DV2021 Bekleme Odası
-
-
@Ayhanes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach sıcak eyaletlerdeki haşere böcek vb. sorunlar bizim hanımı bozar :)
misal Alaska'da ayılar kurtlar geziyormuş desem "ah canım yirim ben onları" der... böyle bir durum yani..Belgesellerden Alaska'nın coğrafi yapısını ben de beğeniyorum.
Ama soğuk bölgelerin dezavantajı fazla tarım yapılamamasından dolayı yiyeceklerin pahalı olması.
Örneğin Alaska eyaletinde gelir ya da satış vergisi yok. Ancak buna rağmen yiyecekler pahalı.
1 kilo elma Alaska'da 5 dolar, Houston'da 3 dolar mesela.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Ayhanes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach sıcak eyaletlerdeki haşere böcek vb. sorunlar bizim hanımı bozar :)
misal Alaska'da ayılar kurtlar geziyormuş desem "ah canım yirim ben onları" der... böyle bir durum yani..Belgesellerden Alaska'nın coğrafi yapısını ben de beğeniyorum.
Ama soğuk bölgelerin dezavantajı fazla tarım yapılamamasından dolayı yiyeceklerin pahalı olması.
Örneğin Alaska eyaletinde gelir ya da satış vergisi yok. Ancak buna rağmen yiyecekler pahalı.
1 kilo elma Alaska'da 5 dolar, Houston'da 3 dolar mesela.
İlla ki Chicago veya Alaska gözüyle bakmıyorum isimleri geçti diye ilerledi sohbet.. Orta karar bir yer bulunur lottery çıkarsa.. Oldu da kazandık senin eyalet/şehir kıyaslamalarına çokça başvuracağız :)
-
Hanımı da çalışacaklar için eve vergiler sonrası 3500 dolardan aşağı para girmez. Ev kirasına da verin canım 1500 dolar ne olmuş yani koyar mı o size. :face_savoring_food:
-
nerde olursa olsun genç olanlar ayda minumum 2500 dolar kazanır diye düşünüyorum (pazar tatil bilmeden)
-
Uber ve Lyft, Amerika'da en az 1 yıl sürüş tecrübesi istiyor. Gittiğimizde bu işi yapamayız.
-
@Final-Approach çok değişken lyft bekletmeyebiliyor, uber inde 6 aylık ehliyeti bile kabul ettiği biliniyor bazen.
-
Houston için Lyft şoförlüğü kazancı yıllık ortalama 36 bin dolar olarak belirtilmiş. Vergi sonrası aylık 2500 dolar yapıyor.
Ancak yakıt vs. ne kadar gider bu işi hiç yapmadığım için bir fikrim yok.
-
ben o rakamlara inanmıyorum çünkü çok ortalama , günlük kaç saat süreceksin ,ne tarz bi araban olacak, sigortası ne olaca,k evde mi yemek yiyeceksin dışarda mı , haftanın 7 günü 12 saat yapılsa o rakam 2 ye katlar gibi
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ben o rakamlara inanmıyorum çünkü çok ortalama , günlük kaç saat süreceksin ,ne tarz bi araban olacak, sigortası ne olaca,k evde mi yemek yiyeceksin dışarda mı , haftanın 7 günü 12 saat yapılsa o rakam 2 ye katlar gibi
Haftanın her günü 12 saat Uber / Lyft şoförlüğü yapmak bana çok ütopik geldi hocam.
Yorgunluktan ölmeyelim. :face_with_tears_of_joy:
-
@Final-Approach 21 yaşındayım başlarda zor olsa da dayanabilirim gibi düşünüyorum
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach 21 yaşındayım başlarda zor olsa da dayanabilirim gibi düşünüyorum
Uber 23 yaş altı sürücüler için 3 yıl Amerika'da sürüş tecrübesi istiyor.
Senin için Lyft daha uygun hocam. :)
-
@Final-Approach amacım en kısa yoldan çok para biriktirip üniversite okumak gelir oranları ortalama bu şekilde haftalık

-
Acaba ordada bizim burdaki gibi taksiciler ubercileri dövüyor müdür ? 😁😁
-
Herkese bol şans :)
-
@dmrtkn uberciler taksicileri dövüyormuş :)
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Acaba ordada bizim burdaki gibi taksiciler ubercileri dövüyor müdür ? 😁😁
Ordaki taksiciler de mi kısa mesafe almıyorum diyor?
Ya da gideceği yeri sorduktan sonra beğenmeyip abi değişim saatim take care of yourself mi diyorlar. :)
-
@hcanbyrm ahahahaha hadi bakalım :D
-
Zorlu 7 günü atlattık.
Şimdi bizi daha zorlu günler bekliyor.
-
@Final-Approach mesela ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum