@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@Fehmi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Adres ikametgâh falan sormuş arkadaşlar ama şuan için posta adresi diyor sadece. Mesela ben ailemin yaşadığı şehri yazdım ve babamın ismini yazdım in care of kısmına. Ben farklı şehirdeyim. Bu şekilde sıkıntı yok değil mi @crazycells ?
doğru yapmışsınız
-
@Rhonster ben ailemin adresini yazdım ama ismede kendi adimi yazdım opsiyonel diyordu zaten illa o evde oturan biri mi olması lazimdi
-
@dmrtkn in care of kısmına siz yokken alabilecek iletişim kurulacak 2. kişinin adını yazmanız gerekiyordu ya da boş bırakmanız gerekiyor ama sorun olacağını sanmam
-
@Rhonster inşallah bir sorun olmaz zaten çıkarsa ikematgahimi oraya alacam
-
şu an relaxım başvuruyu yapmadım daha esnaf kafasıyla hesap yapıyorum
olası muhtemel sorunlar üzerine elimde hesap makinemle hesaplamalar yapıyorum başvuru sırasında yardım isteyeceğim aşikar 
-
@dmrtkn farklı şehirden kastınız ikametgah adresi ailenizin den farklı mı
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster farklı şehirden kastınız ikametgah adresi ailenizin den farklı mı
anlamadım hocam ? önce ki yazılarıma baktım farklı şehirle alakalı bir şey de görmedim daha eski mi cevap verdim acaba size
-
@Rhonster demir beye yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım kusura bakmayın
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster demir beye yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım kusura bakmayın
ha tamamdır

-
Biz Amerika'ya ilk girişimizi yapana kadar şu adam bir an önce gitse.

Hem Türkiye ekonomisini yok etmekle tehdit edip bir de utanmadan I've done before ( daha önce yaptım ) diyor.

-
@Final-Approach onun gitmesi bir şey değiştirmez. ki ikinci dönemi de kesin. demokrat bir başkan gelseydi de bu olanlar olacaktı orada ortak akıl vardır ben geldim bunu yapmam şunu yapmam o olmaz değiştiririm değil plan çerçevesinde gider her şey bellidir.
-
@Final-Approach bu adam zaten amerikayı siyasi (siyasetçi) kafası ile değil esnaf tüccar kafası ile yönetiyor. siyasi olucak ama Türkiyenin bu duruma gelmeside mevcut iktidarın 18 senelik icraat ve karnesinde çok açık bir şekilde var. ben her zaman şunu söylerim açığın varsa ya çoluk çocuğun oyuncağı olursun yada birilerinin maskotu
-
@Yunus-Tilki evet benim KKTC'de ikematgahim ailemin Adana'da
-
@Oktay-İbiş daha yapmadın mi abi
-
@LordBolton şahsen ben bu herifin ikinci dönemine pek ihtimal vermiyorum sebebi herkese ve her yere saldırması.
-
@dmrtkn neyi paşam başvuruyumu ?
-
@Oktay-İbiş ''saldırdığı'' ülkelerin seçimlere bir etkisi yok ki tüm dünya oy vermiyor sonuçta ABD halkı ekonomik olarak gayet memnun ayrıca azil sürecin de de mağdur oluyor iç kesimlerde destekte çok fazla bazı Türkler ekonomi böyle devam ederse ben bile oy veririm diyormuş. ki çok güvenilir analizciler de ikinci döneminin garanti olduğunu söylüyor. yoksa bir Endonezya bir Nijerya halkı ABD seçimlerinde oy verse tabi ki kazanmazdı şahsen.
-
@Oktay-İbiş aynen abi
-
@LordBolton açıkcası sizin söylediklerinizde çok doğru hayırlısı
-
@dmrtkn daha başvuruyu yapmadım ama kısmetse bu hafta içi yada önümüzdeki hafta içi yapmayı düşünüyorum acelem yok kadercide değilim
nasibimizde varsa fizandada olsak gelir bulur bizi 
Benzer Başlıklar
144
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum