran Suriyedeki şiileri destekliyor.

  • ⭐⭐⭐

    @birumut desteklemesi bir şey ifade etmezki bilmiyorlarmı sırada kendilerinin olduğunu ve destekledikleri şiiler yardım edicekmi? ülkeler arası duygusallık olmaz çıkarlar olur.


  • @Oktay-İbiş iranda kendi çıkarı için orda diğer ülkeler gibi.Türkiyenin Suriyede etkin olması ve sınırlarında kürtleri uzaklaştırması İran çıkarlarına uymuyor.

  • ⭐⭐⭐

    @birumut ben şahsen aksini düşünüyorum iran küçük hesapların peşinde halbuki yarın bir gün onlarada salça olucak pkk , ypg, ışid vs israil vadedilmiş topraklar nilden fırata kadar çok uzun mesele. rahmetli Necmettin Erbakan hoca çok güzel anlattı seneler öncesinde bu hesapları.


  • @ahmet-34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Keşke sadece bekarlar başvursa da gidebilsek 😀

    Bana uyar. 🙂


  • @birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Ayhanes altını da dolar ile alıyorsun.

    temel ihtiyaç kalemlerimizin tamamı dolar bazlı ona katılıyorum. ben sadece bireysel bir hareket için söylemiştim. yangına su taşıyan karınca hikayesi misali.


  • @karakurtsert ankara veya istanbulda oturuyorsaniz 2 gun


  • @karakurtsert Başvuru için pasaportun fiziki olarak eline gelmesini beklemeye gerek yok e-devlete işleyecek zaten oradan pasaport numaranı ve son geçerlilik tarihini alıp başvurunu yapasın. Sabah başvur aynı gün akşamı bilgilerin e-devlete işlenmiş olur.

  • ⭐⭐⭐

    @gungorhan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @karakurtsert Başvuru için pasaportun fiziki olarak eline gelmesini beklemeye gerek yok e-devlete işleyecek zaten oradan pasaport numaranı ve son geçerlilik tarihini alıp başvurunu yapasın. Sabah başvur aynı gün akşamı bilgilerin e-devlete işlenmiş olur.

    Güzel bilgi. Paylaşım için teşekkürler


  • @karakurtsert benim pasaport 3 günde elime geçmişti 1 hafta sürmez


  • E devlette tam numarayi vermiyorlar bas ve son rakam diye biliyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum