DV2021 Bekleme Odası
-
@evrennce, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach bu sadece ev fiyatları ama
Ben gıda masrafları dediğimi hatırlamıyorum. :)
-
@dmrtkn tam tamına 210 gün var :)
-
@evrennce 🙂🙂
-
Zaten bu başlık altındakilere çıkarsa (ki onlarca kişiye kesin çıkacaktır) toplu bir şekilde uçağı kapatıp gidelim Houston'a :)
-
augusta üzerinde araştırma yapıcam biraz niyeyse kanım ısındı
-
Tüm lise arkadaşlarım amerikada ve nerdeyse tüm eyaletlerde tanıdığım var ki bende san antonioyu gördüm ah bir çıksa bak neler olcakta :D
-
neden kimse oregon düşünmüyor yazan eden görmüyorum hiç
-
@Nasahay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Zaten bu başlık altındakilere çıkarsa (ki onlarca kişiye kesin çıkacaktır) toplu bir şekilde uçağı kapatıp gidelim Houston'a :)
Bu başlık altındakilerden umarım çok kişiye çıkar ama onlarca olmayacağından emin olabilirsin. (Geçmiş dönemlerden tecrübeyle sabit)
-
Portland, Oregon % 25 daha pahalı Houston'dan. Oraya gitmem.
-
milwaukee nasıl acaba? geçen sene çıkarsa diye araştırmıştık biraz avantajlı gelmişti ama?? bilemedim
-
Şahsen eski konuları incelediğimde oldukça fazla insana çıktığı görülüyor. Esasen buradakilere çıkmaktan ziyade, zaten greencard'a başvuranlar veya ilgilenenler bir şekilde bu foruma üye olup bu başlık altına da illaki birşeyler yazıyor.
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
milwaukee nasıl acaba? geçen sene çıkarsa diye araştırmıştık biraz avantajlı gelmişti ama?? bilemedim
Ben eyaletime ve şehrime karar verdim.
Fort Wayne, Indiana'ya gidiyorum.
Houston'dan % 18 daha ucuz.
Ev kiraları aylık 500 dolar. Aylık ısınma, elektrik gideri 100 dolar.
Tüm arkadaşlara Austin ve Houston'da mutlu, güzel bir hayat diliyorum. Kendinize çok iyi bakın. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Nasahay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Şahsen eski konuları incelediğimde oldukça fazla insana çıktığı görülüyor. Esasen buradakilere çıkmaktan ziyade, zaten greencard'a başvuranlar veya ilgilenenler bir şekilde bu foruma üye olup bu başlık altına da illaki birşeyler yazıyor.
Bende başvuru yapanlardan biri olarak temennim o yönde. İnşallah söylediğiniz gibi olur
-
Ben de bi aralar Denver / Colorado yu baya bi düşünmüştüm ama ulaşım ve iki dağ arasında olmasından vazgeçtim :)
-
@Final-Approach zaten yakınlar milwaukee ile gerçi amazon ve uber işte diğer programların kullanım yoğunluğu olan bir şehir araştırmak lazım ilk etapta..
-
@Final-Approach Fort Wayne hakikatten ucuzmuş. İş imkanları nasıl acaba :)
-
Ahh hayaller hayaller :grinning_face_with_big_eyes: Keşke herkese çıksa herkesistediği yere gidebilse..
-
@Final-Approach 280bin nüfuslu bir yerde ne yapmayı planlıyorsun ki ilk etapta?
Çalışmaya şikago veya indianapolis'e gideyim desen günün yolda geçer. Bilemedim il gidilecek yer için bence biraz riskli. -
Hepimiz kesin çıkacak gibi hayal kuruyoruz. Umarım herkesin hayalleri gerçek olur.
-
@Final-Approach gelirler nasıl, işssizlik oranı, saatlik minumum ücret, delivery işleri ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum