DV2021 Bekleme Odası
-
şahsen bana çıkarsa gc ilk etapta ben önden gidicem ailemide 5ay içinde getirmeyi planlıyorum en azından ssn numarası ehliyet ve mesleğimle alakalı sertifika işlerini ve yerleşim işini halletmiş olurum diye düşünüyorum bu şekilde düşünenler varmı acaba ?
-
@travelleth bende şuan KKTC'de ikematgahim bende Adana'yi yazdım bildiğim kadarıyla ilk adres posta adresi olduğu için sıkıntı olmuyor
-
@travelleth ds 260 doldurmadan önce aldırırsın acele etme
-
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach inşallah çıkarsa bütün hepsini görüp deneyimlersin
Zamanında okulum uzar diye Work and Travel yapmamıştım. Bir de Amerikalılara yaptıramadıkları işleri yabancılara yaptırıyorlar diye düşünüp sıcak bakmıyordum.
Ama yapsaymışım belki birçok eyaleti görme fırsatı elde edecektim en azından fikir edinirdim.
Ancak şu da bir gerçek ki 2-3 günlük ziyaretle o eyaletin bürokrasisini, yaşam biçimini kavramak pek mümkün olmayabilir. :)
-
@Oktay-İbiş herkes böyle yapacak evli olanlar denizde kum bende para diyenler hariç
-
@Oktay-İbiş açıkçası bende öyle düşünüyorum abi en azından evi kiralama eşyaları ayarlama iş ayarlama araba alma işlerini halletrikten sonra getirim diyorum
-
@ayvalik10 peki ola ki kazanma durumunda yanlış bilmiyorsam 6 aydan fazla yaşadığın ülkelerden sabıka kaydı da isteyecekler. ben eylül 1'de Atina'ya gitmiştim.. Eylül ortası ikametimi aldırmıştım.. aralık 12'de de Türkiye'ye dönmüştüm. İkametim orada gözüküyor diye benden ayrıca bir sabıka kaydı istemezler zannımca değil mi? Sonuçta ben gene Antalya'ya aldırınca ikametimi eski ikametlerimi göremezler sonuç olarak?
-
@ayvalik10 şimdi hatunun diline düşeceğime mermi yemeye razıyım :) motivasyonu bozdumu sıkıntı :) dün akşam türk kahvesi içerken yaşayacağımız süreçleri çekeceimiz zorlukları anlattım ama o hala anam babam ninem modunda unut dedim benim anam babam sen senin anan baban benim dedim ha dediğinde gelemezsin Türkiyeye
-
@travelleth ds 260 16 yalından itibaren tüm ikametleri yazmanı istiyorlar
-
@dmrtkn aynen zaten bu konu ile alakalı sürekşi bilgi fikir paylaşımlarında bulunuruz hem birbirimize destek hemde süreci daha sağlıklı ilerletiriz burada..
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
şahsen bana çıkarsa gc ilk etapta ben önden gidicem ailemide 5ay içinde getirmeyi planlıyorum en azından ssn numarası ehliyet ve mesleğimle alakalı sertifika işlerini ve yerleşim işini halletmiş olurum diye düşünüyorum bu şekilde düşünenler varmı acaba ?
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum önce kendim gidip her şeyi yoluna koyduktan sonra ailemi getirmeyi planlıyorum ilk başlangıçtaki masrafları en aza indirgemek için sonuçta 4 kişilik bir aileyiz.
-
@Final-Approach demek istediğim yani herhangi bir eyalete gidersin ondan sonra gezersin heryeri. 🙂🙂
-
@Oktay-İbiş yalnız değilsin ben daha kötüyüm başvuru fotoğraf çektirme yolunu arıyorum
-
@optimistic aynen ama hanımlarımıza çıkarsa yandı gülümketen helva bide o var :)
-
@ayvalik10 vallaha ben dedim hatun sana jeep alıcam şunu yapıcam bunu yapıcam :) buradaykende istekleri şimdiden başladı :)
-
@Oktay-İbiş aynı şeyi bende yaşadım ama ona dediğim sadece çocuklarına bak bizimle aynı sıkıntıları çekmek istiyirsan kalalım dedim. Sonra tamam tamam gideriz dedi 🙂🙂
-
@Oktay-İbiş aynen abi
-
@dmrtkn zaten burada en büyük destekçi evli olanlar için eşleri istemedende olsa gurbet özlem olucak e bide türk yemekleri çabası :)
-
@Oktay-İbiş çok doğru abi ben bir iki araba gösterdim bunu istiyorum dedi 🙂🙂
-
@Oktay-İbiş ama ben demedim daha ilk ben giderim sonra siz gelirsiniz diye ona sıkıntı çıkarabilir 🙂🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum