DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş doğru söze nedenir abi. Benki belki bu forumda yurtdışına en rahat gidebilecek insandim bir abim Amerika'da diğer abimle ablam Avustralya'da. O zamanlar bana çok dediler gel seni buralara götürelim diye bende yok gelmem vatan millet Sakarya dedim ulkemi bırakmam dedim ama bu düzeni gördükçe yaşta ilerledikce benim çocuklarım benim yaşadığım zorlukları cekmesin dedim.
-
@Final-Approach bir youtuber vardı abuk subuk gereksiz biri ismini tam hatırlamıyorum evde benim küçük oğlan ben onlar teknoloji çocuğu diyorum açmış videosunu izliyor oğlum hayırdır dediğimde kanka , pampa felan diyor hiç örnek değil ama koruyamıyorsun bu tiplerden.
-
@Final-Approach youtube bizim ülkemizde izlemeyi seviyoruz, birde insanlar bıktı, gitme derdinde çoğu insan buda ekstra youtuber sayısını arttırıyor.
@dmrtkn Dünyanın neresine gidersen git her zaman bir yabancı olacaksın bu net.
Avrupada hızla yükselen milliyetçi bir akım var, Amerika biraz daha ılımlı bu konuda tabi eyalete göre değişir. -
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Final-Approach bir youtuber vardı abuk subuk gereksiz biri ismini tam hatırlamıyorum evde benim küçük oğlan ben onlar teknoloji çocuğu diyorum açmış videosunu izliyor oğlum hayırdır dediğimde kanka , pampa felan diyor hiç örnek değil ama koruyamıyorsun bu tiplerden.
Doğru.
Çok popülist buluyorum ben de.
Bilgi verirken bile çok yanlış şeylere özendiriyorlar bilerek ya da bilmeyerek.
-
@Oktay-İbiş abi bence haddim olmayarak onlardan uzak tut . Mesela benim oğlumda YouTube izliyor ama biz ona genelde İngilizce eğitimler izletiyoruz. 4 yaşında ve 50ye kadar İngilizce sayıyor ve İngilizce bütün harfleri biliyior.
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Avrupada hızla yükselen milliyetçi bir akım var, Amerika biraz daha ılımlı bu konuda tabi eyalete göre değişir.
Doğru.
Steril ülke kabul edilen İskandinav ülkelerinde bile sağ partilerinin oylarının arttığını görüyoruz.
Suriyeli mülteciler meselesi vs. Avrupa ülkelerindeki sağ partilerin güçlü kozu.
-
@Nothing-Man tabiki yabancı olacağız orası Garanti birşey
-
@ayvalik10 sebepler saymakla sıralamakla bitmez. kimisi gelecek kaygısından kimi eğitim kimisi maddi kimiside manevi. herkesi içinde duran bir derdi var. ALLAH yardımcımız olsun.
-
@gizemb kesinlikle haklısınız hepimiz aynı süreçdeyiz. bende 4. kez aynı süreçteyim. ama bu sene pasaport değişikliği olduğu için insan ister istemez pinpirikliyor defalarca soru takılıyor aklına. hele ki benim gibi 10 yıllık pasaport ücreti verenler :))))
-
Benim yeşil pasaport var keşke hiç bitmese süresi de süresiz faydalansam. :) Vize derdi olmadan AB ülkerine gitmek güzeldi.
-
@dmrtkn uzak tutmaya çalışıyorumda iş annede bitiyor. yemeğini yemiyor diyor izlerken yemek yediriyorum diyor bahane sürekli.
-
@Oktay-İbiş ah şu muhasebeciler abii :) bende mali müşavir adayıyım. Mükelleflerimize yazık gerçekten ama ne yapalım işte :))
-
@anilcangokben ALLAH biz esnaflara acısın :) muhasebecilere de sabır versin Türkiye esnaf olmak çok ama ondan öncesi işçi olmak dahada zor :(
-
@Onurfidan Ankara'da pasaport almak çok kolay. Gölbaşı ilçesi hariç gün içerisinde randevu alıyorsun. Ben 1 hafta önce çarşamba günü pasaporta başvurdum ve perşembe günü elime ulaştı. Yani başvurduktan 30 saat sonra kapıma kadar geldi :) sen düşün
-
@Oktay-İbiş Amin abicim haklısınız :)) başarılar
-
@dmrtkn doğrudur efendim. Hepimize başarılar Allah kolaylık versin. Umarım Mayıs ayında hepimiz sevinçle burada oluruz :))
-
belki konu biraz dağılıcak ama gerçekten ülke saatli bomba geçen gün sokaktan caddeye araba çıkıcak caddedeki araba 5 sn çok değil 5 sn dursa gidicek yada öbürki dursa hemen indiler arabadan birinin elinde silah diğerinin elinde baseball sopası ya bu kadarmı insanlıktan çıktık
-
@anilcangokben inşallah hepimiz kazanirizda Ankara'da konsolosluk görüşmesinden sonra güzel bir kahve içeriz
-
@dmrtkn vallaha çok şahane olur :) hatta harika olur
-
@Oktay-İbiş ama kahveler benden olacak tamam mi abi. Amerikadada sen ismarlarsin abi 🙂🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum