DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş çok zor otobüs metrobüs
-
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach Fatih tarafında işim vardı türk bulamadım soru soracak
Evet o taraflarda dükkan tabelaları vs. hep Arapça.
-
@ayvalik10 teşekkürler
-
@kivo sizin oralar Dallas mı
-
@Yunus-Tilki anlıyorum kardeşim tabiiki kolay değil ama biz doğarken çileye talip olmuşuz Türk Milleti olarak. şimdi siyasete giricem olmayacak çünkü cidden geriliyorum öyle böyle değil
-
@Yunus-Tilki plano.. dallas a 20 mil
-
@kivo bı bakayım oraya da size de teşekkürler
-
@kivo hocam orada iş olanakları ,kira , yaşam nasıl houston yada austine göre
-
@Oktay-İbiş aynı şeyi ben soracaktım abi
Birde Chicago nasıl ?
-
@Oktay-İbiş kadir duymasın ama :) herkes bi houston tutturmus gidiyor. Houston un tek olur yanı direk uçuşunun olması. Ben Plano ya izmir den geleli 6 ay oldu. İlk ayımda bu işi buldum. Tam plano frisco sınırında oturuyorum. Oturduğum yer utube kanalımda var göz atın derim. Plano okulları Boca ratonla beraber abd nin en iyilerinden.. yaşam ucuz u tube de anlattım :) frisco 2018 de abd nin en iyi şehri seçildi..
-
@kivo amerikada yaşam videonuzu izliyorum hatta videoda sitenin kurulmasında bir Türk ten bahsettiniz ismini unuttum :) o zaman seçenekler arasına Planoyuda alalım biz :) oradada mangal olabilir pekala mangalsız olmuyor zaten et şart mangal şart
-
@Oktay-İbiş burada her şey texas boy :) mangal candır
-
@kivo hocam iş olanakları nasıl peki mesela benim meslek iş makinası operatörlüğü yada tır şoförlüğü yada diğer başka iş kolları ? sonuçta herkes bildiği işle meşkul olmak ister ama kazancı daha güzel işler olursada kimse hayır demez :)
-
@kivo hem eşiniz için hayırlı olsun demek isterim, çok sevindim hem de videonuz çocukları olan bizler için önemli olacak, şimdiden ağzınıza sağlık.
-
@Oktay-İbiş abd min neresine gidersen git her yerde iş çok çalışana o yüzden korkma
-
@aysegul çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻
-
belk garip olacak ama düşünmedende edemiyorum belki saçma gelicek mesela erkek oğlan yabancı bir kızla evlenmek isterse ? yada kızım yabancı bir erkekle evlenmek isterse ? ALLAH göstermesin hele birde iman etmemişse düşünmek bile istemiyorum ALLAH korusun. aklıma geldi yazdım.
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
belk garip olacak ama düşünmedende edemiyorum belki saçma gelicek mesela erkek oğlan yabancı bir kızla evlenmek isterse ? yada kızım yabancı bir erkekle evlenmek isterse ? ALLAH göstermesin hele birde iman etmemişse düşünmek bile istemiyorum ALLAH korusun. aklıma geldi yazdım.
Orda Türk bulmak zor abi.
Mecbur çocuğun Amerikan ya da güzel bir latin kızına vurulacak.
-
@Final-Approach açıkcası çocuklarımın hayatına karışamam ama babaları olarak kendi kanından olursa daha iyi olur yabancı biri ile evlenseler kötümü olur olmaz ama ben neslimin kendi kanımdan olmasını ilerlemesini isterim örf adet geleneklerimiz var belki geri kafalılık diyebilirsiniz ama bu konuda çok önemli benim için. bu olay birazda şuna benzedi doğmamış bebeğe don biçme :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum