DV2021 Bekleme Odası
-
bu arada ben ingilizce duolingo.com ve voscreen.com da günlük 4 / 5 saat pratik yapıyorum tavsiye ederim...
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Burda gerçekten bana çıkacak diye hisseden varmı ? Şahsen bana kesin çıkacak diye hissediyorum nedense
herkes öyle hissediyor :D
-
@Ayhanes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@omerelci @Oktay-İbiş
Merhabalar,
Ben de olur da lottery'i kazanırsam eşimi ve 2 kızımı bırakıp ilk önce işleri yoluna koyma adına önden kendim gitme konusunu düşünüyordum. Bununla alakalı bir başlık açacaktım madem konusu açıldı @crazycells 'e sormakta zarar yok sanırım.Gitmeye hak kazandıktan 6 ay - 1 sene içerisinde ailemiz yanımızda olmazsa gelecekleri zaman havalimanında problem çıkar mı ? Ya da şöyle sorayım; bununla ilgili bir prosedür varsa nedir ?
yanlış hatırlamıyorsam ilk girişi hep beraber yapmak zorundasınız en azından asıl talihle kesinlikle olmalı ondan eminim.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ekşi sözlük'teki green card başlığını okuyanlar var mı bu sene? Bilgisizlik almış başını gitmiş, inanamazsınız! Mayıs'ta çekilişi kazanınca direkt green card alacağını düşünenler, pasaportu olmayıp internetten bulduğu rastgele bir pasaport numarası ile başvuru yapıp sorun olmayacağını zannedenler... Mülakattan hiçbir şekilde geçemeyeceklerini bilsek de, böylelerinin de çekilişe katılıp, bize çıkma oranını düşürdüğünü bilmek can sıkıyor.
Yazar olduğum halde artık orda pek yazmıyorum.
Sürekli X mesleğinin Y den çok alması, Beymen'de A liraya satılan B gibi başlıklar açılıyor.
Eski kalitesi yok.
Green Card başlığını da sinir olmamak adına okumadım. :)
yanlış anlamayın dediği mi ama geçen sene ki bekleme odasında da sallamıştım ekşi ye şimdi de sallıyorum :D en başından beri asosyal kıskanç milletin başarısını kendine yediremeyenlerin yuvasıydı orası hala da öyle :D ciddiye alınacak hiç bir yanı yok.
-
@Passion, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@dmrtkn Evet aynen, onu ben de bilmiyorum. Umarım çekiliş, bütün başvuranlar arasından değil de tüm kriterleri sağlayanlar arasından yapılıyordur.
çekiliş tamamen rastgele yapılıyor mulakatta uygun olmayanlar eleniyor.
-
Adres ikametgâh falan sormuş arkadaşlar ama şuan için posta adresi diyor sadece. Mesela ben ailemin yaşadığı şehri yazdım ve babamın ismini yazdım in care of kısmına. Ben farklı şehirdeyim. Bu şekilde sıkıntı yok değil mi @crazycells ?
-
@Fehmi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Adres ikametgâh falan sormuş arkadaşlar ama şuan için posta adresi diyor sadece. Mesela ben ailemin yaşadığı şehri yazdım ve babamın ismini yazdım in care of kısmına. Ben farklı şehirdeyim. Bu şekilde sıkıntı yok değil mi @crazycells ?
doğru yapmışsınız
-
@Rhonster ben ailemin adresini yazdım ama ismede kendi adimi yazdım opsiyonel diyordu zaten illa o evde oturan biri mi olması lazimdi
-
@dmrtkn in care of kısmına siz yokken alabilecek iletişim kurulacak 2. kişinin adını yazmanız gerekiyordu ya da boş bırakmanız gerekiyor ama sorun olacağını sanmam
-
@Rhonster inşallah bir sorun olmaz zaten çıkarsa ikematgahimi oraya alacam
-
şu an relaxım başvuruyu yapmadım daha esnaf kafasıyla hesap yapıyorum :) olası muhtemel sorunlar üzerine elimde hesap makinemle hesaplamalar yapıyorum başvuru sırasında yardım isteyeceğim aşikar :)
-
@dmrtkn farklı şehirden kastınız ikametgah adresi ailenizin den farklı mı
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster farklı şehirden kastınız ikametgah adresi ailenizin den farklı mı
anlamadım hocam ? önce ki yazılarıma baktım farklı şehirle alakalı bir şey de görmedim daha eski mi cevap verdim acaba size
-
@Rhonster demir beye yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım kusura bakmayın
-
@Yunus-Tilki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster demir beye yazacaktım yanlışlıkla size yazmışım kusura bakmayın
ha tamamdır :D
-
Biz Amerika'ya ilk girişimizi yapana kadar şu adam bir an önce gitse. :)
Hem Türkiye ekonomisini yok etmekle tehdit edip bir de utanmadan I've done before ( daha önce yaptım ) diyor.

-
@Final-Approach onun gitmesi bir şey değiştirmez. ki ikinci dönemi de kesin. demokrat bir başkan gelseydi de bu olanlar olacaktı orada ortak akıl vardır ben geldim bunu yapmam şunu yapmam o olmaz değiştiririm değil plan çerçevesinde gider her şey bellidir.
-
@Final-Approach bu adam zaten amerikayı siyasi (siyasetçi) kafası ile değil esnaf tüccar kafası ile yönetiyor. siyasi olucak ama Türkiyenin bu duruma gelmeside mevcut iktidarın 18 senelik icraat ve karnesinde çok açık bir şekilde var. ben her zaman şunu söylerim açığın varsa ya çoluk çocuğun oyuncağı olursun yada birilerinin maskotu
-
@Yunus-Tilki evet benim KKTC'de ikematgahim ailemin Adana'da
-
@Oktay-İbiş daha yapmadın mi abi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum