DV2021 Bekleme Odası
-
@omerelci bir ara Rosetta Stone kullanıyordum iyide geliyordu bazı durumlar olunca bıraktım ama etkisi oldu
-
Mangalcılar yaşadı o zaman, oradaki et fiyatlarıyla buradakiler malumunuz..
Yiyecek içeriği konusunda en azından içeriğe ulaşma anlamında sıkıntı yaşanmaz merak etmeyin, peynirinden etine çok şey sertifika bilgisi içeriyor.
Helaldi, kosherdi, işimize yarayacak şeyleri zaten zamanla kolayca öğreniyoruz, merak etmeyin. -
@Ali-Dmr öncelikle geçmiş olsun kardeşim ama etle aranı fazla açma :)
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Mangalcılar yaşadı o zaman, oradaki et fiyatlarıyla buradakiler malumunuz..
Yiyecek içeriği konusunda en azından içeriğe ulaşma anlamında sıkıntı yaşanmaz merak etmeyin, peynirinden etine çok şey sertifika bilgisi içeriyor.
Helaldi, kosherdi, işimize yarayacak şeyleri zaten zamanla kolayca öğreniyoruz, merak etmeyin.sizi de bekleriz :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster et olsun helal olsun gerisi bizim işimiz. o iş bizden sorulur evelallah :)
mangal sizden o zaman diğer et işleri benden :D dedem amcalarım filan hep kebapçıydı rahmetli en büyük amcam adana ve mersinde çok büyük lokantası vardı yıllar önce unutulmuştur ama şimdi ben daha çok soslu etleri ve değişik tarifleri deniyor ve seviyorum :D
kardeş sen varya cansın can :)
-
ben aslında yemek bölümüne tarif yazayım diye bir kaç resim çekmiştim de yazmaya üşendim :D
-
@aysegul ABD'nin bir diğer özelliği çeşitliliği
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster et olsun helal olsun gerisi bizim işimiz. o iş bizden sorulur evelallah :)
mangal sizden o zaman diğer et işleri benden :D dedem amcalarım filan hep kebapçıydı rahmetli en büyük amcam adana ve mersinde çok büyük lokantası vardı yıllar önce unutulmuştur ama şimdi ben daha çok soslu etleri ve değişik tarifleri deniyor ve seviyorum :D
kardeş sen varya cansın can :)
sağolasın abi sizde öyle
-
Beyaz Atlet + Doblo + Mangal.
-
herkesin içinde saklı kalmış bir hastalığı vardır bizdede et saklı kalmış belkide dışarıya vurmak istemişiz ama olmamış işte o an bu an :) ben et severim yerim tüketirim çünkü ben bir et yiyiciyim :)
-
slogan gibi oldu :)
-
@Yunus-Tilki notunu aldım deneyeceğim kardeşim sağolasın
-
İş çıkışı gidip bir barda soğuk biramı yudumlarım o kadar.
-
@omerelci vocabulary için değil ama günlük pratik için çok faydalı olduğunu düşündüğüm voscreen i tavsiye ederim biraz da olsa ingilizceniz varsa, çok da eğleniyorum şahsen bağımlılık da yapıyor 👍🏻
-
Rosetta Stone ücretsiz mi ?
-
@aysegul voscreen ve duolingo güzel voscreen bir tık eğlenceli ama duolingo soru cevap olayı ve ing sorup türkçe cevaplaması ayrı bir güzel
-
@Rhonster nereye mangala mı 😁😁 biz 4 kişiyiz ama 😎
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster nereye mangala mı 😁😁 biz 4 kişiyiz ama 😎
tabi ki mangala ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
-
@aysegul voscreen indirdim en kisa surede deneyeceğim. Sizede Teşekkürler :)
-
@iacar O
osman1116 9 Haz 2019 08:24
Cevap Alıntı 0
A
Amerikali Volkan 1 Eki 2019 00:48
@iacar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@nicomedian4135 bana mail adresini mesaj olarak gönderirsen, elimde güzel bi PDF kaynak var ingilizce için, gönderirim. 250 sayfa kadar. Türkçe olarak ingilizcenin konuşmanın mantığını anlatarak başlıyor. çok işine yarar. diğer arkadaşlarımda isteyen olursa mesaj atın. mesajınızı görünce gönderirim. paylaşmak istemedim link ile, telif hakkı falan var mı bilmiyorum çünkü e-kitap o
banada gönderirimisiniz.saygilar [email protected]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum