DV2019 bekleme odası
-
@FreeWoRLD tam senin yazdiklarini okudum sildin be abi.
Dediğin gibi ise insanları o zaman iş yapmak kolay gelir bize ama dediğiniz gibi insan zamanla kendini salmamalı, hep işe sarılmalı. -
@metert kesinlikle katılıyorum ama biz de işte çıkarsa düşük case nolu olsun diye dua ediyoruz. Hayırlısı.
-
Fazlada umut bağlanmaması gerek her yıl basvuru yapıp unutmak gerek mayısta giripte bakıp geçmek lazım umut baglanırsa olmaz bnm bu yıl 4. Basvurum
-
@ali-hiex fazla umutsuz olanlar fazla umut bağlıyorlar olabilir.
-
türkiye de dolar euro uçuşa geçti bugün bi çiftçi emmi sütü banka nın önünde yere döküp protesto etti 4 milyon suriyeli ülkede tüm sorunlar yetmezmiş gibi ekonomi iyice batacak işsizlik katlanarak artacak gibi duruyor.bu günler türkiye nin iyi günleri gibi çin gibi güney kore gibi olabilirdi ülkemiz ama parayı boş şeylere harcadık zor günler bekliyor gibi .tr de orta sınıf çok lükse alıştı boyunu aşacak işlere girişti onlar çok sarsılacak gibi.siyaseten zaten gerginiz üstüne ekonomik çöküş adeta kıvılcım gibi olur ne kadar çok gibi yazmışım
-
Bn kamuda çalıyorum türkiye şartlarında iyi ücret alıyorum fakat özgürce yaşayamıyoruz kanallara bakın bir tane bana göre izlenecek bişe yok ekonomik yönden her şeye zam ve vergi 18 i mi doldurdugum tarihten beri grren card basvuruyorum isterse 40 yasında cıksın yinede gidicem
-
Her nekadar umut baglamamam gerek diyerek düşünsemde.
Çekiliş sonuçlarının açıklanacağı gün yalklaştıkça için için bir kıpırtı başlıyor.
Kendi çapımızda planlar,programlar yapmaya başlıyoruz.
Bu bile bir farklılık yaratıyor... :) -
@zagatoff iyi tespit katılıyorum gibi😁
-
İlk basvurumda bnde öyleydim basvuru yaptım giderim sandım mayısta hüsran ve işime ve baska seyler olsun adepte olamadım bu yıl farklı diye düşünüyorum nedeni su basvurular iptal edildi tekrar açıldı bir sürü kişi basvurdum tamam mayısta bakarım dedi ve 2. Basvuruyu yapmadı
-
@southern son bir ayda forumdan uzak durmaya calistikca girdap gibi icine cekiyor beni yaw hayir aciklansa da bir rahatlasam gerin gerim gerildim kac aydir ben bir daha başvurabileceğimi sanmiyorum.
-
Dün bir canlı yayın da izledim amerikadan yapıyorlar adama 11. Basvuruda cıkmıs yani ümit kesmemek her yıl yapmak lazım
-
@ali-hiex 11 yıl dile kolay. Vay be.
-
şimdi kurallar değişecek puan sistemine geçilecek çoğu kişinin son şansı olabilir dv2019 dan başka başvurmam çıksa bile puan kurtarmaz.gitmeyi çok isteyenler için baya gerilim dolu olacak
-
@ali-hiex başvuruların iptali hakkında yazdıklarına bende katılıyorum umudum biraz daha fazla bu yıl....
@reader forum hakkında cok haklısınız black hole sanki ya içine çekiyor,ya da yörüngesine kitliyor.. :) (: -
Acaba çekilişin iptal olup tekrar açılması nasıl bir etki yapacak. Sonuçta iptalden önce başvurup iptal olduğundan haberi olmayanlar gibi bir de başvuru zamanı uzadığı için daha fazla kişi başvurmuş da olabilir.
-
Her türlü ihtimal olsada bnm tahminim %50 azalacak diye düşünüyorum basvuru çünkü basvuru yapıp confirmeşın numara alıp kaydedipte mayısı bekleyen cok kişi var
-
@ekpr evet böyle bir bu şekilde düşünürsek.. Eyvah Eyvah :(
-
@ali-hiex Dediğiniz gibi olursa şansımız epey artacaktır. Özellikle Abd üzerine youtube kanallarını ya da forumu takip etmeyen birinin bu durumdan haberi olma ihtimali düşük gibi.
-
Ben şans olduguna pek inanmıyorum mutlaka programda en kötü yaş durumuna göre bile olsa ayırıyordur
-
@ali-hiex Bence eğitim konusunda pek bir seçim yok ancak medeni durum ve çocuk sayısı olayına dikkat ediyorlardır bu şekilde dengeli bir dağıtım yapılıyordur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum