DV2019 bekleme odası
-
@hsndmn Evet o konuda hemfikiriz yani mantıklı adımlar atılır biraz da şans yaver giderse güzel bir iş. Dediğiniz gibi para kaptırmamak lazım hatta dil sorunu olmayanlar yabancı youtuberları izleyerek en ince detayına kadar da öğrenebilir.
-
@ekpr Kesinlikle. Türkiyede bu iş şuan ilk baharını yaşıyor. Yabancılar amazonda uzun zamandır para kazanıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam birisi 30 günde $45.000 kazandı. Çok iyi araştırmak gerekli. Bilmeden girilir ise çok para kaybı olur trajikomik yanı ise 5 kuruş kazanmadan bırakmak zorunda kalınır.
-
Yalnız bu bahsettiğim dropshipping değil ürün alıp amazon depolarına göndermek. Kendi ürünlerini pazarlamak. Dropshipping yapacak kişiler hiç vakit kaybetmeden sponsor ücretlerine girmeden başlasın. Herhangi bir problem olmaz.
-
bu hanımefendi hangi eyalette yaşıyor, bilgisi olan var mı?
-
@hsndmn Girişimci bir ruhu olanlar eminim güzel işler başarır. Amazonun deposuna gönderdikleri mallar kendi tasarımları üzerine üretilmiş mallar mı oluyor?
-
@damladav Texas Houston'da yaşıyorlar eşi ve çocuklarıyla beraberler ancak greenkart ile gitmemişler.
-
@ekpr Amazon depolarına amazonda satış yaptığın her ürünü gönderebilirsin. İnsanlar çoğunlukla çinden ürün getiriyor. Bu depolar da ücretli oluyor bu yüzden amazonda işlerini oturtmamış birisi Türkiyeden yapacak ise kirayı dolar üzerinden ödeyecektir. Bu da sorun çıkarabilir. Doğru bir yol izlenecek ise Türkiyeden de çok rahat yapılır. Ama dediğim gibi çok iyi araştırmak gerekli. Eğer çıkarsa ilk etapta @reader arkadaşımın paylaştığı sistemi kullanabilirim. Hem gezip hem para kazanmak çevreyi, ürünleri tanımak açısından güzel olurdu.
-
@hsndmn Evet videodaki bayanı ben de takip ediyorum güzel bilgiler veriyor sağolsun.
-
arkadaşlar açıklanmasına 29 gün kala umutlar ne alemde ?
-
@vecihi Umudum her zamanki gibi ancak aklıma 'has not been selected' yazısını getirince kendimi kötü hissediyorum. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Bence burada bu foruma vakit ayıran herkes bu çekilişi hak ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@hsndmn umarım seneye amerikadan bu forumu takip ederiz ve hayalleri olan arkadaşlara yardım ederiz,Allah yardımcımız olsun
-
@vecihi Amin ecmain. İnşallah rabbim nasip eder de seneye bu yolda mücadele eden herkese Amerika'dan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
-
@metert merhaba ben case number konusunda bilgisizim. Diyelim ki yüksek bir numara çıktı. Sıra gelmezse hakkımız mı yanıyor ?
-
@wwinter DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@metert merhaba ben case number konusunda bilgisizim. Diyelim ki yüksek bir numara çıktı. Sıra gelmezse hakkımız mı yanıyor ?
evet, oyle maalesef. cekilisten cikis siraniza gore mulakatlar veriliyor her ay. Eger son aylara dogru vize kalmazsa ya da 30 Eylul'e kadar mulakata cagrilmazsaniz hakkiniz yanmis oluyor.
-
@crazycells çok üzücü bir durum. Umarım kimsenin başına gelmez 😢
-
@wwinter evet ama binlerce kişinin başına geliyor 😣
-
Günaydın saygıdeğer arkadaşlar,
27👈 muhteşem lezzetleriyle Gaziantep'e geldik🎂🤹♂️
Bayılıyorum Antep yemeklerine valla.
Hadi ben kaçtım😁 -
@vecihi valla benim umudum cok yüksek ama bu kadar da yukseklik iyi degil cakilmak da var işin ucunda🤔
Hayırlısı olsun diyelim. Madem bu bir şans işi görelim bakalım şansımız neymiş sabırsızlıkla bekliyoruz. -
@reader ne çakılacaksın yaa, biz ilk 6 ay Amerikanyalı olduk diye geyik yapar iken bak şimdi ne haldeyiz. Çakılmak bize mahsus, kazanamazsanız sizinki ancak yumuşak iniş olur :)
İnşallah isteyen herkes düşük case no ile kazansın...
-
Günaydın millet. Şafak hızlı atmaya başladı. Şimdi umudum yüksek fakat bunu çok irdelemek istemiyorum. @reader arkadaşımın dediği gibi çakılmak korkutuyor. Ama madem vakti geldi. Kalan günlerde çıkmayacağını kendime alıştırmaya çalışayım. Şansım iyi değil ise en azından hazmetmesi kolay olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum