DV2021 Bekleme Odası
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Merika Merika yı hep Amerika olarak okuyorum Green Card psikolojimi bozdu nereye baksam Amerika 😂😂
:grinning_face_with_smiling_eyes: Bu foruma ilk a.merika nickiyle kayit oldum zaten, ama admin'den ulke adi almak yasak diye mesaj geldi, soyadim A, adim da cocukluktan beri hep Merika dendi. :beaming_face_with_smiling_eyes: 10 sene onceden de twitter hesabim a_merika olarak aldim, :see-no-evil_monkey: yapacak birsey yok
-
@Oktay-İbiş Oktay bey mangalsız sizi düşünemiyorum her 10 Cümlenin 8 inde mangal kullanıyorsunuz
-
@Yunus-Tilki kardeşim haklısın ama bizdeki tipik bir türk tipi et rahatsızlığı :) hafta iki yada üç kere akşamları dükkanı kapatınca terasta mevsimine göre bazen hamsi genelde et ara bir tavuk olmak üzere etkinlik yapıyorum. kısmet olursa bir gün hep beraber yapalım ;)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster paşa aslında baba olsan belkş bu yersiz korku veya düşüncemi daha iyi anlardın belki gereksiz bir korku yada düşünce ama her ihtimali düşünmek zorundayız bir baba olarak ;)
Kesinlikle katılıyorum baba veya anne olmadan anlamak zor. Hatta kız babası olmak lazım.
İlk çocuğum erkek, doğasında var galiba her ne kadar koruyup kollasan da o kadar endişelenmiyorsun. 4 ay önce ikinci çocuğum, kızım doğdu. Doğar doğmaz nasıl büyüyecek nasıl kişilerle tanisacak. Sürekli bir düşünme kollama refleksi oluşuyor bence. -
@omerelci aynı duyguları bende yaşıyorum benim kizimda 1 yaşında
-
@Oktay-İbiş mangal olmazsa olmaz o konuda hak veriyorum bende çok iyi adana kebap yaparım, gideyimde de oralarda Adana kebap neymiş gösteriyim sosis falan yalan olur
-
@omerelci aynen kardeşim bende kız büyük 12 yaşında bazen okulda yanında erkek görüyorum kaşlarımı hemen çatıyorum isteyerk değil aslında istemsiz bir şekilde kızımda baba niye öyle baktın dediğinde tabiatım bu diyorum babalık duygusu herhalde hemen harekete geçiyor.
-
Bu arada mangalsiz etsiz hayat düşünemiyorum et hayat kaynağıdır yaşam felsefesidir
-
@Yunus-Tilki adanada eski köy garajları vardı orada annemin teyzesinin oğlunu kebap dükkanı vardı Şevketin Yeri diye hatta şalgam ilede orada tanıştım acaip şalgam hastasıyımdır :) salgamda mangalın yanında şarttır olmazsa olmaz
-
Mangal demişken bir Adanalı değilim ama az biraz bende iddaliyim mangal konusunda :)
Adana ve ciğer şiş yemeye sabahtan Adanaya gitmişilgimi var. -
bence et ve mangal severler derneği yada hayvan eti yiyenler derneği kuralım :)
-
@omerelci bizim oralarda sabah 7 de ciğer ekmek sırası oluyor sabah dozu almadan işe gidilmez
-
@Oktay-İbiş ilk üye benim 😁😂😂
-
@Yunus-Tilki 7 geç bence 6 da giderim ben
-
@Yunus-Tilki eyvallah kardeşim :)
-
@Yunus-Tilki tek gitmedim arkadaş ve çocuklarla beraber. Tek gitsem sabah namazına mutakip çıkarım merak etme. :)
-
@dmrtkn Adana da Abidinpaşa caddesi üzerinde Merkez bankası şubesi var onun arka köşede ciğerci var sabahın köründe 12 -18 kişi sırada bekliyor her görüşümde yüzümde anlamsızca gülümseme oluşuyor
-
@Yunus-Tilki aynen ya ben birde gidersek sirdani çok ozlicem orda nerde bulacaz
-
tabi şaka bir tarafada ben bu et işinde ince düşündüğüm için genelde yapıyorum asıl sebebi çocuklar. mesela bizimkiler yemekteki eti nadir yerler bende akşam 10 - 11 gibi dükkanı kapattığım için haliyle çocuklarla çok fazla zaman geçirme yada beraber yemek fırsatım olmuyor. bende onların sevdiği mangalı bu yolla yapıp yediriyorum onları istediği gibi ama genelde tavuklar antibiyotikli olduğu için çoğunluk taze balık kayıkçılardan alıyorum. eti ise güvendiğim kasaptan bizim yaptığımız her şeyin bir sebebi var aslında :)
-
@dmrtkn işte bi onu sevmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum